Ciężkie chwile, długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgaciorka skoro to działa na Ciebie najlepiej to dobrze
oby już franca rosnąć nie chciała
Tak wiem, że do 10 dnijednak jak kiedyś testowałam to do 7 dnia już cholery w org nie miałam :p wtedy liczba testów z aledrogo w ilości 30 szt się przydała. 🤣🤣
Agaciorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sleepy, dobrze, ze pospalas, czasem tak trzeba. Jeszcze kilka dni i zobaczysz prawdziwe dwie kreski!
Aga, jakos nie myślę w tej kategorii, ze to moze byc to. Dolegliwości brak, procz tego klucia od czasu do czasu w podbrzuszu. -
Adu, trzymam kciuki, żeby to nie były ani zwidy ani błędy testu. Ja widzę tam delikatną kreskę. Dobrze, że zrobiłaś betę 😘
Agaciorka, może jakieś przeziębienie Was dopadło, teraz taki sezon, ja niby czuję się ok, ale ciągle mam katar.
Aga1510, staram się po prostu zająć głowę czymś innym, wczoraj po pracy robiłam znów passatę pomidorową, dziś przed pracą robię pranie, sprzątam. A w wolnej chwili oglądam vlog mniejsze od trzech😁 to vlog takiej pary, która vloguje codziennie od ok 2 lat, ja na nich wpadłam przez przypadek i nadrabiam ich blogi od początku 😆 mają fajny humor, chyba się uzależniłam 😊😁😁
30.09.2021r. Iga❤️ -
Jak zaczniecie hurtowo wysikiwać dwie kreski, to ja tutaj w końcu sama zostanę. I będę robić chusty na szydełku. Wciąż i wciąż. Aż do menopauzy, kiedy powiem sobie, że chyba już nie zajdę w ciążę.
Agaciorka, dobrze słyszeć, że jest lepiej. Oby tylko małżonek się nie rozłożył, bo nie dość, że to mocno komplikuje sprawy w tych covidowych czasach, to jeszcze chory facet w domu... Zgroza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2020, 10:17
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny ja widze dwie kreski ale jeszcze zrób za kilka dni jesli zciemnieje to nie zastrzyk mi zastrzyk utrzymywał sie 13 dni wiec jeszcze troszkę i bedzie wszysyko wiadomo.
Macie piekne te chusty.
Kasztanku ja równiez Tobie bardzo kibicuje i wierze że nie dlugo te rzeczy to beda dla dzidziusia robione
U mnie nic ciekawego od tygodnia leze w szpitalu mam ciaze zagrozoną wiec nawet sie na nic się nie nastawiam czekam na założenie szwu szyjkowego i znowu bede pod znieczuleniem prawdopodobnie do konca bede musiala leżeć. Pojawił sie też krwiak i plamienie także w cale nie jest łatwiej niż przy staraniach. To ostatnia nasza batalja o dziecko także trzymajcie kciuki za nas. Jesli nie wyjdzie to zostana podróże i siłownia. Najwazniejsze, że sie nie poddaliśmy i jestem dzisiaj z tego dumna i walczylismy jak tylko moglismy byly doly i lepsze dni pewnie jak u Was.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2020, 10:34
szamanka91, Paulina1190 lubią tę wiadomość
-
zOsIa88 wrote:Witajcie dziewczyny ja widze dwie kreski ale jeszcze zrób za kilka dni jesli zciemnieje to nie zastrzyk mi zastrzyk utrzymywał sie 13 dni wiec jeszcze troszkę i bedzie wszysyko wiadomo.
Macie piekne te chusty.
Kasztanku ja równiez Tobie bardzo kibicuje i wierze że nie dlugo te rzeczy to beda dla dzidziusia robione
U mnie nic ciekawego od tygodnia leze w szpitalu mam ciaze zagrozoną wiec nawet sie na nic się nie nastawiam czekam na założenie szwu szyjkowego i znowu bede pod znieczuleniem prawdopodobnie do konca bede musiala leżeć. Pojawił sie też krwiak i plamienie także w cale nie jest łatwiej niż przy staraniach. To ostatnia nasza batalja o dziecko także trzymajcie kciuki za nas. Jesli nie wyjdzie to zostana podróże i siłownia. Najwazniejsze, że sie nie poddaliśmy i jestem dzisiaj z tego dumna i walczylismy jak tylko moglismy byly doly i lepsze dni pewnie jak u Was.
❤️❤️❤️Dziękuję ❤️❤️❤️
Kochana, zobaczysz wszystko będzie dobrze. Na pewno jest Ci ciężko, ale wytrzymasz, bo jesteś silna i masz dla kogo walczyć. Jestem myślami z Tobą i maluchem.zOsIa88 lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Kasztanku po pierwsze to Ty już niedługo pokażesz nam pozytywna betę
Po drugie zabraniam Ci tak mówić
A po 3 myślę że ja tutaj o wiele dłużej zabaluje
Stary niech sobie choruje ale nie dziś bo nam przepadnie wizyta na którą czekaliśmy prawie 2 miesiące i cały czas przez to stoimy w miejscu
Za chwilę go budzę i będzie mierzył temperaturę o oby było wszystko w normie bo jak będzie miał podwyższana temperaturę to on nigdzie nie pójdzie i pewnie się będzie cieszył że ma wymówkę żeby nie iść do tego lekarza ... Od paru dni o niczym innym nie mówi tylko o tej wizycie że się boi że lekarz coś znajdzie że jest zle i że wtedy to już wiadomo że nic z dzieci nie będzieIVF 2021 🍀
13.03 punkcja jajników ☺️
18.03 transfer "skocznej" blastki 4.2.2 🍀
24.03 6dpt beta 48.7mIU/ml
8dpt 133.9 mIU/ml
11dpt 358,1 mIU/ml
8.04 21dpt jest maleństwo 1,3mm i serduszko ❤️
22.04 fasolka 1,27cm 😍❤️🍀
26.05 12tc+4 badanie prenatalne wszystko ok ❤️😍
09.12.2021 3420g szczęścia 54cm miłości ❤️
Mamy ❄️❄️❄️ (5.2.2, 4.2.2, 4.3.3)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zosia, ja również życzę Ci dużo siły i spokoju. Jesteśmy z Tobą duchowo!❤️
Kasztanku, ja też zabraniam Ci tak mówić, ciąża przychodzi niespodziewanie, więc może zajdziesz szybciej niż my! Ja czuję, że i tak tu zostanę. Ale nie będę marudzić, przyzwyczaiłam się jakoś do tej myśli.
30.09.2021r. Iga❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hello
Ale dużo stron - super
Agaciorka czemu nie wolno brać Ibuprofenu przy staraniach?
Adu czekam na bete i trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zosia co się stało? Szyjka się otwiera? Który masz tc? Będzie dobrzemusi!
Ja wczoraj szydełkowałam i nie miałam kiedy przeczytać forumzostała mi nóżka, uszy i pyszczek i gotowe
ale jestem dumna
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
IVF nr. II
Amh 1,2 🔻
-
Szamanka podobno ibuprofen wpływa na gorsze endometrium
szamanka91 lubi tę wiadomość
IVF 2021 🍀
13.03 punkcja jajników ☺️
18.03 transfer "skocznej" blastki 4.2.2 🍀
24.03 6dpt beta 48.7mIU/ml
8dpt 133.9 mIU/ml
11dpt 358,1 mIU/ml
8.04 21dpt jest maleństwo 1,3mm i serduszko ❤️
22.04 fasolka 1,27cm 😍❤️🍀
26.05 12tc+4 badanie prenatalne wszystko ok ❤️😍
09.12.2021 3420g szczęścia 54cm miłości ❤️
Mamy ❄️❄️❄️ (5.2.2, 4.2.2, 4.3.3)
-
nick nieaktualnySzamanko koniec 14 tc. skraca mi sie niestety szyjka a że mam liczne bakterie w moczu to czekam na wynik posiewu w ogóle poszłam z czymś innym do szpitala bo mam niepowściągliwe wymioty a jeszcze przy okazji inne rzeczy po paru dniach wyszły. Trzymam za Was kciuki wierze że niedlugo kreseczki się pojawią to szczesliwe forum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2020, 12:12
szamanka91 lubi tę wiadomość