Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati mleko migdałowe dla mnie super do owsianki/płatków ale już do kawy nie, bo nie lubię jak mi coś tam pływa 😜
Kawa czarna lub mleko bez laktozy.
Ale obecnie głównie czarna.
Z tych wszystkich roślinnych migdałowe podchodzi mi chyba najbardziej 😉
Ale mamy zgrabne mamuśki 🥰🥰Pati2804 lubi tę wiadomość
-
MagicznaNuta właśnie wróciłam i w sumie.. nic ciekawego się nie dowiedziałam 😂 oprócz tego, że musi być dieta ograniczające słodycze, smażone na tłuszczu itp. aaaaa i powiedział, że rano 2/3 łyżki siemienia lnianego zalać w kubku wody i wieczorem wypić
Dropsik, Pati2804, MagicznaNuta, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Majuna wrote:Moje to wymaz i helicobater - miałam 5 lat temu tą bakterię wyleczoną, a ostatnio coś żołądek mi się odzywał i chcę się upewnić, czy nie ma nawrotu. Chociaż wtedy miałam bardzooo wyraźne jej objawy, teraz tego nie mam, więc mam nadzieję, że będzie ok. Resztę miałam zleconą. Także tym razem umiarkowanie. 😅34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Ale mamy zgrabne mamuśki 🥰🥰
A twój brzuszek gdzie 🤭Pati2804, Paima, Prezesoowa lubią tę wiadomość
👩29👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ stabilna niedoczynność tarczycy
❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
28/07 33+4, 2505g małego mężczyzny 👶🏻
📆 Kalendarz wizyt
22/8 - gin
-
Dropsik wrote:Elektro, zapytaj tego napro, ale ja nie spotkałam się z heparyną na samą tą mutacje. Jak widać z Pai sie trzeba nawalczyć o cokolwiek, a przy tej to chyba tylko metyle. Ale jestem ciekawa co powie:)
Dropsik lubi tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Uwielbiam kokosowe! Z alpro mialo spoko skład, tylko nie barista, a to zwykłePati2804 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyelektro96 wrote:Ale czy powinnam wyrzucić całkowicie te niemetylowane formy? Bo w puerii mam 400 kwasu foliowego.
Chyba w takim razie lepiej jak zmienię na Prenatal jak skończę to opakowanie 🤔
B12 już biorę w formie metylu
Całkowicie, bo syntetyczna forma blokuje wchłanianie tej metylowanejPati2804, elektro96, MagicznaNuta, Malinowysorbet lubią tę wiadomość
-
Paima wrote:Na spacer wyszłam więc fotek nie zrobię 😜😜
Ja siedzę na dworze mimo 19 stopni i pije kawę 😅 w domu nudno 🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2024, 13:21
elektro96, MagicznaNuta, Zaczarowan, Malinowysorbet, Prezesoowa, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaima wrote:Pati mleko migdałowe dla mnie super do owsianki/płatków ale już do kawy nie, bo nie lubię jak mi coś tam pływa 😜
Ale mamy zgrabne mamuśki 🥰🥰
Edit: doczytałam, że spacerekWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2024, 13:31
-
nick nieaktualnyZaczarowan wrote:MagicznaNuta właśnie wróciłam i w sumie.. nic ciekawego się nie dowiedziałam 😂 oprócz tego, że musi być dieta ograniczające słodycze, smażone na tłuszczu itp. aaaaa i powiedział, że rano 2/3 łyżki siemienia lnianego zalać w kubku wody i wieczorem wypić
Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMajuna wrote:Moje to wymaz i helicobater - miałam 5 lat temu tą bakterię wyleczoną, a ostatnio coś żołądek mi się odzywał i chcę się upewnić, czy nie ma nawrotu. Chociaż wtedy miałam bardzooo wyraźne jej objawy, teraz tego nie mam, więc mam nadzieję, że będzie ok. Resztę miałam zleconą. Także tym razem umiarkowanie. 😅
-
Katsue wrote:19 stopni? 😳 u mnie 31 🙈07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
nick nieaktualny