Ciężkie chwile, długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasztanek wrote:Jaki apetyt zrobiłyście tak mówiąc o słodkim. Od wczoraj małż się dopomina jakiegoś ciasta, chyba skapituluję. Też bym chętnie wciągnęła. Zwłaszcza, gdyby ktoś zrobił 😃
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 16:19
-
nick nieaktualny
-
Jagodowa Mama wrote:Szamanka, jak tam infekcja, lepiej? Czy lepiej nie mówić?
także wczoraj już nie używałam tylko dałam sobie zenelle med.
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
IVF nr. II
Amh 1,2 🔻
-
szamanka91 wrote:Leeeeepiej ☺️ jak mam te kapsułki na receptę to wystarczą dwie i już przechodzi
także wczoraj już nie używałam tylko dałam sobie zenelle med.
a właśnie może problem jest w tym, że bierzesz za krótko ? i za każdym razem nie doleczysz do końca?
To tak jak np przy anginie czy coś. Trzeba wybrać antybiotyk do końca mimo, że objawy ustąpią. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasztanek wrote:My już z Łodzi wracamy. Punkcja jednak we wtorek. Nastąpiło cudowne rozmnozenie, z 9 pęcherzyków zrobiło się 10 większych podobnej wielkości plus 2 mniejsze. Jutro ovitrelle, poniedziałek antybiotyk i działamy ❤️
Kasztanku a jakie miałaś wskazania do antybiotyku? Bo ja nie dostałam 🤔
Cudnie, że aż tyle pęcherzyków wyhodowałaś!
Teraz kciuki żeby komórki jajowe w nich były dojrzałe i żeby wszystkie ładnie się zapłodniły 😍Kasztanek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzamanko to samo pomyślałam - nawet jak objawy ustąpią to infekcja może jeszcze być. Tez bym wzięła antybiotyk do końca. Pamietam jak w szkole miałam antybiotyk, lekarz kazał brać wszystko do końca nawet jak objawy ustąpią. Jagodowa Mama piękne zdjęcie! Tez kocham góry! Zgadzam się- sexy mama 🤩🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 19:51
Jagodowa Mama lubi tę wiadomość
-
Ulaa wrote:Kasztanku a jakie miałaś wskazania do antybiotyku? Bo ja nie dostałam 🤔
Cudnie, że aż tyle pęcherzyków wyhodowałaś!
Teraz kciuki żeby komórki jajowe w nich były dojrzałe i żeby wszystkie ładnie się zapłodniły 😍
U nas w klinice dają profilaktycznie przed punkcją. Było nie było ingerencja w ciało. Wiesz może jaki wynik proga jest dopuszczalny przy świeżym transferze? Choć pewnie i tak będę miała odroczony jakby co, bo Wszystkich Świętych...6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
nick nieaktualny
-
Katherina, beza mmmmm pychotka kiedyś robiłam z kremem mascarpone i truskawkami 😄😄 a to ciasto, o którym piszesz u mnie nazywane jest slodziakiem bez pieczenia😁 robię go na święta.
Joan ma rację, antybiotyk powinno brać się do końca, nawet po ustąpieniu objawów, wtedy infekcja zostaje wyleczona.
Jagodowa Mama, śliczna jesteś 😘Jagodowa Mama, Katherine lubią tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️ -
nick nieaktualny
-
Wreszcie sobie na spokojnie siadłam i padam po tych zajęciach 🙈 jeszcze po powrocie robiłam sałatkę makaronowa z kurczakiem panierowanym i zeszło mi 1,5h z tym ale wyszła całkiem dobra 😁
Kasztanek, Jagodowa Mama, Katherine lubią tę wiadomość
IVF 2021 🍀
13.03 punkcja jajników ☺️
18.03 transfer "skocznej" blastki 4.2.2 🍀
24.03 6dpt beta 48.7mIU/ml
8dpt 133.9 mIU/ml
11dpt 358,1 mIU/ml
8.04 21dpt jest maleństwo 1,3mm i serduszko ❤️
22.04 fasolka 1,27cm 😍❤️🍀
26.05 12tc+4 badanie prenatalne wszystko ok ❤️😍
09.12.2021 3420g szczęścia 54cm miłości ❤️
Mamy ❄️❄️❄️ (5.2.2, 4.2.2, 4.3.3)