X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża pomimo okresu ??
Odpowiedz

Ciąża pomimo okresu ??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2018, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sikane testy nie są drogie a gdyby dzięki temu szybciej udało się znaleźć przyczynę to i finansowa oszczędność ale każdy robi jak chce a w wypadku autorki wątku to daję to jedynie pod rozwagę. W końcu to tylko forum nie leczymy tu nikogo ani nie diagnozyujemy. .

npV2p1.png
  • Lancer Znajoma

Wysłany: 29 lipca 2018, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam bete wczoraj i spadła do 33, czyli ciąża biochemiczna z poprzedniego cyklu. Moja pierwsza ciąża również zakończyła się poronieniem w 9 tygodniu ciazy. Co do testów to w dniu spodziewanej miesiączki robiłam test i wyszedł negatywny, wieczorem tego samego dnia dostałam @. Zastanawia mnie to dlaczego 2 kolejne testy prawie w połowie cyklu wyszły pozytywne( wszystkie testy z tej samej firmy i kupione w jednej paczce).

Lancer
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ