Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGregorka wrote:Hejka❤️
Wybaczcie,że się nie odzywałam,ale ostatnio u mnie lekki chaos🙈 Mam nadzieje,ze niedługo powoli zacznie się normować. Tydzień temu miałam wizytę, nie u swojej gin w sprawie inseminacji-wszystko było dla niej na nie,a wizyta trwała dosłownie 5min. Rozpłakałam się i zadzwoniłam do sis, która szybko do pani doktor naszej napisała i mnie wcisnęła,okazało się,że endometrium I pecherzyki są prawidłowej wielkości i w sb szybko miałam robiona inseminacje. W pn chyba miałam owulacje,bo cały brzuch mnie bolał. Nadzieję mam,ale jeśli się nie uda to znaczy,że za wcześniej jednak była inseminacja i podjedziemy do następnej😊- bezboleśnie, troszkę poplamiłam i za 14dni od inseminacji musze zbadać betę.
Przepraszam,ze nie odniosę się do wszystkich,ale widziałam nowe kreski-mocno GRATULUJE 🥰🤗❤️, wizyt dzidziusiowych rowniez 🥰❤️,troszkę smutków i bieli, za co mocno tule 🫂❤️
Cały czas w wolnych chwilach zajmuje się męża córcią, od pn będę mieć 3 dni wolnego,żebyśmy spędziły czas tylko we dwie,bo od czwartku jedzie na obóz,na ktory bardzo sie cieszy😍😊
Mocno ściskam Was ovusiorki!
Przesyłam sporo cytrynek do lemoniady,bo u mnie ostatnio takie upaly,że trzeba się jakoś ratowac
🍋🍋🍋🍋🍋🍋
Dobrze Cię widzieć Kochanatrzymam mocno kciuki za powodzenie inseminacji🤞Ta pierwsza lekarka to powinna się wstydzić... Po co ktoś z takim podejściem bierze się za taki zawód, gdzie powinno się okazywać chociaż odrobinę empatii?
I jak córcia męża odnajduje się w nowej rzeczywistości? Obóz jest jakiś "tematyczny"? Związany z jakąś pasją?Gregorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki, tyle ten mój stary ma od życia, co by mógł raz w życiu powiedzieć, że to on ma rację
najważniejsze, że idzie na te badania, zwłaszcza będę zaglądać na wyniki dot. wątroby i trzustki, bo już raz miał nienajlepsze
Dropsik, Zaczarowan lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gregorka wrote:Hejka❤️
Wybaczcie,że się nie odzywałam,ale ostatnio u mnie lekki chaos🙈 Mam nadzieje,ze niedługo powoli zacznie się normować. Tydzień temu miałam wizytę, nie u swojej gin w sprawie inseminacji-wszystko było dla niej na nie,a wizyta trwała dosłownie 5min. Rozpłakałam się i zadzwoniłam do sis, która szybko do pani doktor naszej napisała i mnie wcisnęła,okazało się,że endometrium I pecherzyki są prawidłowej wielkości i w sb szybko miałam robiona inseminacje. W pn chyba miałam owulacje,bo cały brzuch mnie bolał. Nadzieję mam,ale jeśli się nie uda to znaczy,że za wcześniej jednak była inseminacja i podjedziemy do następnej😊- bezboleśnie, troszkę poplamiłam i za 14dni od inseminacji musze zbadać betę.
Przepraszam,ze nie odniosę się do wszystkich,ale widziałam nowe kreski-mocno GRATULUJE 🥰🤗❤️, wizyt dzidziusiowych rowniez 🥰❤️,troszkę smutków i bieli, za co mocno tule 🫂❤️
Cały czas w wolnych chwilach zajmuje się męża córcią, od pn będę mieć 3 dni wolnego,żebyśmy spędziły czas tylko we dwie,bo od czwartku jedzie na obóz,na ktory bardzo sie cieszy😍😊
Przesyłam sporo cytrynek do lemoniady,bo u mnie ostatnio takie upaly,że trzeba się jakoś ratowac
🍋🍋🍋🍋🍋🍋Gregorka lubi tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Widzę na pierwszej stronie, że 4 dziewczynom w czerwcu się udało, ładny wynik
Ja na dniach powiem co i jak w lipcu u mnieDropsik, Prezesoowa, Katsue, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩29👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy
❌ PCOS oraz bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
❌IO u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
📆 Kalendarz wizyt
28/7 - gin
29/7 - urofizjo
-
🍋🍋🍋🍋🍋🍋
Trzymamy kciukiGregorka lubi tę wiadomość
👩29👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy
❌ PCOS oraz bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
❌IO u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
📆 Kalendarz wizyt
28/7 - gin
29/7 - urofizjo
-
🍋🍋🍋🍋🍋🍋
No hejka, mega mega kciuki za powodzenie! Będziemy pod kibelkiem przy testowaniu! 🤞🏻♥️
Super, że spędzicie trochę czasu z Małą same, jak ona się czuję i odnajduje?Gregorka lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:Kalendarz na lipiec jest gotowy i zapraszam do zapisów
lecę do taty, więc w wolnej chwili będę sukcesywnie dopisywać w rytmie jego chrapciania
Ja poproszę o wpisanie HSG 5.07 18:40 - już mówiłam, że bez Was nie pojadę 😂🤪 na testowanie się zapisze jak się dowiem czy udało się coś wyhodować 🍳🍳🍳Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2024, 09:52
Suzie, Dropsik, Zaczarowan, Prezesoowa, Gregorka, Vienna, elektro96, MummyYummy, Majlen, Pati2804 lubią tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
U nie na razie tyle:
4.07 gin 11.30
16.07 immuno 8.10
25.07 gin NFZ 10.00
30.07 Endokrynolog 11.45
Już krwi nie wpisuję, bo za dużo 😆 na pewno na tę chwilę trzy kłucia będę miała 🙈 będę na bieżąco informować.Prezesoowa, Gregorka lubią tę wiadomość
-
@Suzie, wzięłam przykład. Też się przebrałam na lato 😂👌
Prezesoowa, Suzie, Dropsik, Leśneintro lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny