Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
elektro96 wrote:Zleciało bardzo… stresuje mnie ta wizyta jak nigdy…
Nie wiem, czego się spodziewać, zaczęłam się już zastanawiać, czy to w ogóle dobra decyzja i wybór… Mam nadzieję, że wrażenia będą pozytywne. Ale boję się strasznie, co usłyszymy… 😞
To jest kolejny krok do przodu, który Was zbliża do maluszka, to na pewno dobra decyzja.
Na pewno odezwiesz się dzisiaj do nas z nową energią 💋 teraz przemawia przez Ciebie stres po prostu…
Głowa do góry ♥️
elektro96, Speranza :) lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Tak jak Wam pisałam dwa dni temu, że mam szyjkę nisko twarda i zamknięta, tak dziś jest znowu wysoko, też twarda i chyba zamknięta, ale jest jakby inna w dotykuSuzie wrote:A szkoda słów na te nasze okresy, robią co chcą 🤣♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Dla mnie szyjka to już wyższa szkoła jazdy 😵💫 próbowałam przez jeden cykl i totalnie nie mogłam jej ogarnąć 🤣Majlen wrote:Tak jak Wam pisałam dwa dni temu, że mam szyjkę nisko twarda i zamknięta, tak dziś jest znowu wysoko, też twarda i chyba zamknięta, ale jest jakby inna w dotyku
Speranza :) lubi tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium? -> ⏳ histeroskopia z biopsją - luty 2026
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Zjadłam kanapeczkę i lecę w świat 💪
Muszę trochę połazić po sklepach, bo inaczej zwariuję w domu (a mieszkam na przedmieściach więc tu ciiiiiiszaaaaa). 😜
Dropsiku jak tam synek?
I udało się pójść na krzywą?😉
Powodzenia na wizytach/badaniach i miłego dnia ❤️🥹
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Kciuki za dzisiejsze wizyty 🤞🤞😊
Ja niestety też nie ogarniam tej szyjki macicy. Sprawdzałam dzień przed testowaniem i jak dla mnie była nisko i była miękka zupelnie inna niz podczas owulacji i sobie pomyślałam "no czyli znowu się nie udalo", a test pokazal cos innego 😅
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Miałam identycznie. Identyko. Teraz już od kiedy 2 kreski nie sprawdzam bo się boje wprowadzić jakiś bakterii.Malinowysorbet wrote:Dzień dobry,
Ja niestety też nie ogarniam tej szyjki macicy. Sprawdzałam dzień przed testowaniem i jak dla mnie była nisko i była miękka zupelnie inna niz podczas owulacji i sobie pomyślałam "no czyli znowu się nie udalo", a test pokazal cos innego 😅
-
No a teoria książkowa, która krąży w internecie, to NIBY po zapłodnieniu szyjka powinna być wysoko twarda i zamknięta, a u ciebie było inaczej, a jesteś teraz w ciąży 🙈😅 i weź tu się nawiguj jakimiś informacjamiMalinowysorbet wrote:Dzień dobry,
Ja niestety też nie ogarniam tej szyjki macicy. Sprawdzałam dzień przed testowaniem i jak dla mnie była nisko i była miękka zupelnie inna niz podczas owulacji i sobie pomyślałam "no czyli znowu się nie udalo", a test pokazal cos innego 😅♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry kochane 😘
Elektro kciuki za wizytę ✊🍀😘
Dropsik kciuki za krzywą ✊🍀😘 jak się czuje synek ? Mam nadzieję że lepiej.. I że Ciebie nie złapie 😘
Anonim kciuki za testowanie ✊🍀😘
Speranza za narzeczonego też trzymam kciuki I oby pogoda Wam dopisała 😊
U nas od dzisiaj maja być upały.. Także szykuje się xd 🥵😅 jadę rano na zakupy I poogarniam wszystko żeby później nie zemdleć xd
Miłego dnia !
elektro96, Speranza :) lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Dzień dobry kochane 😘
Elektro kciuki za wizytę ✊🍀😘
Dropsik kciuki za krzywą ✊🍀😘 jak się czuje synek ? Mam nadzieję że lepiej.. I że Ciebie nie złapie 😘
Anonim kciuki za testowanie ✊🍀😘
Speranza za narzeczonego też trzymam kciuki I oby pogoda Wam dopisała 😊
U nas od dzisiaj maja być upały.. Także szykuje się xd 🥵😅 jadę rano na zakupy I poogarniam wszystko żeby później nie zemdleć xd
Miłego dnia !
U mnie ma być 31, a już jest 21... Dobrze że mamy naprawioną klimę w aucie.
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, chyba znowu się jaram gotowaniem. Mam ochotę z tej Akademii Płodności i z moich książek dla IO zrobić wszystko na raz. 😂
nick nieaktualny, Pati2804, nick nieaktualny, Dropsik, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Dokładnie 😅 dopiero teraz jak wkładam tabletki to mam wrażenie że jest coraz wyżejMajlen wrote:No a teoria książkowa, która krąży w internecie, to NIBY po zapłodnieniu szyjka powinna być wysoko twarda i zamknięta, a u ciebie było inaczej, a jesteś teraz w ciąży 🙈😅 i weź tu się nawiguj jakimiś informacjami,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸
-
No i bardzo dobrze 😁 prosimy tylko o foteczki zeby chociaż popatrzeć na te smakowitości 😁Suzie wrote:Dziewczyny, chyba znowu się jaram gotowaniem. Mam ochotę z tej Akademii Płodności i z moich książek dla IO zrobić wszystko na raz. 😂,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸
-
nick nieaktualny
-
Malinowysorbet wrote:No i bardzo dobrze 😁 prosimy tylko o foteczki zeby chociaż popatrzeć na te smakowitości 😁
To zapowiadam spam na przyszły tydzień 😎
Malinowysorbet, Speranza :), Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Katsue wrote:W ogóle powiem wam, że odkąd trzymam czystą michę to w ogóle nie mam jakichś jedzeniowych zachcianek. Tak to wieczna ochota na czipsiory była albo węgle (makarony, pizza), a teraz nic, wtf 🙈
A powiem Ci, że odkąd zmieniłam nawyki to też mi się nie chce. Ba, nawet słodyczy mi się nie chce jeść, a kiedyś przed okresem to pochłaniałam żelki, chipsy, pizzę, czekoladę. Masakra to była, nie wiem jakim cudem się nie zrzygałam xD