Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLeśneintro wrote:Cześć i czołem,
@Suzie widzę, że u Ciebie w stopce brak wizyt-co teraz jest w planach, co zamierzasz?
No i pytanie do naszych wszystkich brzuchatek-gdzie aktualizacje brzuszków? Już daaaawno wysylalyscie fotki, pewnie się sporo zmieniło 🙃
Podbijam! Chcemy brzuszki! 😍😊
Suzie lubi tę wiadomość
-
Majlen wrote:Mój niemąż już go wczoraj zamówił 😄
Także będę robić
Ja dziś mam na śniadanie wrapy z jajkiem i warzywami, tylko jadę dziś w poszukiwaniu czarnuszki, nasion chia i oleju z czarnuszki
O widzę, że ambitnie dziewczyny! Super się to czyta 😘 olej z czarnuszki…..wiem, że zdrowe, ale 🤮🤪
nick nieaktualny, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Ale dzisiaj zasuwamy od rana… 🤪
Na śniadanko mam z dietki AP budyń czekoladowy z chia 🤪 polecam, dziewczyny 🤣
Dajcie znać jak zaczniecie coś testować i się sprawdzi, bo tych przepisów jest masa 🤣
Na jutro będę robić pastę z kurczakiem musztardowym 😊
U mnie trochę minie zanim ruszę. Dzisiaj miałam kasze pęczak z serem feta i pieczonymi warzywami.
nick nieaktualny, elektro96, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Melduję, że nie było zjebki 😆 ale niestety rozejście już się pojawiło, przy czym Kresa i mięśnie brzucha ładnie pracują 💪 Pewnie niewiele to niektórym mówi,ale to dobry znak na przyszłość. Wcześniejsza zdrowa aktywność procentuje w ciąży, więc kto nie ćwiczy to niech na jakiś pilates chociaż się zapisze, żeby te mięśnie głębokie mieć w dobrej formie.
Nadrobiłam, ale tak gnacie, że szok 😐 Zapomniałam co miałam napisać 😆
Gregorka, od rana śpiewam sobie Roda przez Ciebie 🤣
Notsobad, drożność jest ważna i takim krokiem milowym w staraniach💪
Marzycielka, hej, hej, rozgość się i zapoznaj z regulaminem na pierwszej stronie 😆 są tam bardzo ważne punkty do zapamiętania odnośnie sikania na testy czy wizyt 😁
No i nie wiem co jeszcze 🤷♀️ Może znajdę gdzieś brzuszek to wrzucę, bo brzuch mam konkret. W drugiej ciąży u mnie ten brzuch jest znacząco większy 😳 Z synkiem to jeszcze mogłam udawać, że to wzdęcia, a sąsiedzi w bloku dowiedzieli się o ciąży w 7 czy 8 mcu 😁 Teraz szósty i już widzą i dopytują i czekają 🙈
elektro96, nick nieaktualny, Suzie, CoffeeDream, Zaczarowan, notsobadd, Pati2804, Marzycielka, nick nieaktualny, Vienna, Gregorka, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
W jedzeniu do salateczki się nie wyczuje :pZaczarowan wrote:O widzę, że ambitnie dziewczyny! Super się to czyta 😘 olej z czarnuszki…..wiem, że zdrowe, ale 🤮🤪
Ale tak łyżki, chyba czytałam że codziennie po 5ml, to jeszcze mozna przeżyć 😁♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
nick nieaktualny
-
Także będę robić
Ja dziś mam na śniadanie wrapy z jajkiem i warzywami, tylko jadę dziś w poszukiwaniu czarnuszki, nasion chia i oleju z czarnuszki
Mam czarnuszkę i chia, wysyłam gołębiem pod warunkiem, że mi tez zrobisz
-
CoffeeDream wrote:Co do diety z AP to wysłałam Tobie @notsobad zapro do przyjaciółek 😁 Też chce jeść smacznie i zdrowo, więc poproszę o link do grupy, jeśli jeszcze można skorzystać z grupowego zakupu? 🤔
Zapraszamy
CoffeeDream lubi tę wiadomość
-
Ze względów wiadomych nie wstawiam full linked, bo to nie najlepszy czas na takie zdjęcia dla wszystkich 😘czekam na resztę🤰😀
https://ibb.co/31vRR6V
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2024, 10:45
nick nieaktualny, Dropsik, CoffeeDream, Majuna, Leśneintro, Suzie, elektro96, Majlen, nick nieaktualny, Malinowysorbet, Anonim1992, nick nieaktualny, Vienna, Liyss🧚🏻, Paima, Gregorka, MummyYummy, ellevv, PaulaG lubią tę wiadomość
-
Majuna wrote:Dobrego dnia kobietki, wracam w końcu na swoje śmieci, cieszę się, lubię powroty do domku 😊
@Marzycielka witaj, pamiętam Cię z poprzednich wątków, pewnie, że zostań z nami. 😘
@notsobadd nie czytaj, ja się naczytałam i jak gin mnie wziął z zaskoczenia, że dziś mamy idealny dzień na to badanie, to myślałam, że ucieknę, a nie czułam nic, totalne zero, nie kłamię, żeby dodać Ci otuchy. W drugim cyklu po tym badaniu były u mnie dwie kreseczki, kiedy wcześniej 12 cykli nic. Może to się przyczyniło? Trzymam kciuki, żeby nie było potrzebne. ✊ Ja jak będzie potrzeba to pójdę i drugi raz. 😁
Kciuki za wszystkie wizytacje, badania. ✊
Dziękuję za te słowa, podnosisz na duchu 😊💋
A jak Twoje samopoczucie? Po upadku nic się nie dzieje?
@elektro, Tobie też dziękuję za wskazówki. W takim razie nic nie czytam 🤪🤫
elektro96 lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pati2804 wrote:Ze względów wiadomych nie wstawiam full linked, bo to nie najlepszy czas na takie zdjęcia dla wszystkich 😘czekam na resztę🤰😀
https://ibb.co/31vRR6V
Mega uroczo z Frankiem wyglądasz
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Bardzo się cieszę, że z mamą już lepiej
a co do odpoczynku - nie dziwię Ci się, bo nie mogę się tego odpoczynku doczekać
A babcia jak się trzyma? Nie mowi ze nie pojdzie do lekarza? 😋
Grzecznie chodzi. Chyba strach przed chorobą jest większy niż jej uparta duma Zosi samosi. Jednak z RZS nie ma żartów i chyba nie jest do końca świadoma jak to może dalej postępować… 🥺
Czy tata dostał już wypis?
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Moje śniadanie dzisiaj to kanapki z szynką 🙄🤣 do tego herbatka czerwona z żurawiną i miodem, na deser czereśnie, a później kawka z mlekiem migdałowym bo jak się okazało zwykle mleko były przyczyna moich problemów o których pisałam wcześniej.. 🤯 gdzie do tej pory piłam kawę z normalnym mlekiem i było dobrze, tak teraz nie mogę, dziwne to no ale co zrobić 🤷♀️😅Majlen wrote:Mój niemąż już go wczoraj zamówił 😄
Także będę robić
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Także będę robić
Ja ostatnio wysłałam mojego chłopa do sklepu po rzeczy typu chia, skyr waniliowy, czarnuszke bo mi się pokończyły a on się mnie z podejrzliwym wzrokiem pyta czy to na pewno do jedzenia xD
nick nieaktualny, elektro96, Pati2804, Majlen, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Wiruski prosto z brzuszka 🦠🦠 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
https://ibb.co/1QPtR1d
Suzie, CoffeeDream, Majuna, nick nieaktualny, Majlen, elektro96, nick nieaktualny, Pati2804, Anonim1992, Malinowysorbet, Marzycielka, nick nieaktualny, Vienna, Paima, nick nieaktualny, Gregorka, MummyYummy lubią tę wiadomość