Ciężkie chwile i długie starania zakończone małym cudem 🥰🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie nowe dziewczyny,
Ulaa, dobrze, że tak się sytuacja zakończyła i że trafiłaś na dobry personel . Brak empatii i opieszałość w takich sprawach tylko dokładają stresu i niepokoju. Życzę zdrowia.
Z innej beczki : ze 3 razy poczułam w brzuchu jakby duży bąbel wody który się poruszył w prawo i lewo przez chwilę, zazwyczaj gdy położyłam się wieczorem do łóżka. Przed ciążą miałam dużo różnych rewelacji jelitowych, bulgotow, musiałam przejsc na dietę bezglutenowa w pewnym momencie także sporo różnych odgłosów, ruchów jelit itp już doświadczyłam, ale tego co poczułam teraz nigdy wcześniej nie doświadczyłam. Także domniemam i intuicja mi podpowiada, że to pierwsze ruchy🥰
madziulix3, Lusi24, Turkusowa90 lubią tę wiadomość
Równo 2 lata starań.
12.03 Laparoskopia - niedrożne jajowody
01.04 ⏸️ beta 272, prog 45💚 ➡️ 06.04 beta 2135 prog 43.9💛 ➡️ 12.04 beta 16254 🧡 ➡️ 16.04 3mm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️➡️ 07.05 2cm 3mm 💜 ➡️ 28.05 5cm 7mm ➡️22.07 350g chłopca 👣 04.09 1000g 15.10 2000g🐰 19.11 3000g 10.12.2021 👨👩👦 3240g 8:40
-
nick nieaktualny
-
Chciałabym wiedzieć jakiej płci jest dziecko, może 25go czerwca się dowiem. Wtedy mam wizytę u ginekolog prowadzacej, tylko że ona ma słaby sprzęt. A do połówkowego jeszcze trochę.Równo 2 lata starań.
01.04 ⏸️ beta 272, prog 45💚 ➡️ 06.04 beta 2135 prog 43.9💛 ➡️ 12.04 beta 16254 🧡 ➡️ 16.04 3mm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️➡️ 07.05 2cm 3mm 💜 ➡️ 28.05 5cm 7mm ➡️22.07 350g chłopca 👣 04.09 1000g 15.10 2000g🐰 19.11 3000g 10.12.2021 👨👩👦 3240g 8:40
-
nick nieaktualny
-
Na samym początku miałam przeczucie, że to chlopiec. Teraz nie mam. Liczę, że to będzie Eliza✊
Belie lubi tę wiadomość
Równo 2 lata starań.
-
nick nieaktualnyUla to Ciebie też spotkał niemały stres. Dobrze że Julek to silny chłopak i u niego wszystko ok. Ty się oszczędzaj.
Jagodowa, mam nadzieję, że Mała trochę przystopowała i jej jednak nie jest tak prędko na tą stronę.
Pola witaj w naszym gronie
Eszanka, dopisać Cię do listy? Jeśli tak to z jakim terminem?
Madzia, gdzie kupiłaś kiecki? Super wyglądasz!
My wróciliśmy od znajomych jakieś 200 km w jedną stronę. Zaspokoiłam swoje grillowe zachcianki 🤤 Naszczęście pogoda wczoraj dopisała, dziś już zimno i nieprzyjemnie...
Znajomi pożyczyli nam dostawkę do łóżka i kosz mojżesza 🤩
Ulaa, madziulix3, Pola_31 lubią tę wiadomość
-
Sleepy pokaz foty dostawki i kosza , szukam inspiracji ❤️❤️Starania od 07/2019
03.11.20HSG - niedrożne oba jajowody ❌
11.03 laparoskopia - odwołana
Kwiecień - 12.04( laparoskopia ) ❌
07.04 naturalny cud 🌸
08.04 beta 829,39 mIU/ml
12.04 beta 2376,31 mIU/ml progesteron 9,69 ng/ml
12.04 jest pęcherzyk ❤️❤️
16.04 1,24 cm pęcherzyk
23.04 jest 0,47 człowieczka 🍀
14.05 2,72 cm ❤️
18.06 9 cm chłopaka 💙💙👶🏻👶🏻
02.07 180 g 💙
28.07 350 g💙
17.09 1,1kg💙
01.10 1,5 kg 💙
05.11 2,6kg 💙
19.11 2,9 kg 💙
Nasz cudzie zostań z nami ❤️
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLusi, ale znalazłam nazwę. Dostawka to Kinderkraft Neste
https://www.google.com/search?q=kinderkraft+neste&client=ms-android-xiaomi-rev1&biw=393&bih=671&tbm=isch&prmd=sivn&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwiB1bPr05TxAhVrpIsKHWqRBWAQ_AUIFygC#imgrc=QU-XjRfWQ5KDhM
A kosz wygląda jak ten:
https://www.google.com/search?q=kosz+moj%C5%BCesza+bia%C5%82y+wiklinowy&client=ms-android-xiaomi-rev1&prmd=isnv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwigtO7x0pTxAhVxsYsKHRdtARsQ_AUoAXoECAIQAQ&biw=393&bih=671&dpr=2.75#imgrc=m6oiNYSI5OXY8M
-
nick nieaktualny
-
Sleepy moja bratowa ma pożyczoną od kolezanki ta dostawke i są bardzo zadowoleni i już też patrzyłam że chyba będziemy kupować ten sam model. A kosz Mojżesza cudny ale my chyba tylko kupimy dostawke bo jest na kółkach zeby w ciągu dnia przewozić do salonu bo jeszcze będziemy robić pokoik dla dzidzi z łóżeczkiem.
-
Cześć Dziewczyny 🌺
Ulaa super, że trafiłaś na porządny personel. Oszczędzaj się i odpoczywaj. Ja to nie umiem sobie wkleić tej stopki 🙉 ogólnie wiem jak to się robi, ale jak już mam link to nie wiem gdzie ja wstawić,bo korzystam z aplikacji.
Byliśmy dziś u moich rodziców na obiedzie i później chwilę w odwiedzinach u teściów i chyba powiem staremu, że na razie nie chce jeździć do jego rodziców... Irytuje mnie, bo teściowa nakręciła, że na pewno będziemy mieć syna, ona już to po prostu przewidziała i na 100 % będzie podobny do mojego starego 🙉 jak mnie to wkurza. Zawsze mi się wydawało, że najważniejsze jest, żeby maluch był zdrowy... Chyba jest mi po prostu przykro jak tak mówi, bo chyba nie jest ważne, czy dziecko poda się na matkę, na ojca, na dziadków itd. Nie wiem, czy to hormony ciążowe, ale po prostu czuje niesmak i od razu się denerwuje więc chyba najlepiej będzie jak przestanę tam jeździć. Już raz zwróciłam staremu, że nie lubię jak ona nakręca się na syna i jak zaczęła ta sama gadkę to mój stary się wtrącił i powiedział jej, że wcale nie jest powiedziane, że będzie chłopak, a ona mu na to nie znasz się będzie syn, bo ja tak mówię 🤭🙉
Sorki, że marudzę, ale chyba miałam potrzebę, żeby komuś się wygadac.Ulaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyManeki nie wiem czy to faktycznie tak jest, ale ja stopkę zmieniam sobie wchodząc przez stronę internetową 🙂 Albo tego nie ma w aplikacji, albo nie wiem gdzie to jest. Muszę przyznać, że bardzo lubię patrzeć na ten suwaczek 😍
Też by mnie to wkurzało. Wcale się Tobie nie dziwię. A może trochę trzeba ją śmiechem zbywać? 😉 No, ale ja też nie wiem jakie masz relacje z teściami.
Ja mam dzisiaj słaby dzień. Trochę się pokręcę i muszę zaraz odpoczywać. I co chwilę tak siadam. -
nick nieaktualnyManeki, teściowym nie dogodzisz. Zawsze wiedzą wszystko lepiej.
U mnie jak się dowiedziała, to najpierw nie uwierzyła. Potem się nie ucieszyła, bo stwierdziła że za wcześnie.
Po tym jak było wiadomo, że wnuk, to też widać było że nie zadowolona i jej przykro, bo myślała, że będzie wnuczka (ma 2 chłopów).
Tak niby bardzo chciała i się za nas modliła, żeby w końcu nam się udało a tymczasem temat dziecka nie istnieje. Więc mi też jest przykro, biorąc pod uwagę że nie mogę o tym z moją mamą pogadać, bo od ponad roku nie żyje. 😢
Nawet na chwilę obecną nie liczę na to, że teściowa kupi młodemu jakiegoś ciuszka czy jakaś zabawaczkę 🤷🏼♀️
-
Ulaa, cieszę się, że wszystko się dobrze skończyło. Tyle dobrego, że personel miły i wiesz już, gdzie jechać. Uważaj na siebie, jesteś bardzo zorganizowana, więc na pewno już z Julkiem na pokładzie będziecie podróżować. Na razie przystopuj. Ja sama się zastanawiam, czy dobrze robię, że jedziemy w Bieszczady. Niby 4h drogi, ale będziemy robić przerwy, ja lepiej się czuję jak coś się dzieje, chodzę. A tak dziś deszczowo zimno, siedzimy w domu, aż mnie znów ból kolan dopadł. Ale chociaż tyle, że skręciliśmy szafę dla Igi💪😁
Teraz aby wyprac ubranka i posegregować rozmiarami.
Madziulix, fajna kiecka, aż sama bym sobie taką kupiła 😜😍
Maneki, rozumiem Cię. Co to za różnica czy chłopak czy dziewczynka, aby było zdrowe. Teściowe takie są, moja to kilka miesięcy nie bardzo wierzyła, że jestem w ciąży. My się cieszyliśmy, bo po 2,5roku się udało, pokazywalismy test, potem pierwsze usg i miałam wrażenie, jakby ją to nie bardzo obchodziło. Jeszcze znajomej, która pytała, czy jestem w ciąży, odpowiadała, że chyba tak, a byłam w 3 miesiącu. Ale... to tylko teściowa.
madziulix3, Ulaa lubią tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️ -
Sleepy, mam podobne odczucia co do mojej teściowej. Ma już jedną ukochaną wnuczkę, która jest strasznie rozpieszczona i jak dla mnie niewychowana. Oczywiście wszystko się kręci wokół niej, a ma już 10 lat i wszystkimi dyryguje i manipuluje, krzyczy, piszczy, nikogo nie słucha. Ostatnio dowiedziałam się, że jak dowiedziała się o Idze, powiedziała, że babcia będzie ja i tak bardziej kochać, bo jest pierwsza, oczywiście teściowa nie wyprowadzała jej z błędu, nikt jej nic nie tłumaczy. Nie próbuje wyjaśnić, tylko się uśmiechają, co mnie jeszcze bardziej irytuje.
30.09.2021r. Iga❤️ -
Turkusowa90 no niestety tak to jest z tymi teściowymi. Moja teściowa też ma już właśnie jedną wnuczkę, która mieszka w tym samym domu. Mała też jest bardzo rozpieszczona, a wszyscy jeszcze dookoła się nią zachwycają jaka to jest wspaniała, cudowna, najmądrzejsza itd 🙉 Z drugiej strony teraz już mi przeszło, bo tłumaczę sobie, że to moje dziecko o które tak długo się staraliśmy i kij w oko jakieś babie, czy to będzie dziewczynka, czy chłopak po prostu to będzie nasze dziecko, które będziemy kochać.
Turkusowa90 lubi tę wiadomość