Ciężkie chwile, długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarysiaaa okres się już kończy wiec trzeba się brać do roboty 🤣 mam takie same odczucia jak Ty- po tylu latach starań już ciężko uwierzyć ze się uda. Nie potrafię sobie tego nawet wyobrazić jakbym zareagowała na widok tych dwóch kresek... betę robię dla potwierdzenia ze nie jestem - wtedy mogę odłożyć duphaston. Nie lubię chodzić na betę bo raz ze się boje igieł a dwa znowu i znowu i jakos nie wierze ze wynik będzie inny. Nadzieja u mnie jeszcze nie umarła ale ciężko uwierzyć ze się uda. Były momenty ze się wściekałam, płakałam, wyłam w niebiosa dlaczego się znowu nie udało czym sobie na to zasłużyłam. Dopiero jakiś miesiąc dwa temu powiedziałam sobie- dość. Miałam mieć histeroskopie bardzo się tego bałam - ale wiedziałam ze na pewno dostanę okres i czeka mnie ten zabieg. Uda się będę najbardziej szczęśliwa na ziemi dlatego się nie poddaje ale jak się nie uda trudno trzeba żyć a nie wegetować. Będzie co będzie - jestem bardziej spokojna od tego czasu 🙃 przez 3 lata nie umiałam tego zrobić w swojej głowie. Tylko przeżyć Święta 💪 ale życzę nam wszystkim żeby się do Świat udało - cóż by to był za prezent najpiękniejszy na świecie ❤️❤️❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2020, 22:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marysiaa, ja mam wrażenie, że też testy sa raczej żeby potwierdzić brak.
Katherine, ja tak mialam z histo, ze pokładałam w niej ogromna nadzieje. 3 cykle po niej jest się najbardziej płodnym, tak mówili mi ginekolodzy. Trzeci cykl się kończy, a tu dupa. Niech usłyszę jeszcze na wizycie, że znowu mi to dziadostwo odrosło, to chyba obraze się na cały świat. Mam nadzieje, ze u Ciebie będzie inaczej i ze będziesz za chwile mama!
Sleepy, przykro mi, tule. Rozumiem potrzebę przerwy. Mam nadzieje, ze przerwa dobrze wam zeobi. :*
Kasztanku, trzymam kciuki za wyniki! Może się pozytywnie zaskoczysz!
Hej. Ja juz pracuje, będę musiała jakos nielegalnie wyjść z pracy na te 20 minut na to pobranie. Mam nadzieje, ze nie będzie kolejki, ale chciałabym to zrobić. Może ja w ogóle jednak owulacji nie miałam? Kij wie. Chciałabym mieć krótsze cykle, a nie takie długie potwornie. 😔
-
Adu, na monitoringi nie chodzisz? To w sumie najpewniejsza metoda sprawdzenia czy jest owulacja. Z tymi testami, temperaturą, to można kociokwiku dostać. Pomocniczo, pewnie że tak. Ale jednak co podgląd to podgląd.
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Kasztanku, chce chodzić, do tej pory nie miałam jak, bo chciałam zmienić tego lekarza, a poprzednia powiedziała, że dopiero po 3 miesiącach od zabiegu będziemy minotoring robic/stymulować . A wcześniej byla pandemia pelna para, polipy i tak o.
Licze, ze jeśli dostanę w miarę terminowo, to na wizycie będę przed owu i może uda mi się wcisnąć na termin po. I może dostane jakieś leki, nie wiem.. byle żeby nie powiedziała, że jeszcze 3 miesiące czy coś. 😡Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2020, 06:43
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny ☺️
Wpadam tylko na sekundę!
Trzymam za każdą z Was kciuki ✊✊✊
Kasztanku, za Ciebie szczególnie mocno, bo jedziemy na podobnym wózku 😘
Dla mnie dzisiaj też jest ważny dzień więc będzie dobrze ❤️ -
Ulaa wrote:Dzień dobry dziewczyny ☺️
Wpadam tylko na sekundę!
Trzymam za każdą z Was kciuki ✊✊✊
Kasztanku, za Ciebie szczególnie mocno, bo jedziemy na podobnym wózku 😘
Dla mnie dzisiaj też jest ważny dzień więc będzie dobrze ❤️
Dziękuję 🙂 Zaczynasz dzisiaj stymulację?6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marysiaa, tak, ja od tej ktora kazala mi czekać 3 miesiące to właśnie idę. I o ile rozumiem, ze chciała żeby mi się cykl unormował (ja brałam 2miesiące anty przed zabiegiem) to to czekanie po trochę irytujące.
Boje się tylko, ze ta nowa tez stwierdzi, żeby jeszcze poczekać. Ale dobrze będzie, no musi być w końcu ktoś sensowny.
Ok, krew na proga oddana, ciekawe co tam wyjdzie .
Kasztanek, czekamy razem z Tobą i zaciskamy kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2020, 08:37
-
Sleepy, przewietrz głowę, odpocznij od forum i wracaj do nas Kochana! Ja myślę, że po 3 nieudanych iui też będę potrzebowała przerwy od forum. Na razie mam plan działania, ale potem pewnie się rozsypię.
Kasztanku, czekamy więc na 15😘
Dziś mam wolne, wczoraj wieczorem dostałam informację, że u nas są dyżury w szkole. Ponoć zgłosiło się jedno dziecko na świetlicę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2020, 09:35
30.09.2021r. Iga❤️ -
Sleepy doskonale Cię rozumiem daj odpocząć sobie i głowie 😘 ja teraz też trochę rzadziej wchodzę czuję że łapie mnie lekka depresja związana z całym tym powalonym rokiem i że nic dobrego mnie w tym roku nie spotkało
Kasztanek trzymam mocno kciukasy ✊ ✊
IVF 2021 🍀
13.03 punkcja jajników ☺️
18.03 transfer "skocznej" blastki 4.2.2 🍀
24.03 6dpt beta 48.7mIU/ml
8dpt 133.9 mIU/ml
11dpt 358,1 mIU/ml
8.04 21dpt jest maleństwo 1,3mm i serduszko ❤️
22.04 fasolka 1,27cm 😍❤️🍀
26.05 12tc+4 badanie prenatalne wszystko ok ❤️😍
09.12.2021 3420g szczęścia 54cm miłości ❤️
Mamy ❄️❄️❄️ (5.2.2, 4.2.2, 4.3.3)
-
Sleepy
Trzymaj się Kochana, odpocznij sobie i wracaj do nas jak tylko będziesz gotowa. Czekamy tu na Ciebie! Kazd az nas przechodzi ostatnio kryzys.
Kasztanek! Trzymam kciuki i czekam na wyniki razem z Tobą!
U mnie weekend byli rodzice męża.. tata wyjechał od nas z gorączką, takze podejrzenia padają na koronę. Wziął leki, i niby ok się czuł, ale widac było ze słabo wyglądał.
Pojechali od razu po sniadaniu do domu, ale w domu mama zadzwoniła, ze gorączka znowu i spi, bo źle się czuł.
Bez sensu przyjadą raz a poł roku i jeszcze chory.. siedzę w domu od marca, a i tak mi przynieśli to dziadostwo.
Byliśmy jeszcze w lesie wczoraj i cała torbę grzybów przyniosłam
A dziś u mnie 4dc i @ ledwo co widać. Wczoraj juz mało co leciało.. co się dzieje?!* 30 lat - Starania od 01.2020
1 IUI - 18.05.2021 - 🍷 nieudane
🔹️IVF - start 28.07.2021
🔹️06.08.2021 - punkcja - Pobrano 26 komórek, 4 dojrzałe i zapłodnione, zostały 3
🔹️11.08.2021 - I transfer - 4.1.1
🔹️ 3dpt - 14.08.2021 - BETA -0,0 mIU/ml , 🔹️6dpt ⏸ - 17.08.2021 - BETA -17,89 mIU/ml🔹️ 8dpt - 19.08.2021 - BETA - 37,29 mIU/ml 🔹️ 10dpt - 21.08.2021 - BETA - 62,84 mIU/ml🔹️14 dpt - 25.08.2031 - BETA - 40.54 💔
🔹️15.09.2021 - transfer - 4.1.1
🔹️ 3dpt - 18.09.2021 - Beta <0.100 mIU/ml
🔹️ 7dpt ⏸ - 22.09.2021 - BETA -65.79 mIU/ml
🔹️ 9dpt - 24.09.2021 - BETA - 169 mIU/ml
🔹️ 12dpt - 22.09.2021 - BETA -609.3 mIU/ml
🔹️ 20dpt - 05.10.2021 - BETA -5926 mIU/ml -Widoczny pęcherzyk
🔹️ 27dpt - 12.10.2021 - ❤
14.05.2022 - Hania ❤
❄1x4.1.1