Ciężkie chwile i długie starania zakończone małym cudem 🥰🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Turkusowa właśnie tez zdjęłam to białe i włożyłam sam
Kokon i takie przekonuje mnie chyba dużo bardziej , tylko czy dziecku nie będzie tam za ciasno ? Chociaż czytałam
Ze na początki dobrze jest żeby było tak jak w brzuszku później można wyciągnąć ten kokon i sam materacyk już sama nie wiem czy go zostawiać czy nie 🤔🤔
Turkusowa oby to tylko przez te zaparcia faktycznie , trzymam kciuki żeby było wszystko dobrzeTurkusowa90 lubi tę wiadomość
Starania od 07/2019
03.11.20HSG - niedrożne oba jajowody ❌
11.03 laparoskopia - odwołana
Kwiecień - 12.04( laparoskopia ) ❌
07.04 naturalny cud 🌸
08.04 beta 829,39 mIU/ml
12.04 beta 2376,31 mIU/ml progesteron 9,69 ng/ml
12.04 jest pęcherzyk ❤️❤️
16.04 1,24 cm pęcherzyk
23.04 jest 0,47 człowieczka 🍀
14.05 2,72 cm ❤️
18.06 9 cm chłopaka 💙💙👶🏻👶🏻
02.07 180 g 💙
28.07 350 g💙
17.09 1,1kg💙
01.10 1,5 kg 💙
05.11 2,6kg 💙
19.11 2,9 kg 💙
Nasz cudzie zostań z nami ❤️
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dzięki Lusi. ❤️
Też słyszałam o tym, żeby na początku dziecko miało ciaśniej, trzeba je krępować. Także chyba ten Kokon sie sprawdzi. Później wystarczy materacyk. Mam podobny Kosz tylko w kolorze wikliny. Twój jest śliczny 😍Lusi24 lubi tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️ -
nick nieaktualny
-
Turkusowa, współczuje stresu. Nie miałaś problemów z hemoroidami w ciąży? One tez mogą powodować krwawienie podczas wypróżniania. Oby to była jednorazowa sytuacja.
Madzia, powodzenia na wizycie!
Dziewczyny piękne zakupy! My jeszcze nie myślimy nad wyprawką 🤷♀️ Sadze ze bliżej jesieni zagłębimy sie w temat 🙂madziulix3 lubi tę wiadomość
starania od 08.2019
👼 11.2019
08.2020 Angelius Provita, dr MP
04.2021 Puregon, Ovitrelle, Encorton, Neoparin, Accard, Luteina, Euthoryx 25
04.05 beta 812,6 mlU/ml
11.05 mamy zarodek 🍀
25.05 ❤️
"You never know how strong you are until being strong is the only choice you have" -
Turkusowa mam nadzieję, że to krwawienie to faktycznie jakieś naczynko podczas dwójeczki pękło ✊
Patrzę na Wasze zakupy wyprawkowe i przypomina mi się czas kiedy sama kompletowałam rze xy dla Juliana 😍 fajny to był czas, a teraz zabieram się za ponowne pranie jego ubranek, bo coś czuję, że urodzę szybciej niż 9 września 🤣
Na szczęście szybko pójdzie, bo po praniu cyk do suszarki i nie trzeba nawet prasować 💪
Tymczasem dzisiaj mam wizytę nadprogramową u lekarza, po piątkowym alarmie na izbie przyjęć. Ciekawa jestem co mi powie 🙉
Przeleżałam cały weekend, bezproduktywnie totalnie, jedyne co robiłam to jadłam i oglądałam olimpiadę 😄
Aaa no i skończyłam dzisiaj 34 tydzień ciąży, czuję się już bezpiecznie! Od 35 tygodnia skończonego już nie podają sterydów na płuca dla dziecka.
A prawie 8 lat temu w 36+3 tc urodziłam pierwszego synka z wagą 2900 i dawał sobie super radę, wyszliśmy wtedy po 7 dniach ze szpitalaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2021, 08:29
Lusi24, Turkusowa90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBelie wrote:A ja w sumie jak ostatnio byłam u ginki i mi powiedziała, że teraz za miesiąc wizyta to się ucieszyłam. Jakoś tak mi się nie chce często latać do lekarza 😂
Lusi24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
madziulix3 wrote:Mi tez się nie chce jeździć bo mam 60 km w jedna stronę i mi się już żygać chce ta trasa ale się cieszę bo zobaczę maleństwo i być może się dowiem na 100% co się tam chowa ☺️
Na 100 % dowiesz się podczas porodu 😉
O której wizyta?
starania od 08.2019
👼 11.2019
08.2020 Angelius Provita, dr MP
04.2021 Puregon, Ovitrelle, Encorton, Neoparin, Accard, Luteina, Euthoryx 25
04.05 beta 812,6 mlU/ml
11.05 mamy zarodek 🍀
25.05 ❤️
"You never know how strong you are until being strong is the only choice you have" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jesteśmy po wizycie, Julian waży 2400g, szyjka znowu się skróciła do 2 cm, jest rozwarta lekko tak jak była więc doktor powiedział, że nie dociągnę terminu, ale żeby się nie martwić, bo już jest bezpiecznie 😊
Od 35+0 tc nie podają już sterydów na płuca ani nie hamują akcji porodowej jakby się zaczęła.
Pierwszy raz starsi synkowie weszli na usg i zobaczyli "na żywo" brata w brzuszku 🥰Belie, Lusi24, eszanka, Sleepy, Agaciorka, Turkusowa90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlaa moja się urodziła z waga 2310 spadkowa 2280 byla naprawde malutke im więcej tym lepiej. Ciagle walczymy z waga a juz nie długo 5 miesiac.
Dostalam steryd na pluca 35 tygodniu ciazy w szpitalu z 3 stopniemWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2021, 19:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUle uważaj na siebie, jak nie trzeba to niech Młody jeszcze wstrzyma się ile się da.
Zdjęcia 3d są urocze ❤️
Cieszę się, że mój gin ma zajebisty sprzęt, nie dość że mi Młodego za każdym razem dobrze pomierzy to jeszcze jak się da to fotkę w 3d daje w cenie wizyty.
Od wczoraj mnie masakrycznie plecy bolą. Mięśnie wzdłuż kręgosłupa. Mężu ma dwie lewe ręce do masowania. Polecacie coś? Dziś jeszcze sobie dołożyłam, bo skręcałam 3 małe komody z ikei 😅 Jutro nie wstanę, zresztą i tak ciężko mi wstawać bo wszystko boli 😅 -
nick nieaktualnyU nas wszystko dobrze. Szyjka mówi ze piękna, 3,8cm ma 😊 odwrócił się dupką ale mówi ze widać jakby tam był chłopak 😃 Chciał mi zrobić zdjęcie 4D ale eeee, młody się nie da 😂
Siskaa, Lusi24, Agaciorka, Belie, eszanka, Sleepy, Turkusowa90 lubią tę wiadomość