Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża? Chyba niemozliwa
Odpowiedz

Ciąża? Chyba niemozliwa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aszin Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2024, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zwiastun albo okresu albo ciąży. Zrób test ciążowy to będziesz wiedzieć 😉

Starania z mikrogruczomikrogruczol lubi tę wiadomość

Starania od 08.2023
    Trombofilia, Hashimoto, OAT
    03.2024 💔💔 8tc

2026:
    ICSI: 3🍀 5AA, 4AA, 3BB
    1) 24.01 ET➝ 30.03 💔 12tc (8+4) T21
  • Starania z mikrogruczomikrogruczol Koleżanka

Wysłany: 18 sierpnia 2024, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test ciążowy i będziesz wiedzieć 😇

• aszin Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2024, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test w dniu spodziewanej miesiączki jest dużo bardziej wiarygodny niż odpowiedzi na forum 😁 nie da się przewidzieć ciąży po objawach, bo każda ciąża jest inna.

Starania od 08.2023
    Trombofilia, Hashimoto, OAT
    03.2024 💔💔 8tc

2026:
    ICSI: 3🍀 5AA, 4AA, 3BB
    1) 24.01 ET➝ 30.03 💔 12tc (8+4) T21
  • Lexia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2024, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunny__ wrote:
    Test ciążowy chyba lepiej zrobić trochę później, by mieć pewność.
    Ja w ogóle nie wiem czy tego
    28-29go lipca miałam dni plodne. Wydaje mi się że nie

Ty nie wiesz, czy miałaś dni płodne, a my mamy wiedzieć, czy jesteś w ciąży? 🙃😅 Śmiechłam 😂

Zrób test, możesz zrobić betę z krwi i tyle. Nikt nie wywróży, czy jesteś w ciąży, czy nie.

👱🏼‍♀️&👨🏼‍🦱'94
    Rodzinka 👱🏼‍♀️+🧑🏻‍🦱+👧🏼+👶🏼+🐈+🐈+🐈‍⬛

Pierworodna (4cs):
    event.png

Drugorodna (1cs):
    event.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ