Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaulaG wrote:Cześć wam... byłam na bieżąco do piątku i poległam.....
Mam ważne pytanie tu jest was bardzo dużo.... po jakim czasie test już jest nie ważny? 15 min to już wynik nie ważny? Mówimy o cieniach...
Hejo :* ja bym uznała, że tyle co napisane na opakowaniu testu + max. 2 minuty -
nick nieaktualnyFragrance wrote:Hej, kobietki ❤️
Dołączam się do was z przyjemnością.
Zaczęłam z mężem starania o pierwsze dziecko. Obydwoje mamy ponad 30 lat i stwierdziliśmy, że juz czas.
Pierwsza "próba" nieudana. Ciekawe, jak dalej.
Ja mam tyle wątpliwości w głowie odnośnie samych starań, jak i samego macierzyństwa.
Też tak macie? 🙂
Hej, fajnie, że do nas dołączaszopowiesz coś więcej o sobie?
Co do wątpliwości, to starania o dziecko jak i samo macierzyństwo to taki przewrót w życiu, że wszystkie myśli są normalne -
nick nieaktualnyMajlen wrote:Skarbnico wiedzy 😘 Czy takie połączenie będzie w porządku?
○RANO : magnez+b6, Witamina d3+k2, omega3, witamina b12
○POPOŁUDNIE : kwas foliowy, cholina
○WIECZÓR : cynk, siemie lniane, olej z czarnuszki
Jeśli pytanie było do mnieto wygląda ok
nie znam się na tym oleju z czarnuszki, ale nie widziałam też nigdzie przeciwwskazań
Majlen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
notsobadd wrote:Ja też mimo wszystko w to wierzę. Kiedyś opowiemy naszym dzieciom jak dzielnie o nie walczyłyśmy i ile łez wylałyśmy z tęsknoty za kimś, kogo jeszcze nie poznałyśmy…
Zaczarowan, Katsue, Malinowysorbet, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
PaulaG wrote:Cześć wam... byłam na bieżąco do piątku i poległam.....
Mam ważne pytanie tu jest was bardzo dużo.... po jakim czasie test już jest nie ważny? 15 min to już wynik nie ważny? Mówimy o cieniach... -
Suzie wrote:Dzień dobry, dla formalności nasikałam. Zgodnie z przewidywaniami się nie udało.
-
Dzień dobry kochane 😘 miłego i spokojnego dnia 🌞🌻
Czekamy na wieści od ultramaryna i trzymamy kciuki ✊🍀😘Prezesoowa, Malinowysorbet, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Jeśli pytanie było do mnie
to wygląda ok
nie znam się na tym oleju z czarnuszki, ale nie widziałam też nigdzie przeciwwskazań
Katsue, Prezesoowa lubią tę wiadomość
♀️29 ♂️34
- styczeń 2024- odstawienie AH po 8 latach, brak owulacji 6msc, PCOS, stymulacja, drożność sono-hsg,
❌️10 nieudanych cykli - w tym 4 z lamettą
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️🌱🤰
• 1.03 betaHCG 222,70 - prog 19,38(13dpo)
• 3.03 betaHCG 664,10 - prog 21,24
• 5.03 betaHCG 1873,70 - prog 29,00
• 18.03 - z usg 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
• 16.04 - z usg 11+0 CRL 4,15cm ❤️
• 28.04 - I prenatalne super 🥰 z usg 12+2 CRL 5,82cm b.niskie ryzyka 🥹
• 02.06 - 18cm i 200 gramów 🐻
• 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
• 16.07 - 663g malutkiej 🎀
○ cytologia i USG piersi, krzywa cukrowa ✅️
🗓
05.08 - wizyta ginekolog
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Pati2804 wrote:Powtórzyłabym test , dla mnie jeśli w ciągu 5 minut nic się nie pojawi to już lipa. Kiedyś zostawiłam biały test I po kilku godzinach wróciłam i był cień a ciąży nie było.
@PaulaG - Może poprostu powtórz sika jeszcze raz :*Pati2804 lubi tę wiadomość
♀️29 ♂️34
- styczeń 2024- odstawienie AH po 8 latach, brak owulacji 6msc, PCOS, stymulacja, drożność sono-hsg,
❌️10 nieudanych cykli - w tym 4 z lamettą
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️🌱🤰
• 1.03 betaHCG 222,70 - prog 19,38(13dpo)
• 3.03 betaHCG 664,10 - prog 21,24
• 5.03 betaHCG 1873,70 - prog 29,00
• 18.03 - z usg 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
• 16.04 - z usg 11+0 CRL 4,15cm ❤️
• 28.04 - I prenatalne super 🥰 z usg 12+2 CRL 5,82cm b.niskie ryzyka 🥹
• 02.06 - 18cm i 200 gramów 🐻
• 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
• 16.07 - 663g malutkiej 🎀
○ cytologia i USG piersi, krzywa cukrowa ✅️
🗓
05.08 - wizyta ginekolog
✨️2025 jest nasz!✨️ -
nick nieaktualny
-
Majlen wrote:Tylko, że też nie wszystkie testy pewnie mają czas oczekiwania 5 min.
@PaulaG - Może poprostu powtórz sika jeszcze raz :*Majlen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNasikałam, kreska jest (sorry nie mam zdjęcia, a wyrzuciłam już test). Nie jest to gruba krecha no ale wyraźniejsza niż ostatnio.
Już nie testuję, to na nie moje nerwy. Jak to jest Biochem to się stanie co ma się stać…
@Suzie przytulam. Ale jeszcze nie przekreślaj szans (chyba że tak Tobie łatwiej), u mnie 14dpo nic nie było na teście dopiero 16dpo cień….a zawsze 10dpo testy mi wychodziły… także nie ma regułyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2024, 07:45
Dropsik lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry😊
@Suzie 🫂🫂
@Fragrance witaj 😊
@Niedoszlawielodzietna trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze bo musi być 🤞🤞
@Marynko trzymamy kciuki i czekamyna info z wizyty! 🤞🍀😚
Miłego dnia dziewczyny!😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2024, 07:54
NiedoszlaWielodzietna lubi tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
nick nieaktualnyNiedoszlaWielodzietna wrote:Nasikałam, kreska jest (sorry nie mam zdjęcia, a wyrzuciłam już test). Nie jest to gruba krecha no ale wyraźniejsza niż ostatnio.
Już nie testuję, to na nie moje nerwy. Jak to jest Biochem to się stanie co ma się stać…
@Suzie przytulam. Ale jeszcze nie przekreślaj szans (chyba że tak Tobie łatwiej), u mnie 14dpo nic nie było na teście dopiero 16dpo cień….a zawsze 10dpo testy mi wychodziły… także nie ma reguły
Kochana, trzymam kciuki, żeby tym razem ciąża się utrzyma i niedługo poznamy Twojego bobasa 🤞🍀NiedoszlaWielodzietna lubi tę wiadomość