Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Dropsik wrote:Wiruski prosto z brzuszka 🦠🦠 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
https://ibb.co/1QPtR1d
Też super fajny 😍
Dropsik lubi tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Ze względów wiadomych nie wstawiam full linked, bo to nie najlepszy czas na takie zdjęcia dla wszystkich 😘czekam na resztę🤰😀
https://ibb.co/31vRR6V
Piękny masz ten brzuszek 😍 a Ty taka kruszynka 😍
cudownie wyglądasz ♥️
Pati2804 lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Dropsik wrote:Wiruski prosto z brzuszka 🦠🦠 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Słodki brzuszek 😍😍😍
Czy mieszkająca w nim księżniczka ma już wybrane imię? 🤪
Pati2804, Zaczarowan, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Zaraz będzie coraz więcej 🤞🤞🤞 Wiruski krążą wśród was!CoffeeDream wrote:Piękne brzuszki. Chcemy więcej 😁😍
CoffeeDream, elektro96, nick nieaktualny, Suzie, Pati2804, Malinowysorbet, Anonim1992, nick nieaktualny, Vienna, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Prześliczny brzusio, Mamusiu ♥️Pati2804 wrote:Ze względów wiadomych nie wstawiam full linked, bo to nie najlepszy czas na takie zdjęcia dla wszystkich 😘czekam na resztę🤰😀
https://ibb.co/31vRR6V
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Ja też jak mam skurcze i boli brzuch to biorę bo wiadomo że te bóle i skurcze są gorsze niż niebranie nospy, ale czekam kilka minut, jak nie przechodzi to biorę I tyle 🤷♀️ muszę kupić no spe zwykła bo mam tą mocniejsza tylko no i ten aspargin muszę kupić bo w jednej paczce tylko 75 tabletek jest a ja mam brać 6 dziennie 🤣Zaczarowan wrote:O i elegancko, zalecenia masz a to najważniejsze
Ostatnio gadałam z moim doktorkiem, pytałam się jak to jest z tą Nospą i jej wpływem, a on mi powiedział, że nospa jest w pełni bezpieczna dla kobiet w ciąży i żeby nie czytać internetów 🤭 zaufałam mu, bo początkowo miałam takie obawy, a teraz jak boli- to nie analizuje, biorę 🤪
Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
Okej, zamówienie przyjęte 😁😁😘Suzie wrote:Mam czarnuszkę i chia, wysyłam gołębiem pod warunkiem, że mi tez zrobisz

Suzie lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Cudeńko! Piękna Mamusia ♥️Dropsik wrote:Wiruski prosto z brzuszka 🦠🦠 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Dropsik lubi tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
A dziękuję, dobrze, strupki się goją, a stopa już nie boli, a pierwsze kilka dni był problem z zakładaniem buta. 😅 Najbardziej mi szkoda moich obcasów... 🤣
To super wiadomości, ja się stresuję tylko bólem ale może nie będzie tak źle 🙏🏻
Biedactwo
wiem, że butów żal ale najważniejsze że Ty w jednym kawałku 🤪
Majuna lubi tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Dropsik wrote:Nie ma 🙈 pracę trwają 😂 Jest już jeden typ i zobaczymy czy się utrzyma.
To już krok do przodu 😅👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
@Coffee wysłałam :*
CoffeeDream lubi tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualnypolubiłam za odkrycie co było przyczyną problemówPati2804 wrote:Moje śniadanie dzisiaj to kanapki z szynką 🙄🤣 do tego herbatka czerwona z żurawiną i miodem, na deser czereśnie, a później kawka z mlekiem migdałowym bo jak się okazało zwykle mleko były przyczyna moich problemów o których pisałam wcześniej.. 🤯 gdzie do tej pory piłam kawę z normalnym mlekiem i było dobrze, tak teraz nie mogę, dziwne to no ale co zrobić 🤷♀️😅
-
Dropsik wrote:Wymasowany 🤣
To dlatego taki zgrabny 😁
nick nieaktualny, Dropsik lubią tę wiadomość