Ciężkie chwile, długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTurkusowa nam lekarz powiedział to samo co Joan pisze 😊 morfologię badają losowo na wybranej grupie plemników. Możliwe ze następna próbkaby miała większa morfo, jeszcze następna jeszcze inna 🙃 jeżeli ilość i inne parametry są w normie to nie trzeba się martwić. 1% to nie dużo.
No i w końcu się pojawiłaś 💖 🤩Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2020, 15:29
Turkusowa90 lubi tę wiadomość
-
Joan, Katherine, tak słyszałam, że tak to badają. Ale mimo wszystko wiecie po tej diecie myślałam głupia, że wyniki morfo podskoczą. Dzięki dziewczyny! 😘 Dlatego ostatnio myślę, że ze mną jest coś nie tak.
Co do świąt, wigilię spędzamy u moich rodziców, Boże Narodzenie u teściów. Zrobiłam już śledzie, zaraz ruszam z kutią. Jutro zrobię rybę po grecku, sernik mascarpone, piernik i jajka z pieczarkami.
szamanka91 lubi tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️ -
Wesołych, spokojnych i mimo wszystko radosnych Świąt Bożego Narodzenia dziewczyny 🎄
Aby Wasze największe marzenie spełniło się i w przyszłym roku pod choinką "znalazły" bobasa ❤️szamanka91, Turkusowa90, Katherine, Marysiaaa, kasiurro, Sleepy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny wpadam tylko na chwilę by złożyć Wam życzenia z okazji Świąt Dużo, dużo zdrówka bo teraz to najważniejsze, miłości i wytrwałości w dążeniu do celu, wiary i spełnienia tego najskrytszego marzenia życzę Wam wszystkim kochane z całego serduszka ❤️🎅🎄
szamanka91, Turkusowa90, Katherine, Marysiaaa, Paulina1190, Sleepy lubią tę wiadomość
-
Dołączam się do wszystkich życzeń. Niech te Święta będą czasem oddechu, bliskości, miłych chwil. Niech dadzą Wam siłę na czas do kolejnych Świąt. Oby spotykały Was tylko takie rzeczy, które będziecie mogły nazwać szczęściem. 😘🌲❤️
szamanka91, Katherine, Paulina1190, Sleepy lubią tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Kochane 😘 Ja również wam życzę Wesołych Świąt ❤️ Niech spełnią się wasze marzenia ⛄🌲
Turkusowa90, Katherine, Sleepy lubią tę wiadomość
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
IVF nr. II
Amh 1,2 🔻
7dpt 44 🙏
6tc💔
-
nick nieaktualnyKochane! To i czas na mnie 🙂 Wigilia u moich rodziców a drugi dzień Świat u teściów. Właśnie skończyłam piec, sprzątać itp padam juz 😁 no ale od jutra odpoczynek 💖
Kochane Chciałam Wam pierwsze przede wszystkim podziękować za Wasza obecność, historie, słowa wsparcia i trzymane kciuki! To chyba najlepsze co spotkało mnie w tym dziwnym roku. Mam tutaj swój azyl wiem ze mnie rozumiecie, mogę się zawsze wygadać, popłakać i pośmiać. I wiecie co to ciężka długa droga starań - nikt inny mnie tak nie rozumie jak Wy, dziękuje Wam ❤️❤️❤️
W te Święta życzę Wam zdrowia, spokoju, wytchnienia i nadzieji- oby Was nigdy nie opuszczała. Nigdy się nie poddawajcie! Nie tylko w temacie starań. Dobrych relacji z Waszymi mężczyznami i w końcu... tego upragnionego cudu!!! 🤰🏼🤱🏼👶🏻❤️
Wesołych Świat i super prezentów!!! 🎄🎁🍰🥂 i pysznych ciast - nie liczcie kalorii w te dni! 🍰🍫💖Marysiaaa, Turkusowa90, Paulina1190, kasiurro, Sleepy lubią tę wiadomość
-
Turkusowa90 wrote:Cini mini, wyniki są bardzo dobre. Po prawej stronie masz normy. Ale nie widzę morfologii, robiłaś podstawowy pakiet?
tak zrobiliśmy tylko podstawę, po otrzymaniu wyników zaczęłam czytać i dowiedziałam się ze morfologia jest bardziej istotna dlatego się zmartwiłam -
Kochane mniej się udzielam ale jestem cały czas n bieżąco
Chciałabym Wam życzyć wszystkiego co najlepsze w te święta niech to będzie dobre zakończenie tego paskudnego roku. Życzę Wam jak najmniej stresów i spełnienia Wszystkich marzeń ❤️😘Marysiaaa, Katherine, Turkusowa90, Paulina1190, kasiurro, Sleepy lubią tę wiadomość
IVF 2021 🍀
13.03 punkcja jajników ☺️
18.03 transfer "skocznej" blastki 4.2.2 🍀
24.03 6dpt beta 48.7mIU/ml
8dpt 133.9 mIU/ml
11dpt 358,1 mIU/ml
8.04 21dpt jest maleństwo 1,3mm i serduszko ❤️
22.04 fasolka 1,27cm 😍❤️🍀
26.05 12tc+4 badanie prenatalne wszystko ok ❤️😍
09.12.2021 3420g szczęścia 54cm miłości ❤️
Mamy ❄️❄️❄️ (5.2.2, 4.2.2, 4.3.3)
-
Kasia pięknie napisane. Ja również chciałbym podziękować za obecność i wsparcie ❤️
Życzę wam Wesołych Świąt 🌲Katherine, Turkusowa90, Marysiaaa lubią tę wiadomość
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
IVF nr. II
Amh 1,2 🔻
7dpt 44 🙏
6tc💔
-
nick nieaktualnyHej kochane!
Wpadam życzyć Wam zdrowych i spokojnych Świąt! Niech ten czas będzie czasem radosnym. I aby każda z Was w przyszłym roku mogła spędzać Święta w powiększonym gronie 😘
Trzymajcie się ciepło 😘Turkusowa90, Katherine, szamanka91, Marysiaaa lubią tę wiadomość
-
Babeczki Moje Kochane,
Z okazji świąt Bożego Narodzenia chciałabym Wam życzyć przede wszystkim odrobiny wytchnienia - to był trudny i dziwny rok, chyba dla wszystkich. Spędźcie te święta tak, żeby naładować akumulatory na następny rok i oby był lepszy. Z całego serca życzę Wam też świąteczno- noworocznych cudów, niech udzieli się magia tej jednej jedynej takiej Nocy. I pamiętajcie - nadzieja nie umiera ostatnia, nadzieja umiera wtedy, kiedy jej na to pozwolicie. To czy macie dzieci czy nie, nie określa Was ani jako ludzi ani jako kobiety. Znajdźcie sposób na bycie szczęśliwymi tak po prostu. Wszystkiego dobrego dziewczyny ❤️❤️❤️❤️❤️❤️. Wesołych Świąt!
Sleepy, Turkusowa90, Katherine, szamanka91, Paulina1190, Marysiaaa lubią tę wiadomość
-
Słońca moje !
Życzę Wam spełnienia wszystkich marzeń. Więcej radości, szczęśliwych chwil a mniej stresów i łez.
Chcę Wam również podziękować za Waszą obecność, nieustanne wsparcie. Dałyście mi tak dużo. Motywacji, nadziei, siły do walki !
Dziękuję za pomysł na odciągnięcie myśli od starań (Sleepy 😘).
Oraz za niezastąpioną pomoc tam gdzie nie wiedziałam co z tym szydełkiem i jak robić ( Sleepy, Kasztanek 😘)
Dało mi to bardzo dużo aby przetrwać ten trudny dla mnie rok.
Wiedziałam, że tutaj znajdę pomoc i wsparcie. Kto lepiej zrozumie długoterminową staraczkę jak nie inna długoterminowa staraczka ?
Dziękuję Wam wszystkim bardzo.
Mam nadzieję, że kolejny rok będzie dla nas wszystkich lepszy ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2020, 13:12
Turkusowa90, Katherine, szamanka91, Sleepy, Marysiaaa, Kaśq00 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkich,
Nie umiem ładnie skladac życzeń w słowa ale chciałabym abyśmy wszystkie w nowym roku doczekały się naszego małego cudu i poczuły się spełnione, żeby nadchodzacy rok był pełen radości i satysfakcji z dokonanych wyborów.
Ja dzisiaj w 15 DC dostałam @. Jakby poprzedni okres mi się nie spóźnił to właśnie dzisiaj bym miała termin kolejnego ale ze tamten się przesunął o tydzień kompletnie się nie spodziewałam że mnie zaleje a leje się ze mnie jak z kaczki i jestem nie przygotowana na tą sytuację, podpasek jeszcze tylko kilka mi zostało, chyba wygrzebie pieluchy tetrowe córki hehe...szamanka91, Marysiaaa, Katherine lubią tę wiadomość
-
Jak tam dziewczyny po świętach?
Ja objadał się jak bąk. Umówiliśmy się dziś rano na trening i miała problem odlepic się od podłogi.
Bałam się przed świetami kupić test ciążowy, czekam czy jutro albo w pn dostanę @ Poza tym, ze mam wrażliwe coraz bardziej sutki i mam dość ładna cerę czuje się normalnie i staram się nie nastawiać ze coś będzie. A jak u was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2020, 13:15
👩🏼32🧔🏼♂️32
09.2018 Początek starań
02.2019 ciąża-> poronienie samoitne 7tc.
02.2021 sonoHSG - niedrożny prawy jajowód
04-07.2021 4 cykle stymulacji -bez efektu, słaby lewy jajnik
AMH 2.02 -> 1.5 ->0,9 ->0,7
mthfr homo, pai-1 hetero
03.2023 laparohisteroskopia -> udrożniony prawy jajowód 🥳🤩, endometrioza I st.
Immunologia ✅
IVF
03.2022 -Krótki protokół 🥚🥚🥚👎
9.2023 długi protokół 🥚🥚👎
9.2024 krótki protokół 🥚👎 -
Nim się obejrzałam to święta minęły. W wigilię pękała mi głowa, ledwo wysiedziałam. Wczoraj było mi niedobrze, ale pojechaliśmy do teściów i mi przeszło. Jutro robimy sobie z teściami wycieczkę w Bieszczady na cały dzień 😊 też się obżarłam ciast, sałatek, ryb. Pękam!
30.09.2021r. Iga❤️ -
Też pękam tylko "jedźcie coś"🤮 ileż można? Można 😂
Jutro dzień wolny! Mega się cieszę. Dzisiaj troszeczkę łiski popiłam także no 😛 w środę zastrzyk w wigilię seksy no zobaczymy co 2021r przyniesie..Marysiaaa, Katherine lubią tę wiadomość
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK