Ciężkie chwile, długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marysia☹️
Megi mniam, ale bym zjadła! Powiem szczerze, że nigdy nie robiłam bezy🙈.meggi. lubi tę wiadomość
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
IVF nr. II
Amh 1,2 🔻
7dpt 44 🙏
6tc💔
-
Megi, jaka pyszne beza, uwielbiam robić bezy 😁 ja w ogóle lubie piec, w kolko coś dla kogo pieke 😁
Marysiaa, o nieeee..meggi., Katherine lubią tę wiadomość
-
Ja jak mam wene to cos upichce.
Jak wychodzi to cieszy 😁
Marysia 😪 eh coz mozna napisac slowa zawsze zbedne w takim momencie
Poprostu glowa w gore i jedziemy z tym dalej ✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2020, 18:07
"Myślę, że pewna część mnie, zawsze bedzie czekała na Ciebie..."
5 lat staran 💪 -
nick nieaktualny.meggi. wrote:Za wczesnie wyciaglam z piekarnika i troszke opadly😁
Ale maz wszystko wsunie😁
-
nick nieaktualnyMarysiaaa wrote:Odpadam z poniedziałkowego testowania. Przyszła 🐒 dzień wcześniej. Z wizytą teraz mi nie pyknie bo powinnam przyjechać 28-29.11 a to sobota/niedziela🤨
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2020, 18:23
-
Marysia, tak mi przykro. Buuuu😪 Ale nie dajemy się! A Gameta w soboty nie pracuje? Jak mi wypadł podgląd w sobotę, to ten jeden raz robiłam u innego lekarza.
Beza wygląda pysznie. Zjadłabym 🤤Nigdy nie robiłam jeszcze bezy. A macie jakieś fajne proste przepisy na coś słodkiego? Żeby się za bardzo przy tym nie narobić?6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Ja jak robię bezy to ubijam bialko tylko ze szczypta soli i cukrem i pieke 150 stopni tak 40 minut na termoobiegu.
Mialam przepis fajny na kulki mocy daktyle kakao olej kokosowy maslo orzechowe maka kokosowa i kokos. Wszystko zblendowsc uformowac kuleczki i jeszcze raz obtoczyć w kokosie i pyszota slodkie a zdrowe 😇"Myślę, że pewna część mnie, zawsze bedzie czekała na Ciebie..."
5 lat staran 💪 -
nick nieaktualnyKasztanek wrote:Marysia, tak mi przykro. Buuuu😪 Ale nie dajemy się! A Gameta w soboty nie pracuje? Jak mi wypadł podgląd w sobotę, to ten jeden raz robiłam u innego lekarza.
Beza wygląda pysznie. Zjadłabym 🤤Nigdy nie robiłam jeszcze bezy. A macie jakieś fajne proste przepisy na coś słodkiego? Żeby się za bardzo przy tym nie narobić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2020, 18:44
Kasztanek, Marysiaaa, .meggi. lubią tę wiadomość
-
Katherine, meggi, ale narobilyscie mi smaka na bezę. Miałam robić ostatnio, bo zostały mi białka po pieczeniu chałki, ale dodałam do jajecznicy. Jakoś nie chciało mi się robić bezy, ale zjadłabym 😁😍 ja uwielbiam ciągutki w środku, a z wierzchu chrupiące 😍
Przykro mi Marysiu, a w którym dniu masz zazwyczaj owu? Z moich obliczeń wynika, że 15/16dc? A może będzie wcześniej i dałoby radę umówić się w piątek?
Do mnie przywitała@. Posprzątałam mieszkanie i zaraz odpalam winko😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2020, 18:59
Marysiaaa, Katherine lubią tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To teraz coś na rozluźnienie. Jakaś przyjemność dla siebie. Jest to pewien plus 🐒. Można bezkarnie sprawiać sobie przyjemność.
Ale powiem Wam, że mam czasem takie myśli, że się boję, że żaden z trzech dzieciaczków nie zechce z nami zostać...6.12.2022 💔 puste jajo
nick nieaktualny
-
Marysiaaa wrote:Kasztanku myślę że każdy ma takie czarne scenariusze w głowie. Ja jak myślę o ivf to w pierwszej kolejności myślę że nic nie wyhoduje. Później jak myślę że dobra może się uda, to zaraz że zarodek nie zostanie ze mną. Myśląc dalej od razu myślę że pewnie nawet jakby się udało to I tak poronie🙈
Czas procedury był potwornie trudny. Najpierw każdy podgląd kosztował masę stresu czy się stymuluje, później czy nie rosną za szybko, później czy nie za wolno, później czy nie za mało, później czy ovitrelle zadziała, później punkcja i ile pobrali, ile jest dojrzałych, ile się zapłodniło, ile się podzieliło, transfer i stres, a pomiędzy czekanie na informację czy reszta dotrwała do piatej doby... Nie jest łatwo.
Pocieszam się myślą, że pierwszy transfer był na cyklu naturalnym, a moje cykle są zdrowo kopnięte po owulacji, stąd taki rezultat jaki mamy. Nie wiem dlaczego, ale zawsze dzieje się coś niedobrego około tygodnia przed 🐒. Oczywiście będę rozmawiać z lekarzem na najbliższej wizycie o różnych wariantach, ale wierzę, że sztuczny cykl jest dla mnie lepszy, bo omijam te cyrki drugiej fazy, ponieważ owulacji w takim cyklu nie ma. Od teraz będę podchodzić na sztucznych cyklach.6.12.2022 💔 puste jajo
nick nieaktualnyNo narobiliście takiego smaka na jakos deserek ale ja już dziś nic nie upichcę 🙁 skończyłam gołąbki - znowu wyszło tyle ze dla wojska by starczyło 😆 wiec zawiozę jutro trochę rodzicom. Jeszcze musze zrobić pastę jajeczna z makrela żeby było jutro na śniadanko 😊 wykapać pieska brudaska i koniec roboty na dziś 🐶