X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych
Odpowiedz

Ciąża po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Paula949 Znajoma

Wysłany: 5 lipca, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat. wrote:
    No to może coś jest na rzeczy?!😄 u mnie właśnie dobrze! Okres nie przyszedł, beta 273 😭❤️
    Byłabym przeszczęśliwa, ale jakoś mam złe przeczucie.. właśnie teraz zaczął mnie już tak boleć brzuch jak na okres 😕 Kochana to gratuluję !! 🥰🥰♥️♥️ bardzo się cieszę !

• Paula949 Znajoma

Wysłany: 6 lipca, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam niestety @ także cykl stracony 😫

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 6 lipca, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula właśnie myślałam o Tobie jak sytuacja.
    Następny cykl napewno będzie owocny 😘 bardzo trzymam kciuki ❤️

• Komanuss Ekspertka

Wysłany: 6 lipca, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula949 wrote:
    Właśnie ja nie miałam za dużo okazji, bo mój mąż pracuje zagranicą i niby wiem, ze nic z tego a dalej się łudzę 😞 a kochaliśmy się tydzień po odstawieniu tabletek
    My też tak na odległość się staramy . Jak często zjeżdża twoj maz ?

• Kat. Ekspertka

Wysłany: 6 lipca, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula949 wrote:
    Dostałam niestety @ także cykl stracony 😫
    Trzymam kciuki za kolejny cykl ❤️

preg.png
  • Schuyler Autorytet

Wysłany: 9 lipca, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula949 wrote:
    Hej dziewczyny 🙂
    Czy któraś z Was zaszła w ciążę kilka dni po odstawieniu tabletek ?
    Ja przy pierwszej córce zaszłam tak w ciążę. W styczniu ostatnia tabletka a za miesiąc już dwie kreski. Lekko opóźniona była owulacja ale nie miałam już okresu.

Teraz również tak próbowaliśmy. I również była od razu ciąża ale niestety biochemiczna. Próbujemy dalej ;)

12.11.2021 Hania 👧🏼🤍
    4.2024 rozpoczynamy starania o rodzeństwo. 😍
    06.2024 CB 💔

age.png
  • Kat. Ekspertka

Wysłany: 11 lipca, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schuyler wrote:
    Ja przy pierwszej córce zaszłam tak w ciążę. W styczniu ostatnia tabletka a za miesiąc już dwie kreski. Lekko opóźniona była owulacja ale nie miałam już okresu.

Teraz również tak próbowaliśmy. I również była od razu ciąża ale niestety biochemiczna. Próbujemy dalej ;)

Wow, czyli jest szybka szansa! Powodzenia ❤️

preg.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ