Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Liyss🧚🏻 wrote:Ja się witam w 2 trymestrze ciąży!!! Zaczynam 14 tydzień, aplikacja mówi, że już 35% za mną 🥹
Miłego dnia idę Was nadrabiać 💋
Ale jak tooo… ja Twoje kreski dopiero co widziałam… 👀
Leci ten czas jak szalony. Oby drugi trymestr był dla Ciebie dużo łaskawszy! 😘
Prezesoowa, Liyss🧚🏻, Malinowysorbet, Speranza :), elektro96, Vienna, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Dropsik wrote:Elektro, nie bez powodu to jest 🐒. Pakujcie się na wyjazd, a o badaniach nie myślcie teraz. Na spokojnie zrobicie po powrocie.
Pati, kciuki, czekamy na wieści!
Leśne 🤞
U nas znaczne ochłodzenie. Wczoraj wieczorem na balkonie już pod kocykiem siedziałam 😁 dziś od rana rześko i przyjemnie 😉
O mamuniu... Mam 💯 dni do porodu 🥳🥰
To lecisz dzisiaj poloneza z córeczką na tą studniówkę 🤪💋
Malinowysorbet, Dropsik, elektro96 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Nie no, naprawdę… wy wszystkie urodzić zdążycie zanim ja w ciążę zajdę xD👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Powodzonka dla Was ! 🥰Liyss🧚🏻 wrote:Ja się witam w 2 trymestrze ciąży!!! Zaczynam 14 tydzień, aplikacja mówi, że już 35% za mną 🥹
Miłego dnia idę Was nadrabiać 💋
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
notsobadd wrote:Nie no, naprawdę… wy wszystkie urodzić zdążycie zanim ja w ciążę zajdę xD
Nie zapominaj o mnie
-
nick nieaktualny
-
Suzie wrote:Nie zapominaj o mnie

Jakbym zaszła w pierwszym cyklu to już bym rodziła 😂 na 28 urodziny miałam być z dzidzia, teraz się modlę, żeby do 30stki się wyrobić 😂👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
notsobadd wrote:Jakbym zaszła w pierwszym cyklu to już bym rodziła 😂 na 28 urodziny miałam być z dzidzia, teraz się modlę, żeby do 30stki się wyrobić 😂
Ja chciałam do 30 pierwsze dziecko, więc najpóźniej muszę zajść w listopadzie xd -
Katsue wrote:I o mnie 🫣
Zaraz założymy Klub Anonimowych Bezdzietnych xD
notsobadd, Katsue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zimozielona ✊🏻
Elektro współczuję 🫂 to naprawdę wredna małpa już nie raz namieszała nam w życiu 😪
Katsue no jakaś duchota jest 🥵 w domu pokazuje mi 27 a na zewnątrz 20 😂 zaś wiatrak od rana, a to daje taki szum, że czuję się jak na lotnisku
Drosoik 100dniówka 😁
Notsobad dziękuję 🥹
Ja mam wrażenie, że ten test robiłam niedawno a z drugiej strony, że te ostatnie 2 miesiące to była wieczność 😂
Trzymam kciuki, żebyście jak najszybciej zobaczyły swoje II kreski 🥹✊🏻
Prezesoowa, Dropsik, notsobadd, Katsue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj jak wykładałam tabletki do dziadoboxa to się zorientowałam, że we wtorek za tydzień zwiększam dawkę metforminy, trochę stres.
-
Prezesoowa wrote:Przecież już był klub bezdzietnych lambadziar, co się z nim stało?

Nie wiem, bo chyba go wyparłam z pamięci 🤣 -
I o mnie xdKatsue wrote:I o mnie 🫣
Ja początkowo parę lat temu , powtarzałam na około, że dopiero jak będę mieć 30stkę, to będę "robić " dziecko 😄. W tym roku miałam totalną zmianę zdania, nagle instynkt macierzyński i zmiana o 180° i teraz chce najlepiej to już dziś zaraz 😛♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Ja po mojej inbie z pory okołowulacyjnej stwierdziłam, że chyba na razie się skupię na regulacji cyklu i owulacjach. Bez tego ani rusz w moim przypadku. Trochę liczę, że w najbliższym czasie jakieś małe efekty już będą.
Prezesoowa, Zaczarowan, Dropsik, Katsue, Pati2804 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH