Ciężkie chwile, długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sleepy wrote:Tylko wiesz, że testy mogą pokazywać wyrzut lh, ale do owulacji może nie dojść? Skoro brałaś 6 lat antykoncepcję, w okresie okołoowulacyjnym na Twoim miejscu przeszłabym się do lekarza na USG żeby zobaczyć czy faktycznie te owulacje miewasz
W każdym razie powodzenia
Dzięki bardzo! Wezmę pod uwagę 🤗👧30 niepłodność idiopatyczna
👦27 niepłodność idiopatyczna
8 września2022r. /1 transfer blastocysty 4BB
Beta 3dpt. x / Prog 73,97
Beta 6dpt - 72,60 / Prog 53,26
Beta 9 dpt - 259,90 / Prog 53,20
Beta 12dpt - 784,80 / Prog 52,55
Beta 15 dpt - 1893,50 / Prog 20,88
Beta 19 dpt - 4160 / Prog 26,30
Wizyta 28 dpt - 💗
Wizyta 48 dpt - poronienie😭
4 stycznia 2023r. / 2 transfer blastocysty 3BB
Beta 3dpt. x / Prog 15,30
Beta 6dpt - >2,3 ❌ TRANSFER NIEUDANY -
nick nieaktualnyCatherina wrote:Cześć dziewczyny! Staram się z Mężem o dzidzie 7 msc. Używałam plastrów EVRA przez 6 lat, długo się regulowała, mialam brązowe plamienia. Teraz w tym cyklu lekarz zapisał mi Duphaston, abym miala więcej progesteronu. Czy któraś z Was dzięki tem tabletkom zaszła w ciążę?
I drugie pytankokiedy najwcześniej można zrobić test domowy z krwi babycheck? Próbowała któraś 5-4 dni przed spodziewana @?
Pozdrawiam
Catherina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCatherina wrote:Tak sprawdzałam testami owulacje, dokładnie wiem kiedy byla i 2 dni po zaczelam duphaston tak jak kazal lekarz.
Czekam z nadzieją ze w tym miesiącu nie nadejdzie 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2020, 19:56
Catherina lubi tę wiadomość
-
Sleepy wrote:Tylko wiesz, że testy mogą pokazywać wyrzut lh, ale do owulacji może nie dojść? Skoro brałaś 6 lat antykoncepcję, w okresie okołoowulacyjnym na Twoim miejscu przeszłabym się do lekarza na USG żeby zobaczyć czy faktycznie te owulacje miewasz
A do tego pozytyw owulaka nie oznacza samej owulacji tylko pik. Od pozytywa do samej owulacji jeszcze chwilka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2020, 19:53
Katherine, Catherina lubią tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
nick nieaktualnySleepy wrote:Tylko wiesz, że testy mogą pokazywać wyrzut lh, ale do owulacji może nie dojść? Skoro brałaś 6 lat antykoncepcję, w okresie okołoowulacyjnym na Twoim miejscu przeszłabym się do lekarza na USG żeby zobaczyć czy faktycznie te owulacje miewasz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2020, 19:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie opowiadalam Wam, bo działy się ważne rzeczy na forum, ale drugi dzień mój chłopek roztropek jest na L4... Chory 😨. Ani to przeziębienie, ani grypa. Tylko gorączka tak pod 38 st i jakieś lekkie pokasływanie. Co prawda testamentu jeszcze nie spisuje ale rutinoscorbin się kończy, więc wiecie - różnie może być 😁. W pracy u niego pomór, wszyscy chorzy. Zaczął coś przebąkiwać że może koronę znalazł. Dziś po kąpieli mała walnęła taką za przeproszeniem 💩, że aż mi się słabo zrobiło. Walczę z pieluchą a mój wpada do pokoju i drze się "Nie mam covida! Nie mam covida! Nie mam! Poczułem aż z kuchni ..."😁
Widzicie? Jedna 💩 a tyle radości.Marysiaaa, Sleepy, Joan, Agaciorka, Kasztanek, Katherine, Turkusowa90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny