Ciężkie chwile, długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJagodowa czekamy na wieści po Twojej wizycie ❤️ Agaciorka piękne kokonki 😍😍😍 koniecznie musisz pochwalić się efektem! Joan masakra współczuje... a u mnie tak- dziś 10 dzień widać już pęcherzyk 16mm, piękne grube endonetrium takie jak ma być, polipów ani śladu! Powiedział ze wszystko pięknie się zagoiło i trzymamy kciuki żeby nie wróciły. I najlepsze... w niedziele mam sobie zrobić zastrzyk ovitrelle Późnym popołudniem - dobre ja i zastrzyk 😂 stary bd w robicie - zawijam Mandżur i jadę do rodziców - sąsiadka jest pielęgniarka poproszę żeby mi zrobiła 🙂🙏 w pon mamy działać - betę robię 30.11 🙃
Joan, Turkusowa90, Paulina1190 lubią tę wiadomość
-
Katherine wrote:Jagodowa czekamy na wieści po Twojej wizycie ❤️ Agaciorka piękne kokonki 😍😍😍 koniecznie musisz pochwalić się efektem! Joan masakra współczuje... a u mnie tak- dziś 10 dzień widać już pęcherzyk 16mm, piękne grube endonetrium takie jak ma być, polipów ani śladu! Powiedział ze wszystko pięknie się zagoiło i trzymamy kciuki żeby nie wróciły. I najlepsze... w niedziele mam sobie zrobić zastrzyk ovitrelle Późnym popołudniem - dobre ja i zastrzyk 😂 stary bd w robicie - zawijam Mandżur i jadę do rodziców - sąsiadka jest pielęgniarka poproszę żeby mi zrobiła 🙂🙏 w pon mamy działać - betę robię 30.11 🙃
ja staremu robiłam te zastrzyki to oglądałam filmiki na youtubie
no ale jak ktoś się boi igieł to może być problem
staremu robiłam ale zanim bym sama sobie zrobiła to bym się pewnie cała spociła i puls 200
dlatego jak robiłam Kiry i trzeba było nakłuć palec aby poleciała krew to stary mi robił. -
nick nieaktualnyJoan ja nie dam rady- tj moja fobia 😱😭 a staremu tez bym się bała dać... wole jechać 50km do znajomej pielęgniarki dobra jestem nie 🤔😁 mój stary raz se musiał wbijać do brzucha zastrzyki i ja wtedy musiałam wyjść do innego pokoju- jeszcze nie umiał i się darł „alaaa!” Ja zamykałam uszy. Twierdzi ze już potem umiał i on by mi mógł wbijać - yhy na pewno 😳
-
Joan, to rzeczywiście masz szczęście do dziwnych typów. Mnie ostatnio zaczepił ten bezdomny, co Wam opowiadałam. Wyklinał mnie i mówił, że za 6lat będę mieszkać pod mostem. Nawiązując do naszej rozmowy o patologii, może wtedy zajdę, bo będę na dnie😁 jeśli chodzi o cyganki, jedna, jak mój nie chciał jej dać kasy krzyczała, że go zdradzę 😜
Katherine, super wieści! Dobrze, że masz znajomą pielęgniarkę. Ale na serio ten zastrzyk to nic strasznego. Ja dałam radę, panikowalam, a po wszystkim stwierdziłam, że mogłabym się tak nakłuwać codziennie byle to coś pomogło. Mówi Ci to wielka panikara, która słabnie przy samej rozmowie o krwi.😬🙈
A ja dziś upiekłam rogaliki, część z czekoladą, część z dżemem truskawkowym ❤️😍
Marysiaaa, Kasztanek, ŁAsica, Katherine, Sleepy, .meggi. lubią tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️ -
Turkusowa wyglądają przepysznie 🤤🤤🤤🤤
Turkusowa90 lubi tę wiadomość
IVF 2021 🍀
13.03 punkcja jajników ☺️
18.03 transfer "skocznej" blastki 4.2.2 🍀
24.03 6dpt beta 48.7mIU/ml
8dpt 133.9 mIU/ml
11dpt 358,1 mIU/ml
8.04 21dpt jest maleństwo 1,3mm i serduszko ❤️
22.04 fasolka 1,27cm 😍❤️🍀
26.05 12tc+4 badanie prenatalne wszystko ok ❤️😍
09.12.2021 3420g szczęścia 54cm miłości ❤️
Mamy ❄️❄️❄️ (5.2.2, 4.2.2, 4.3.3)
-
Turkusowa90 wrote:Joan, to rzeczywiście masz szczęście do dziwnych typów. Mnie ostatnio zaczepił ten bezdomny, co Wam opowiadałam. Wyklinał mnie i mówił, że za 6lat będę mieszkać pod mostem. Nawiązując do naszej rozmowy o patologii, może wtedy zajdę, bo będę na dnie😁 [/url]
Mmmmmm rogaliczki mniamTurkusowa90 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
IVF nr. II
Amh 1,2 🔻
7dpt 44 🙏
6tc💔
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
IVF nr. II
Amh 1,2 🔻
7dpt 44 🙏
6tc💔
-
Loo jakie historie z krypty😳 cyganie sie po prostu szkola w te sztuczki, miedys widzialam jak jedna okradla kogos i wyjela 50 zl jak juz odszedl z rekawa zwiniete w taka kostke, pokazywala drugiej i sie szyderczo smiala😠
Co raz czesciej mysle zeby zakupic to szydelko i zaczac cos dziergac, zazdroszcze wam tych ladnych rzeczy🥰 kieddys na drutach dziergalam, calkiem mi szlo 😂33lata,starania od 08.2018
1sze IVF- stymulacja💉 od 28.05.22
6.06 punkcja, pobrane 7, dojrzałe 4
4 zapłodnione, 2 padły po 4 dobie
Transfer blastki 2AA 11.06
Beta 7dpt -1😓
Ostatnia ❄️4AA transfer 8.08.22
Beta 8dpt <1 -
nick nieaktualnyTurkusowa90 wrote:Joan, to rzeczywiście masz szczęście do dziwnych typów. Mnie ostatnio zaczepił ten bezdomny, co Wam opowiadałam. Wyklinał mnie i mówił, że za 6lat będę mieszkać pod mostem. Nawiązując do naszej rozmowy o patologii, może wtedy zajdę, bo będę na dnie😁 jeśli chodzi o cyganki, jedna, jak mój nie chciał jej dać kasy krzyczała, że go zdradzę 😜
Katherine, super wieści! Dobrze, że masz znajomą pielęgniarkę. Ale na serio ten zastrzyk to nic strasznego. Ja dałam radę, panikowalam, a po wszystkim stwierdziłam, że mogłabym się tak nakłuwać codziennie byle to coś pomogło. Mówi Ci to wielka panikara, która słabnie przy samej rozmowie o krwi.😬🙈
A ja dziś upiekłam rogaliki, część z czekoladą, część z dżemem truskawkowym ❤️😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2020, 16:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŁAsica wrote:Loo jakie historie z krypty😳 cyganie sie po prostu szkola w te sztuczki, miedys widzialam jak jedna okradla kogos i wyjela 50 zl jak juz odszedl z rekawa zwiniete w taka kostke, pokazywala drugiej i sie szyderczo smiala😠
Co raz czesciej mysle zeby zakupic to szydelko i zaczac cos dziergac, zazdroszcze wam tych ladnych rzeczy🥰 kieddys na drutach dziergalam, calkiem mi szlo 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2020, 16:07
-
Ja też zazdroszczę Wam tych ładnych wydzierganych rzeczy, ale raczej nie potrafiłabym tak jak Wy😜
Zapomniałam Wam napisać, pisałam wczoraj z tą koleżanką, która polecała mi klinikę w Białymstoku i chodziło o Kriobank. Dzwoniłam tam dzisiaj, ale nie przyjmują nowych pacjentek na razie z powodu ograniczeń. Ale mam namiary i co najważniejsze jakiś plan.Kasztanek, Katherine lubią tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️ -
ŁAsica wrote:Loo jakie historie z krypty😳 cyganie sie po prostu szkola w te sztuczki, miedys widzialam jak jedna okradla kogos i wyjela 50 zl jak juz odszedl z rekawa zwiniete w taka kostke, pokazywala drugiej i sie szyderczo smiala😠
Co raz czesciej mysle zeby zakupic to szydelko i zaczac cos dziergac, zazdroszcze wam tych ladnych rzeczy🥰 kieddys na drutach dziergalam, calkiem mi szlo 😂ŁAsica lubi tę wiadomość
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
IVF nr. II
Amh 1,2 🔻
7dpt 44 🙏
6tc💔
-
Kurde, po weekendzie zamawiam
juz mam pomysly co se zrobie, chcialabym bieżnik na stolik i chustę 😅 pozniej moze jakiegoś aniolka na choinke, no i kotu wypadaloby cos sprawic😂 haha ambitnie
druty tez spoczko, chetnie taki sweterek bym przytulila albo komin 😅
Ja nic nie upiekłam, ale posprzatalam jak na mnie to jest wyczyn, wlasnie mi sie przypomnialo ze stary wraca a ja nie mam obiadu 😵szamanka91, Joan, Kasztanek, Turkusowa90 lubią tę wiadomość
33lata,starania od 08.2018
1sze IVF- stymulacja💉 od 28.05.22
6.06 punkcja, pobrane 7, dojrzałe 4
4 zapłodnione, 2 padły po 4 dobie
Transfer blastki 2AA 11.06
Beta 7dpt -1😓
Ostatnia ❄️4AA transfer 8.08.22
Beta 8dpt <1 -
oooo Łasica super!! No to ja już czekam na efekty
Ja też bym chciała zrobić świąteczną serwetkę
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
IVF nr. II
Amh 1,2 🔻
7dpt 44 🙏
6tc💔
-
Wy dziewczyny macie anielska cierpliwość 😁
Ja z tych co gdy pija herbatke na uspokojenie to wkurza jej smak i zapach 😁
Wiec do dziergania sie nie nadaje ale za to dla rownowagi uwielbiam na takie rzeczy patrzec i zawsze podziwiam taki talent.
Raz kupilam takiego aniolka od takiej pani ktora wlansie je sama robila i cudo ❤️
Rogalili wygladaja tak apetycznie ze chetnie bym sie poczestowala😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2020, 20:19
"Myślę, że pewna część mnie, zawsze bedzie czekała na Ciebie..."
5 lat staran 💪