Ciężkie chwile i długie starania zakończone małym cudem 🥰🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny! Jak samopoczucie? ☺️ U mnie jako tako jak zwykle 😅🤷♀️
Przysyłam Wam trochę widoka 😅😂 zdjęcie robione wczoraj ze sztormu nad duńskim morzem Bałtyckim ☺️
https://zapodaj.net/34e0a7d210c4a.jpg.htmlBelie, Sleepy, ladySiSi lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny mogę do Was dołączyc? Madziulix dała mi znać o tym wątku :p
Trochę o sobie to udało nam się po 3,5 roku starań i wczoraj z prenatalnych nasz mały cud rozwija się prawidłowo i aktualnie będzie chłopak.
Termin porodu na 26.12Belie, madziulix3, Lusi24, Agaciorka, Sleepy, ladySiSi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyManioka wrote:Cześć dziewczyny! Jak samopoczucie? ☺️ U mnie jako tako jak zwykle 😅🤷♀️
Przysyłam Wam trochę widoka 😅😂 zdjęcie robione wczoraj ze sztormu nad duńskim morzem Bałtyckim ☺️
https://zapodaj.net/34e0a7d210c4a.jpg.html
A u mnie dzisiaj tak zimno wczoraj kupiłam dwie sukienki i klapeczki ale widocznie będę musiały poczekać 😑😂 -
nick nieaktualny
-
Hej u mnie tez dziś zimno i nie ładnie ja to odliczam już tylko do piątku na wizytę bo bardzo chciała bym zobaczyć co u maleństwa wczoraj dostałam od siostry dwie torby ciuszków 🙈 po jej synku , odkładała odkładala i wkoncu mnie doczekały wzięłam je już bo chyba obie nie mogłyśmy wytrzymać chyba ze w piątek mój synuś okaże się córeczka:) ale oboje lekarzy nie mieli wątpliwości wiec
Wątpię
Czuje się trochę lepiej niż ostatnio ustały mi te straszne mdłości ale za to dokucza mi ból pleców dosyć mocnoStarania od 07/2019
03.11.20HSG - niedrożne oba jajowody ❌
11.03 laparoskopia - odwołana
Kwiecień - 12.04( laparoskopia ) ❌
07.04 naturalny cud 🌸
08.04 beta 829,39 mIU/ml
12.04 beta 2376,31 mIU/ml progesteron 9,69 ng/ml
12.04 jest pęcherzyk ❤️❤️
16.04 1,24 cm pęcherzyk
23.04 jest 0,47 człowieczka 🍀
14.05 2,72 cm ❤️
18.06 9 cm chłopaka 💙💙👶🏻👶🏻
02.07 180 g 💙
28.07 350 g💙
17.09 1,1kg💙
01.10 1,5 kg 💙
05.11 2,6kg 💙
19.11 2,9 kg 💙
Nasz cudzie zostań z nami ❤️
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny 😊
My dzisiaj nad ranem też wylądowaliśmy na izbie przyjęć 😐
Miałam skurcze, co prawda nieregularne, ale bolesne 😔
Na szczęście z Juliankiem wszytko jest ok, łożysko w porządku, szyjka długa 3,5cm, zamknięta, ale już nie taka zwarta jak być powinna więc możliwe, że te skurcze ją trochę rozmiękczają.
Julek waży 860g, wody płodowe w normie więc to najważniejsze.
Ale pojechaliśmy nad ranem żeby sprawdzić. Przyjęli mnie na oddział o 2:33 i wypuścili o 3:37.ladySiSi lubi tę wiadomość
-
Matko Ula całe szczęście ze wszystko w porządku ❤️ Dali Ci jakieś zalecenia ? Kiedy masz wizytę u swojego gin ?Starania od 07/2019
03.11.20HSG - niedrożne oba jajowody ❌
11.03 laparoskopia - odwołana
Kwiecień - 12.04( laparoskopia ) ❌
07.04 naturalny cud 🌸
08.04 beta 829,39 mIU/ml
12.04 beta 2376,31 mIU/ml progesteron 9,69 ng/ml
12.04 jest pęcherzyk ❤️❤️
16.04 1,24 cm pęcherzyk
23.04 jest 0,47 człowieczka 🍀
14.05 2,72 cm ❤️
18.06 9 cm chłopaka 💙💙👶🏻👶🏻
02.07 180 g 💙
28.07 350 g💙
17.09 1,1kg💙
01.10 1,5 kg 💙
05.11 2,6kg 💙
19.11 2,9 kg 💙
Nasz cudzie zostań z nami ❤️
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
Lusi24 wrote:Matko Ula całe szczęście ze wszystko w porządku ❤️ Dali Ci jakieś zalecenia ? Kiedy masz wizytę u swojego gin ?
Dużo odpoczynku, oszczędzający tryb życia, w razie kolejnych takich skurczów znowu mam zgłosić się bezpośrednio do szpitala.
Wizytę mam w środę więc niedługo, ale chyba koniec z moimi aktywnościami i wycieczkami 🥺
Jest jeden plus całej tej sytuacji, wiem teraz gdzie jest IP w razie porodu, gdzie parkować samochód, jaką trasę wybrać do szpitala.
I muszę bardzo pochwalić i położną dyżurującą i lekarza dyżurnego, mega empatyczni i pomocni. Czułam się jak na warunki i sytuację zaopiekowana na maxa -
madziulix3 wrote:Ula a wiadomo skąd te skurcze się wzięły?
Na moim etapie ciąży skurcze są normalne, bo macica ćwiczy do porodu. Ale ja też mam skłonność do skracania się szyjki i nadmiernej aktywności skurczowej więc każdy większy wysiłek może je aktywować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPola_31 wrote:Myślałam że może jednak będzie dziewczynka to Pola bo od dawna wiedziałam że dziewczynce dalibyśmy takie imię. Dla chłopca to Mikołaj lub Aleksander ale jeszcze może się zmienić :p
Jan albo Janek jak będzie starszy a Januś albo Jaś za dzieciaka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzia aż Ci jakoś pozazdrościłem tych zakupów 😁 zwłaszcza tych kiecek. 😁
Ula dobrze, że Cię zbadali i wszystko ok z maluszkiem. Oszczędzaj się🙂
U nas wczoraj było beznadziejnie a dzisiaj za to dosyć ładnie. Ja jakoś też nie mam mocy.Ulaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny