Ciężkie chwile, długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Sleepy wrote:Wpadnę jeszcze powiedzieć, że jest pęcherzyk ciążowy w macicy, wg usg 5t+2 wg OM 4t+5. Za tydzień wizyta serduszkowa ❤️
Niestety aż tak kolorowo nie jest, bo kropek bardzo nisko się ulokowałWięc trzymajcie proszę za nas kciuki, żeby zechciał zostać.
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
IVF nr. II
Amh 1,2 🔻
7dpt 44 🙏
6tc💔
-
Sleepy trzymam kciuki ❤ na pewno wszystko bedzie dobrze, musi byc!! Kropek zadomowi się na dobre.
Marysia tez tak słyszałam. Nawet przez telefon mi powiedziala zeby zadzwonic na karetke jak bedzie zagrożenie zycia to go gdzieś wsadza. No kpniny z ta nasza opiekaopieką zdrowotna...
Zobaczymy jutro o 10.
Najlepiej to pójść prywatnie do kliniki tam za 8-10 tys mu pomogą, ale takich pieniedzy od tak nie moge mu dać* 30 lat - Starania od 01.2020
1 IUI - 18.05.2021 - 🍷 nieudane
🔹️IVF - start 28.07.2021
🔹️06.08.2021 - punkcja - Pobrano 26 komórek, 4 dojrzałe i zapłodnione, zostały 3
🔹️11.08.2021 - I transfer - 4.1.1
🔹️ 3dpt - 14.08.2021 - BETA -0,0 mIU/ml , 🔹️6dpt ⏸ - 17.08.2021 - BETA -17,89 mIU/ml🔹️ 8dpt - 19.08.2021 - BETA - 37,29 mIU/ml 🔹️ 10dpt - 21.08.2021 - BETA - 62,84 mIU/ml🔹️14 dpt - 25.08.2031 - BETA - 40.54 💔
🔹️15.09.2021 - transfer - 4.1.1
🔹️ 3dpt - 18.09.2021 - Beta <0.100 mIU/ml
🔹️ 7dpt ⏸ - 22.09.2021 - BETA -65.79 mIU/ml
🔹️ 9dpt - 24.09.2021 - BETA - 169 mIU/ml
🔹️ 12dpt - 22.09.2021 - BETA -609.3 mIU/ml
🔹️ 20dpt - 05.10.2021 - BETA -5926 mIU/ml -Widoczny pęcherzyk
🔹️ 27dpt - 12.10.2021 - ❤
14.05.2022 - Hania ❤
❄1x4.1.1
-
nick nieaktualnyNielubiekawy, może daktycznie napisz reklamacje. To nie jest tanie badanie a szkoda żeby Ci jakieś kwiatki wyszły
Paulina, oby dziś udalo się załatwić wszystko z bratem! Nic mnie bardziej nie wkurza, że wszystko jest podporzadkowane pseudo pandemii. Nie mówię, że wirusa nie ma, bo jest. Ale był, jest i będzie. Trzeba nauczyć się żyć z nim jak z grypą. Ile jest ofiar tej durnej "pandemii" bo nie otrzymali pomocy na czas? Strach pomyśleć.
Agaciorka kciuki za kurnik! Dalej się jaram Twoim ifv ❤️
Joan, masz rację miałam mieć w piątek. Ale nastąpiła śmieszna sytuacja. W poniedziałek dzwoni pani z recepcji by potwierdzić wizytę we wtorek. Mówię, że nie mam wtedy wizyty tylko w piątek i czy jest pewna że o mnie chodzi (jest nas 2 pacjentki o tym samym imieniu i nazwisku). Pyta o datę urodzenia i się zgadza. Stwierdziłam, że skoro trafiła się taka okazja, to skorzystam.
Wczoraj nie było tak wesoło bo faktycznie pojawiłyśmy się 2 na jedną godzinę 🤣🙈🤭 ale sobie z moją imienniczką pogawedziłam 🤣
Szamanko, to oznacza, że póki co odpadają u mnie wszelkie aktywności sportowe, bie mogę dźwigać, ani się seksić. Mam poki co uważać na siebie, bo ze względu że jest nisko, może mamusi powiedzieć papa i się ulotnić.
W przyszły wtorek kolejna wizyta, już powinno być widać serduszko ❤️Agaciorka lubi tę wiadomość
-
Sleepy, jesteś na zwolnieniu ?
Odpoczywaj, leż a ja trzymam kciuki.
Pomodlę się za Twojego kropka. Tyle kazał swojej mamie na siebie czekać, że nie może być inaczej tylko dobrze.
Taki tłum ciotek trzyma za niego kciuki, że niech się lepiej pilnuje i kurczowo trzyma swojej mamusi !
btw trochę Cię wywołałam na BożenachSleepy, Kaśq00, szamanka91, ŁAsica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sleepy wrote:Zaraz tam zajrzę
Tak dostałam zwolnienie, ale też ze względu na toksyczne warunki pracy.
Póki co do kolejnej wizycie.
Dziękuję, jestem wdzięczna za każdą modlitwę 😘😘😘
Ode mnie też leci 🙏 Po takim czasie wyczekiwania, kropek nie może sobie tak pójść i już. Musi być dobrze 😘
Sleepy lubi tę wiadomość
-
Sleepy wrote:Zaraz tam zajrzę
Tak dostałam zwolnienie, ale też ze względu na toksyczne warunki pracy.
Póki co do kolejnej wizycie.
Dziękuję, jestem wdzięczna za każdą modlitwę 😘😘😘
Tak, właśnie pamiętam, że pisałaś o pracy z jakąś chemią.
hehe jeszcze z tym rtg było, robić czy nie robić
Czyli L9Marysiaaa, Agaciorka, Sleepy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJoan wrote:Tak, właśnie pamiętam, że pisałaś o pracy z jakąś chemią.
hehe jeszcze z tym rtg było, robić czy nie robić
Czyli L9Joan, Marysiaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sleepy wrote:Jak nie odpiszę, to kolejnym razem dodaj hasło "pilne"
Mi kiedyś odpisał w przeciągu pół h 🙈
mi kiedyś odpisał po kilku minutach
a jak dosłałam wyniki badań to zalecenia dostałam po ponad dwóch tygodniach
w temacie dopisałam RECEPTA. Podałam wszystkie dane, teoretycznie na "recepta" i "pilne" odpisuje w pierwszej kolejności
Szczerze ? nie przeszkadza mi to, że nie odpisał jeszcze
mam taki brak weny do działania, że masakra. A jak odpisze to będzie trzeba ogarnąć temat i znaleźć nowego lekarza. -
Sleepy bedzie dobrze zobaczysz 😊
Jak juz sie zadomowil u a Ciebie to go to tak latwo nie wypuscisz😁
Dbaj o siebie, odpoczywaj, bedzie wszytsko dobrze.
No i czekamy na wiesci z wizyty serduszkowej❣️
Nielubiekawy masakra ale maja bajzel...
Jeszcze gdyby to byly jakies tanie badanie to kij ale to do takich nie nalezy..
Ja bym chyba zlozyla jakas rekalamacje albo zazalenie albo cos na ten styl jaka tam jest mozliwosc
Paulinka dobrze ze brat sam z siebie odrzucil...
Ale czasem to jest moment zeby znowi powróciło...
A to co sie teraz dzieje to sa jakies jaja
Covid covid i covid
Owszem jest covid i tylko...
Nagle grypy nie ma nikt w tym roku dzieki maseczkom ale covid juz tak
Ile ludzi nie otrzymuje pomocy przez to wszytsko
Jeszcze maja odwolywac zabiegi planowane
Czeski film
Trzymam kciuki aby z bratem ulozylo jak najlepiej✊
Nadrobilam tak szybko
Aaa Agaciorka jajca napewno beda super ✊✊✊
Vsteria ja suple zawsze zamawiam z allegro
Najczęściej z firmy swanson
Milego dnia dla Was 🌷🌷🌷Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2021, 09:22
Sleepy lubi tę wiadomość
"Myślę, że pewna część mnie, zawsze bedzie czekała na Ciebie..."
5 lat staran 💪 -
Dziewczyny ja wczoraj przezylam kolejne rozczarowanie i jak bym dostała w twarz i nie mogę się podnieść ...
Dziś miałam być w szpitalu i szykować się na laparo a wczoraj dostaje telefon ze szpitala ze odwołują bo mam covid test wyszedł dodatni ...
I faktycznie od przed wczoraj złamało mnie takie przeziębienie i zawalone zatoki ze mam dosyć ... siedziałam wczoraj cały dzień j wyłam . Nie mam już siły na te ciagle rzucane kłody pod nogi ... nie rozumiem czemu ja ... jeśli będzie ze mną Ok to może laparo będzie za miesiąc ..Starania od 07/2019
03.11.20HSG - niedrożne oba jajowody ❌
11.03 laparoskopia - odwołana
Kwiecień - 12.04( laparoskopia ) ❌
07.04 naturalny cud 🌸
08.04 beta 829,39 mIU/ml
12.04 beta 2376,31 mIU/ml progesteron 9,69 ng/ml
12.04 jest pęcherzyk ❤️❤️
16.04 1,24 cm pęcherzyk
23.04 jest 0,47 człowieczka 🍀
14.05 2,72 cm ❤️
18.06 9 cm chłopaka 💙💙👶🏻👶🏻
02.07 180 g 💙
28.07 350 g💙
17.09 1,1kg💙
01.10 1,5 kg 💙
05.11 2,6kg 💙
19.11 2,9 kg 💙
Nasz cudzie zostań z nami ❤️
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Lusi o kurde
jak nie urok to sraczka
jeszcze tego brakowało
Mam nadzieje, że łagodnie przejdziesz covid i za miesiąc bedzie laparo
Agaciorka czekam na info z wizyty✊✊Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
IVF nr. II
Amh 1,2 🔻
7dpt 44 🙏
6tc💔
-
Lusi...... ja pierdzielę, tyle nerwów, stresu, czekania a teraz tez zasrany covid
a ja się właśnie wkurwiłam na maksa
raz, że codziennie odświeżałam znanego lekarza aby zapisać starego do androloga. Były podane terminy na środy a nam zależy na sobocie.
Przyjmował 6.03 więc przypuszczałam, że następna sobota to będzie 20.03 (zazwyczaj co dwa tygodnie przyjmuje w soboty). Stary ma jeszcze zrobić krew w tą sobotę 13.03. Więc ideolo byłyby wszystkie wyniki.
Dzisiaj odświeżam a lekarz przyjmuje w tą sobotę..... no serio ???? mogę się założyć, że potem to już dopiero po świętach ...... fuck
weszłam na alaba odebrać jego posiew a tam znowu ta bakteria !!!!!! ta sama i liczne kolonie
no ja pieprzę......
edit: ja miałam w lipcu posiew tlenowy i był ujemny. To samo w październiku przed sono. Także ja nie mam abym mogła go zarażać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2021, 09:49
-
nick nieaktualny
-
Marysiaaa wrote:Ja z tym covidem nie ogarniam. Mnie to tak irytuje. Już na sama nazwe chce mi się 🤮 moja przyjaciółka miała teraz w lutym laparo,a mama łyżeczkowanie. Ani jedna ani druga nie miała testu przed. I pytam gdzie tu logika🤷♀️ jeden szpital wymaga drugi nie. Jakaś masakra.
mnie ostatnio wkurzyła informacja, że NFZ "zaleca" odwoływanie zabiegów planowych aby zwiększyć ilość dostępnych łóżek w szpitalach