Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Speranza :) wrote:Jestem
A więc wszystko jest pięknie
Bejbik ma już 2,3 cm i ma nóżki i rączki
I się ruszał i biło mu serduszko
To był najsłodszy widok na świecie
Jest super. Kolejna wizyta za dwa tygodnie. Mogła być później, ale jak za często bejbika nie widzę to schizuję, więc wolę się z nim częściej widywać
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
notsobadd wrote:W ogóle chciałam Wam powiedzieć, że moja rozmowa z ukochanym przyniosła efekt - zaprosił mnie na wycieczkę w weekend 🤪 Sam wszystko ogarnął co gdzie i jak, szok po prostu…
Po czym godzinę później pisze do mnie, że stał się wypadek. Grzebał coś przy samochodzie i jak był pod nim to jedna część spadła mu na twarz, prosto na tą kość pod okiem… 🥹
Także standardowo „jak nie urok to sraczka” 😩
O nieeeA wszystko z nim w porządku?
Start starania: Marzec 2024
15 cykli:
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
04.06 - 🩸
📆
I procedura IVF - Rekovelle 7 jednostek, Orgalutran 0,25 mg 🤞🍀
13.06 - Podgląd pęcherzyków 🔍
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
nick nieaktualny
-
Notsobadd - mam nadzieję, że nic poważnego się nie stało mężowi... Kurcze, teraz to już musieliście limit pecha wyczerpać..."Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"
-
Jest super. Kolejna wizyta za dwa tygodnie. Mogła być później, ale jak za często bejbika nie widzę to schizuję, więc wolę się z nim częściej widywać
Prezesoowa, Speranza :) lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
-
nick nieaktualnySperanza :) wrote:Jestem
Super! A jakieś zdjęcie dla ciotek?)
-
nick nieaktualnynotsobadd wrote:W ogóle chciałam Wam powiedzieć, że moja rozmowa z ukochanym przyniosła efekt - zaprosił mnie na wycieczkę w weekend 🤪 Sam wszystko ogarnął co gdzie i jak, szok po prostu…
Po czym godzinę później pisze do mnie, że stał się wypadek. Grzebał coś przy samochodzie i jak był pod nim to jedna część spadła mu na twarz, prosto na tą kość pod okiem… 🥹
O mamo! Stało mu się coś? -
-
notsobadd wrote:W ogóle chciałam Wam powiedzieć, że moja rozmowa z ukochanym przyniosła efekt - zaprosił mnie na wycieczkę w weekend 🤪 Sam wszystko ogarnął co gdzie i jak, szok po prostu…
Ajjjj, wszystko ok?👩29👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy
❌ PCOS oraz bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
❌IO u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
📆 Kalendarz wizyt
28/7 - gin
29/7 - urofizjo
-
Speranza :) wrote:Postaram się później fotkę wrzucić, choć jest mało wyraźna, bo tak się kręcił słodziak i machał czym mógł
Bardzo, bardzo się cieszę ze Twoja Żabka tak pięknie rośnie i się rozwija 🥰 wywalczyłaś sobie te chwile jak lwica 💋
Speranza :) lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Co do mojej kochanej niezdary - no nie wygląda to najlepiej, chociaż widzę tylko zdjęcie, siedzi z mrożonką i mam nadzieję, że nie spuchnie za bardzo.
Jedno szczęście, ze nie samo oko 🙈🙈🙈🤯👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:Co do mojej kochanej niezdary - no nie wygląda to najlepiej, chociaż widzę tylko zdjęcie, siedzi z mrożonką i mam nadzieję, że nie spuchnie za bardzo.
Jedno szczęście, ze nie samo oko 🙈🙈🙈🤯
Oby na małej śliwce co najwyżej się skończyło"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
notsobadd wrote:Co do mojej kochanej niezdary - no nie wygląda to najlepiej, chociaż widzę tylko zdjęcie, siedzi z mrożonką i mam nadzieję, że nie spuchnie za bardzo.
Jedno szczęście, ze nie samo oko 🙈🙈🙈🤯
To moze jest szansa na udany weekend?Uda sie moze pojechac?
Speranza :) lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
15 cykli:
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
04.06 - 🩸
📆
I procedura IVF - Rekovelle 7 jednostek, Orgalutran 0,25 mg 🤞🍀
13.06 - Podgląd pęcherzyków 🔍
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Mam wyniki!!! ❤️❤️
975,5 mlU/ml
Dziękuję jeszcze raz za kciuki 🥺❤️❤️NiedoszlaWielodzietna, elektro96, notsobadd, Vienna, Paima, Speranza :), Dropsik, CoffeeDream, Suzie, grazka0022, Leśneintro, Prezesoowa, Liyss🧚🏻, Zaczarowan, Katsue, Zbuntowana, Majuna, Pati2804, ellevv, MummyYummy lubią tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
ultramaryna_ wrote:Dziewczyny, wizytę mam przełożoną na jutro, bo mój doktorek jest na l4 i będę miała u innego. Dam znać, jeśli chcecie, co się dowiem 😘
Wybaczcie, ale ja dalej chodzę do tyłu, godzina 13 i mnie zmiata z planszy, już nie wiem, czy to ciąża czy trzytygodniowe chorowanie mojego synalka, od którego przejęłam taki kaszel, że aż odruch wymiotny mam i w nocy się budzę 🫣 Wczoraj mnie fizjo uświadomiła, że to może być covid i w sumie by się zgadzało, czemu nic na to dziadostwo nie działa 🤷♀️ Naprawdę postaram się wrócić 😘
@Leśneintro dziś Twój dzień, gratulacje! 🥳 ❤️Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Ja aż zasnęłam przez to czekanie 😅🙈Speranza :), Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny