Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciaza po odstawieniu tabletek
Odpowiedz

Ciaza po odstawieniu tabletek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • naaatii Nowa

Wysłany: 29 marca 2021, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odstawilam tabletki w lutym. Bralam je 5 miesiecy.

Staramy sie teraz z mezem o dziecko.

22 marca dostalam @ i czekamy na owulacje.

Jak szybko zaszlyscie w ciaze po odstawieniu tabletek?

• Izi Autorytet

Wysłany: 29 marca 2021, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odstawiłam plastry w grudniu, byłam na nich od sierpnia 2018, więc ponad 2 lata, staramy się od lutego.
    To różnie bywa tak samo jak z ciążą gdy nie brało się tabletek, zależy od wielu czynników.
    Moja Pani doktor mówi, że zdarza się jej często, że pary zachodzą miesiąc, dwa po odstawieniu, ale nie wiem na ile to prawda, a na ile chciała mnie zmotywować :D

♥ staraczka z 2021 - córka '22, wracam do starań
    ♥ ja - niedawno stwierdzona adenomioza
    ♥ mąż stwierdzona przy poprzednich staraniach teratozoospermia, powtórka badań w 2025

♥11.08.21 beta 137,70 - 13.08.21 beta 446,20. Poród 04.2022

♥ 31.12 II beta 52.64. 02.01 beta 203.32 04.01 beta 584.08

preg.png
  • Mka Znajoma

Wysłany: 29 marca 2021, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odstawiłam w czerwcu 2020 i dalej czekam. Nie ma reguły. Znam przypadki, ze ledwoodstawione tabletki pozwalały zajść w ciążę od razu a ja jestem przypadkiem, ze jednak trzeba trochę poczekać

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ