Ciąża po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula949 wrote:Właśnie ja nie miałam za dużo okazji, bo mój mąż pracuje zagranicą i niby wiem, ze nic z tego a dalej się łudzę 😞 a kochaliśmy się tydzień po odstawieniu tabletek
-
Hej 😊 a robiłaś testy owulacyjne? My tez właśnie zaczynamy starania o drugiego bobo, 3 miesiące temu odstawiłam anty i dopiero w tym cyklu miałam owulacje, wcześniejsze cykle były bezowulacyjne, także warto to sprawdzić, bo organizm dostaje dobrze w dupke w związku ze zmiana hormonów
-
Kat. wrote:Hej 😊 a robiłaś testy owulacyjne? My tez właśnie zaczynamy starania o drugiego bobo, 3 miesiące temu odstawiłam anty i dopiero w tym cyklu miałam owulacje, wcześniejsze cykle były bezowulacyjne, także warto to sprawdzić, bo organizm dostaje dobrze w dupke w związku ze zmiana hormonów
-
Kat. wrote:Hej 😊 a robiłaś testy owulacyjne? My tez właśnie zaczynamy starania o drugiego bobo, 3 miesiące temu odstawiłam anty i dopiero w tym cyklu miałam owulacje, wcześniejsze cykle były bezowulacyjne, także warto to sprawdzić, bo organizm dostaje dobrze w dupke w związku ze zmiana hormonów
-
karolina33 wrote:Hej, a po czym poznałaś, że nie miałaś owulacji?
-
Ja przez pół roku po odstawieniu anty nie miałam owulacji. Dopiero przy stymulacji owulacja wystąpiła.
Kat. lubi tę wiadomość
Rozpoczęcie starań w klinice leczenia niepłodności: maj 2024 🩺
czerwiec 2024 - październik 2024 Aromek + Ovitrelle (5 cykli) ❌
październik 2024 HSG - oba jajowody drożne ✅ - cykl bezowulacyjny
listopad 2024 Mensinorm 75 ❓❓❓
Ona:
PCOS, IO, hashimoto 😭
Letrox 25, Symformin XR 750, duphaston, estrofem, utrogestan
On:
zdrowy 🏋️♂️
Tak bardzo czekamy na nasze upragnione pierwsze dziecko....🩷🩷🩷 -
Pcos-ka wrote:Ja przez pół roku po odstawieniu anty nie miałam owulacji. Dopiero przy stymulacji owulacja wystąpiła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca, 19:08