Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
No nie wierzę 😟 czemu ta pinda musi zawsze wszystko robic na złość, albo przychodzi za późno albo za wcześnie jak masz ważne badanie 🤬elektro96 wrote:Przyszła… k*rwa mac wiedziałam że tak będzie 😵💫
Przytulam...🫂🫂,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Niestety tak 🙄Vienna wrote:O nie Elektro 😓 czy teraz musisz odwołać wymazy?
Moglibyśmy jechać, żeby mąż się przebadał, ale stwierdziliśmy, że to bez sensu, bo w jedna stronę mamy 70km, a i tak nic to nie da, że będziemy mieć jego wyniki, bo będzie trzeba czekać później za moimi…
No cóż, pojedziemy w takim razie za 2 lub 3 tygodnie i może uda nam się ogarnąć też wtedy krew.Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium?
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
O to ja mam dzisiaj tak samo. Rano mówiłam mężowi , że czuje ze to będzie ciezki dzień bo już się czuje zmęczona a dopiero co wstałam 🙄Katsue wrote:Rany, dopiero po 7, a ja już się czuję jak po całym dniu. Chyba sobie zrobię przerwę na prysznic, jakoś tak duszno jest 😵💫,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸
-
elektro96 wrote:Niestety tak 🙄
Moglibyśmy jechać, żeby mąż się przebadał, ale stwierdziliśmy, że to bez sensu, bo w jedna stronę mamy 70km, a i tak nic to nie da, że będziemy mieć jego wyniki, bo będzie trzeba czekać później za moimi…
No cóż, pojedziemy w takim razie za 2 lub 3 tygodnie i może uda nam się ogarnąć też wtedy krew.
No to jest naprawdę już po prostu ironia losu, przykro mi strasznie 😤👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
elektro96 wrote:Przyszła… k*rwa mac wiedziałam że tak będzie 😵💫
Nie wierzę
masakra...
-
Malinowysorbet wrote:Dzień dobry🦒
Kciuki za dzisiejsze wizyty! 🤞😊
Zimozielona kciuki i czekamy na wizytę 🤞🍀
Mam kawkę i owianke z borowkami i jeeedziemy 😁
Ja dzisiaj jaglanka
Malinowysorbet lubi tę wiadomość
-
No taką przerwę rozumiem, bo zrobiłaś ją przed badaniami na b12 i kwas foliowy. Ale czy wszystkie inne też odstawiłaś?Katsue wrote:Tak, jak robiłam witaminę B12 i kwas foliowy to z 5 dni przed odstawiłam 🤔
Bo ja mam teraz do zbadania ferretyne, żelazo i próby wątrobowe, nic na to nie łykam, no i właśnie zachodzę w głowę czy mam odstawić mimo wszystko te inne suplementy które aktualnie pije, czyli magnez, b6,wit d, folian i cholinę. Czy jednak nie ma sensu?
Dopytuję, bo nie chce wywalić pieniędzy w błoto♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Majlen wrote:No taką przerwę rozumiem, bo zrobiłaś ją przed badaniami na b12 i kwas foliowy. Ale czy wszystkie inne też odstawiłaś?
Bo ja mam teraz do zbadania ferretyne, żelazo i próby wątrobowe, nic na to nie łykam, no i właśnie zachodzę w głowę czy mam odstawić mimo wszystko te inne suplementy które aktualnie pije, czyli magnez, b6,wit d, folian i cholinę. Czy jednak nie ma sensu?
Dopytuję, bo nie chce wywalić pieniędzy w błoto
Na logikę w tym przypadku chyba nie powinno mieć wpływu...
Majlen lubi tę wiadomość
-
Leśneintro, czekamy na wieści od endo, Pati czekamy na wieści co u Franka
ja z fertistimem, wodą i herbatą
Dropsik, Malinowysorbet, Prezesoowa, Leśneintro, MummyYummy, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
No właśnie, mi logika też to samo podpowiada, ale czy tak należy 😄Suzie wrote:Na logikę w tym przypadku chyba nie powinno mieć wpływu...♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Elektro, nie bez powodu to jest 🐒. Pakujcie się na wyjazd, a o badaniach nie myślcie teraz. Na spokojnie zrobicie po powrocie.
Pati, kciuki, czekamy na wieści!
Leśne 🤞
U nas znaczne ochłodzenie. Wczoraj wieczorem na balkonie już pod kocykiem siedziałam 😁 dziś od rana rześko i przyjemnie 😉
O mamuniu... Mam 💯 dni do porodu 🥳🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2024, 08:36
Prezesoowa, Malinowysorbet, Speranza :), elektro96, Vienna, ultramaryna_, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry...
U nas też u barazie chłodniej po burzy...
Ooo przytulam za wredote akurat musiała przyjść ... przytulam
Trzymam kciuki za wizyty...
U mnie nz śniadanie wkecisl omlecikmięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Ja się witam w 2 trymestrze ciąży!!! Zaczynam 14 tydzień, aplikacja mówi, że już 35% za mną 🥹
Miłego dnia idę Was nadrabiać 💋
Prezesoowa, notsobadd, Majlen, Malinowysorbet, Katsue, Dropsik, Zaczarowan, PaulaG, Speranza :), elektro96, ultramaryna_, Vienna, MummyYummy, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry❤️
Kciuki za wizytujące 🤞
@Elektro mocno tule za psiukusa🥺🫂❤️
@Zimozielona kciuki, oby wszystko ładnie się wyjasnilo🤞❤️
Miłego dnia dziewczynki
Prezesoowa, Malinowysorbet, Pati2804 lubią tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Dropsik, Liyss ale ten czas zapieprza :o
Liyss🧚🏻, Dropsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDropsik wrote:Elektro, nie bez powodu to jest 🐒. Pakujcie się na wyjazd, a o badaniach nie myślcie teraz. Na spokojnie zrobicie po powrocie.
Pati, kciuki, czekamy na wieści!
Leśne 🤞
U nas znaczne ochłodzenie. Wczoraj wieczorem na balkonie już pod kocykiem siedziałam 😁 dziś od rana rześko i przyjemnie 😉
O mamuniu... Mam 💯 dni do porodu 🥳🥰
Oo będzie imprezka 🥳
A chłodu zazdroszczę.. siedzę w poczekalni pełnej ludzi i zero klimy, cała się już kleje 🫣
Dropsik lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH