Ciężkie chwile, długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySleepy wrote:Mi się migrena zdarzyła raz w życiu. Dramat.
Marysia, łykałaś jakieś proszki?
Szamanko, każda włóczka raczej się nada na szydełko, tylko niektóre się ciężej przerabia
Aga, wskazania niska ochrona zarodka. Ale jak do cholery mogę wiedzieć czy w ogóle dochodzi do zapłodnienia !? I czy w ogóle dochodzi do zagnieżdżenia? Ja mam kontakt z Paśnikiem. Przerobiłam wcześniej Sachę i Sydora. Z męża wynikami wszystko ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2020, 18:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marysiaaa wrote:Byłam teraz u pierwszego lepszego gina z pakietu medycznego aby mieć jak wcześniejszy termin I zrobić ta cytologie. I tak jak pisałam była tam mega komuna🙊 więc nie zdziwię się jak cytologie robią 3 tygodnie. Może jadą rowerem zawieźć próbki albo gołębiem wysylaja🤣 jeszcze mówiłam że potrzebuje za 2 tyg a lekarz mnie opieprzyl że robi się 3 tygodnie i on nie może szybciej 🤦♀️
A proszków żadnych nie brałam.
Pojechaliśmy dziś do Ikea wyposażyć się w zapas świeczek na jesień zimę. Zawsze te wieczory kojarzą mi się ze swieczkami, kocykiem I herbatą 😃
Komuna powiadasz... Gołębiem... 😄😆 Ja kiedyś tak się załatwiłam. Potrzebowałam wizyty na już i trafiłam do lekarza, który zaorał mi psychikę, był chamski, gabinet obskurny, wyszłam z płaczem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2020, 19:48
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
nick nieaktualnySleepy wrote:Tak, accofil na kiry i on też obniża nk.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2020, 19:59
-
nick nieaktualny
-
Co pani taka ciasna 🤣 Nie mogę 😂
To na nfz jak chodziłam tak było, że obok fotela stołeczek i tam się rozbierałam. Już się odzwyczaiłam od takich spartańskich warunków. Właśnie żal mi dziewczyn, które na pierwszą wizytę wybierają takich dziwnych lekarzy i się zniechęcają na lata. A od dr Ś pamiętam dokładnie te różowe spódniczki, bo zawsze wszędzie dostawałam zielone lub białe. A tam pełen szyk6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Turkusowa90 wrote:
Mi się @ rozkręciła, głowa boli mnie już trzeci dzień. Ostatnio tak mam po odstawieniu luteiny. Żadne przeciwbólowe nie pomagają....
Na mnie działa😊Turkusowa90 lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marysiaaa wrote:Byłam teraz u pierwszego lepszego gina z pakietu medycznego aby mieć jak wcześniejszy termin I zrobić ta cytologie. I tak jak pisałam była tam mega komuna🙊 więc nie zdziwię się jak cytologie robią 3 tygodnie. Może jadą rowerem zawieźć próbki albo gołębiem wysylaja🤣 jeszcze mówiłam że potrzebuje za 2 tyg a lekarz mnie opieprzyl że robi się 3 tygodnie i on nie może szybciej 🤦♀️
A proszków żadnych nie brałam.
Pojechaliśmy dziś do Ikea wyposażyć się w zapas świeczek na jesień zimę. Zawsze te wieczory kojarzą mi się ze swieczkami, kocykiem I herbatą 😃Sleepy, Kasztanek, Marysiaaa lubią tę wiadomość
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
IVF nr. II
Amh 1,2 🔻
-
Sleepy wrote:Napisałam do docenta maila z pytaniem, co dalej skoro cykl z intralipidem nie udany.
I zbił mnie z tropu.
Kazał się umówić na konsultacjęStarania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
IVF nr. II
Amh 1,2 🔻
-
nick nieaktualnyszamanka91 wrote:Yyyyyyy czyli nie szukać opcji z wlewami tylko umówić się na konsultacje??
Kasztanek, Marysiaaa, Turkusowa90 lubią tę wiadomość
-
Sleepy wrote:Napisałam do docenta maila z pytaniem, co dalej skoro cykl z intralipidem nie udany.
I zbił mnie z tropu.
Kazał się umówić na konsultację
zaskoczyłaś mnie.
w sumie to oprócz szczepień chyba nie bardzo ma Ci co zaproponowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2020, 10:47
-
nick nieaktualnyJoan wrote:zaskoczyłaś mnie.
w sumie to oprócz szczepień nie bardzo ma Ci co zaproponować
Nie uśmiecha mi się wydawać prawie 4 stów, by na 10 minutowej konsultacji usłyszeć, że zostały tylko szczepienia.Joan lubi tę wiadomość
-
Kasztanku jak idzie SisLove ?
Szamanka, Agaciorka, Sleepy dziergacie coś ?
ja w domu robię SisLove, a w pracy z racji tego, że coraz mam mniej pracy (fuck virus) to pisałam Wam, że robię gofra. Na jakiejś grupie widziałam, że dziewczyna robiła z kokonka soft 1000m mech i wyszło jej 137cm. szerokości. Mi odpowiada, a chusta będzie cieplejsza niż Alis czy Sislove.
Także, robię też mech w robocieNawet wyszło o dziwo prosto
Jak szefowa zajrzy pod biurko to się zaskoczydwa kokonki rozpoczęte (softy) robótką a jeden jeszcze leży i czeka na pomysł (bawełna/akryl)
-
Sleepy wrote:Właśnie wiem. Ale mówiłam mu że szczepień nie chcę.
Nie uśmiecha mi się wydawać prawie 4 stów, by na 10 minutowej konsultacji usłyszeć, że zostały tylko szczepienia.
heh no albo immunoglobuliny chyba są zamienne ze szczepieniami ale koszt to jakiś kosmos (3x 7000zł) -
nick nieaktualnyJoan wrote:heh no albo immunoglobuliny chyba są zamienne ze szczepieniami ale koszt to jakiś kosmos (3x 7000zł)
Joan szalejsz z chustami hehe, czekam na rezultaty
Ja trochę nadrobiłam teraz w weekend Alis. I w necie widziałam mech w pięknych kolorach i chyba sobię takiego kokonka zamówię 🤭😁