Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMummy ja sobie zawsze mówię, ze to już ostatni raz
A później znów jest ostatni i ostatni itp. 
Jedynie pakowanie na dłuższy wyjazd zaczynam wcześniej, teraz córka już prasuje i pakuje się sama, ale wcześniej każdego szykowalam w inny dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2024, 16:11
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dziękuję za wszystkie kciuki i dobre mysli❤️❤️❤️❤️❤️🥺🥺🥺!!!!
Beta 91,7 mlU/ml
Prog 42,09 ng/ml
Zaczarowan, nick nieaktualny, Paima, Suzie, elektro96, nick nieaktualny, Leśneintro, nick nieaktualny, Speranza :), MummyYummy, notsobadd, Vienna, CoffeeDream, Dropsik, Lavenda, Majuna, ellevv, Majlen, Pati2804, grazka0022 lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
nick nieaktualny
-
Malinowysorbet wrote:Dziewczyny dziękuję za wszystkie kciuki i dobre mysli❤️❤️❤️❤️❤️🥺🥺🥺!!!!
Beta 91,7 mlU/ml
Prog 42,09 ng/ml
Mówiłam!!!!! ❤️❤️❤️
Malinowysorbet lubi tę wiadomość
-
Pięknie!!! I teraz proszę się już nie martwić i spędzić miły wieczór! 🤪♥️Malinowysorbet wrote:Dziewczyny dziękuję za wszystkie kciuki i dobre mysli❤️❤️❤️❤️❤️🥺🥺🥺!!!!
Beta 91,7 mlU/ml
Prog 42,09 ng/ml
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium? -> ⏳ histeroskopia z biopsją - luty 2026
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDropsik wrote:Nie ma gorączki, wygląda jak zawsze. Może od dwóch dni był bardziej senny i szybciej zasypiał. Apetyt w kratkę. Może coś mu się zbierało od kilku dni, no zobaczymy co będzie. Czy nas też złapie. Nie wiem, bo mąż go odbierał, czy może inni rodzice też zgłaszali podobne objawy u swoich dzieci, bo jak nie to mało prawdopodobne, że akurat od nas się zaczęło, bo oprócz przedszkola to my kontaktu nie mamy z ludźmi. No do sklepu tylko chodzimy i tyle 🤷♀️
No właśnie, czy nie powinni przy odbiorze dziecka informować, że coś jest u innych dzieci nie tak? Mam nadzieję, że Ty nie złapiesz, bo krzywa to ważna rzecz :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak patrząc na pierwsza stronę to chyba robi się już więcej brzuchatek niż staraczek 😊 o ile już nie ma przewagi 🤪
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dropsik, Pati2804 lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium? -> ⏳ histeroskopia z biopsją - luty 2026
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Ja zauważyłam, że minimum dwie dziewczyny widzą dwie kreski co miesiąc 😁
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dropsik, elektro96, Speranza :), Pati2804 lubią tę wiadomość
-
@Nutka, ja pakowanie tez zaczynam wcześniej, w obowiązkach zawodowych też zawsze pilnuję, żeby nie robić czegoś na ostatnią chwilę, ale kupowanie... Czy wystarczy, że napiszę, że jutro jest zakończenie roku szkolnego, a ja dopiero ogarnęłam, że córka wyrosła że stroju galowego i wracamy z zakupów? 🤐
@Sorbecik, aaaaaa, cudownie ♥️♥️♥️
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Malinowysorbet, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
@Sorbecik 🥹♥️♥️♥️
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualnyPrzybijam piątkęMummyYummy wrote:@Nutka, ja pakowanie tez zaczynam wcześniej, w obowiązkach zawodowych też zawsze pilnuję, żeby nie robić czegoś na ostatnią chwilę, ale kupowanie... Czy wystarczy, że napiszę, że jutro jest zakończenie roku szkolnego, a ja dopiero ogarnęłam, że córka wyrosła że stroju galowego i wracamy z zakupów? 🤐
@Sorbecik, aaaaaa, cudownie ♥️♥️♥️
ja tez kupowałam dziś spodnie synowi : D
MummyYummy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny

dzięki Wam pierwszy raz tak jadlam i już chyba zawsze tak będę jeść 

i już tak zostanie!