Ciężkie chwile, długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyadu wrote:Dziewczyny, przepraszam ze tak z doskoku. Zapisalam meza na czwartek na badanie nasienia, czyli jak dzis podziałamy, to będą 3 dni. Mamy dowiezc w pojemniku na mocz. Normalnie sie to jakoś przewozi? Ł nie chce oddawać tam na miejscu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sleepy wrote:Hajka, ja już po wszystkim. Iui na 4 niepękniętych. Oby france chciały pęknąć! Pierwszy raz mi się zdarza mieć tak późno owulację po stymulacji. Jajnik już nieźle napieprza.
Jutro jadę jeszcze na podgląd czy raczyły pęknąć.
Turkusowa, a jak u Ciebie sytuacja? Myślisz, że będziesz mieć jutro insemkę?
Ja dziś mam wizytę o 15:40. Zobaczymy, czy pęcherzyk pękł. Wczoraj rano było ♥, wg zaleceń i chyba insemkę zrobimy dla pewności, chociaż inaczej sobie to wszystko wyobrażałam. Dam znać po wizycie co i jak;* ciekawe, czy Twoje pękłyzOsIa88 lubi tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️ -
nick nieaktualny
-
Ja dziś po monicie. Jest ciało żółte. Od dziś luteina dopochwowo 2na noc i dupek 2x1 i za 10dni beta. Zobaczymy co z tego wyjdzie .
zOsIa88, Sleepy lubią tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
adu wrote:Slewpy, dzięki. Wlasnie się dowiedziałam, mam przewiezc pojemniczek np pomiędzy piersiami
Najlepiej z 4 dni abstynencjiStarania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
-
nick nieaktualny
-
Sleepy wrote:Turkusowa, trzymam kciuki w takim razie. ✊✊
Po ile u Ciebie insemka?
Dziś odczuwam mniejsze bóle, więc liczę na to, że już po. Jeszcze wieczorem dr kazał poprawić. Myślałam, że z bólu się popłaczę 🤣
A czemu masz takie bóle? Tak odczuwasz owulacje? Ja chyba dwa razy w życiu miałam taki ból, raz po miesiącu brania Inofemu. A tak to nic nie czuję.
30.09.2021r. Iga❤️ -
nick nieaktualnyTurkusowa90 wrote:U mnie insemka kosztuje 700:( a u Ciebie?
A czemu masz takie bóle? Tak odczuwasz owulacje? Ja chyba dwa razy w życiu miałam taki ból, raz po miesiącu brania Inofemu. A tak to nic nie czuję.
Po stymulacjach przy ilości większej niż dwa pęcherzyki, zawsze mnie boli. Jeszcze teraz miałam 4 na jednym jajniku. Więc jak pękają to odczuwam okropny ból. Jakbym miała jajo znieść.
Śluzu płodnego już nie mam, więc domyślam się że już po wszystkim. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja znowu dol... Bylam u gin i pecherzyk 24mm i nie dostalam ovitrelle bo powiedzial ze na zastrzyk juz za pozno mam isc w piatek jeszcze zobaczyc ale bedzie pewnie to samo co ostatnio, ze bedzie torbiel🤕 takze kolejny miesiac wpizdu. Mam tego dosyc juz33lata,starania od 08.2018
1sze IVF- stymulacja💉 od 28.05.22
6.06 punkcja, pobrane 7, dojrzałe 4
4 zapłodnione, 2 padły po 4 dobie
Transfer blastki 2AA 11.06
Beta 7dpt -1😓
Ostatnia ❄️4AA transfer 8.08.22
Beta 8dpt <1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czemu za późno? A może właśnie pęcherzyk by szybciej pękł może nawet dziś albo jutro.
Ja stymulacji nie mam bo moje pęcherzyki rosna same, jedynie zastrzyk aby na pewno pękł i progesteron bo mój naturalny mega mały jest-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ?