Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
To zaczynamy ten tydzień 💪🏻 wszystkiego dobrego dla Was. ❤️ Planuję po pracy wywalić rzeczy z szafy, zrobić przegląd, oddać potrzebującym i już sobie poukładać na wierzchu te na ciepłe dni 🙏
Jak u Was dzień się zapowiada? 🥰
Prezesoowa, Majuna, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:A może jutro na prenatalnych już będzie wiadomo? 🤞🏻
Jak się czujesz? Nieco lepiej niż wczoraj? 😕Prezesoowa, Pati2804, Gregorka lubią tę wiadomość
-
NiedoszlaWielodzietna wrote:Hejka, dopiero otworzyłam oczy. Ale dobrze pospać trochę dłużej
Pozdrawiam Wam i @Zaczarowan czekamy na płeć z Tobą
Ja idę się ogarnąć i idę na powtórkę bety. Trzymajcie kciuki za przyrost! U mnie wizyta lekarska za równo 3 tygodnie (jak ja wytrzymam tyle czasu)
Trzymamy kciuki ❤️ będzie dobrze!
@Zaczarowan czujesz cokolwiek jaka będzie płeć? 😘NiedoszlaWielodzietna, Zaczarowan lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW ogóle powiem wam, że jestem na maksa zła. Na siebie, na męża i na apki, które mnie wykolegowały z szacowaniem dni płodnych, ale i tak mówiłam od piątku mężowi, że dobrze byłoby… to zawsze coś. W niedzielę był PIK, to podziałaliśmy 2 razy, no ale już pozamiatane… jestem zła i rozczarowana tym, że kolejny cykl na straty…
-
@Zaczarowan ale super, czekam razem z Tobą 😍 przeczuwasz kto tam mieszka w Twoim brzuszku? Moja przyjaciółka od samego początku mówiła, że to synek i skubana miała rację 🤪
@NiedoszlaWielodzietna kciuki za betę, na pewno będzie w porządku 😚Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2024, 08:03
NiedoszlaWielodzietna, Zaczarowan lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
KejtKa wrote:W ogóle powiem wam, że jestem na maksa zła. Na siebie, na męża i na apki, które mnie wykolegowały z szacowaniem dni płodnych, ale i tak mówiłam od piątku mężowi, że dobrze byłoby… to zawsze coś. W niedzielę był PIK, to podziałaliśmy 2 razy, no ale już pozamiatane… jestem zła i rozczarowana tym, że kolejny cykl na straty…
Dlaczego na straty? Ważne, że podziałaliście. Nieważna ilość, ważne że podziałane…MummyYummy, Pati2804, Monk@, Gregorka lubią tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Nie za bardzo... U mnie chyba można powiedzieć, że koniec starań. Przeryczałam wczoraj cały dzień i nie mam zamiaru tak marnować kolejnego dnia..
Kciuki trzymam zawsze :*
No coś ty? Dosłownie koniec starań? Wynika to z waszej potrzeby odpoczynku czy… czegoś innego? Oczywiście, jak nie chcesz o tym mówić, to nie naciskam.. 🫂🫂 -
NiedoszlaWielodzietna wrote:@Zaczarowan a który test robicie dokładnie? NIFTY, SANCO, HARMONY? Ja na 100% coś zrobię ale totalnie nie mam zdania który, może Ty jakiś research robiłaś
VeraGene robiliśmy, podobno lepszy nieco od NIFTY. Uwierzyłam na słowo od mojego lekarza prowadzącego 😂 w domu mogę ci wysłać taką kartkę, jakie wykazuje choroby. Większość to czarna magia.NiedoszlaWielodzietna, notsobadd, MummyYummy, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny odpowiem tak ogólnie- nie mam pojęcia. Siedzi mi w głowie dziewczynka 😂 ale ile w tym prawdy będzie? Zawsze marzyłam o chłopcu 😂 teraz to dla mnie bez znaczenia, byle by zdrowe 😘
MummyYummy- jesteśmy z Tobą! ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2024, 08:20
Prezesoowa, notsobadd, Malinowysorbet, Pati2804, MummyYummy, CoffeeDream, Monk@, Liyss🧚🏻, elektro96, NiedoszlaWielodzietna, Gregorka lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 18:31
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
@MummyYummy kciuki, jesteśmy z Tobą 😊🫶🏻
@Prezesoowa kochana 🥹 przykro mi, że płakałaś, że masz w sobie takie emocje… może to chwilowy kryzys?MummyYummy lubi tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Zaczarowan wrote:Dziewczyny odpowiem tak ogólnie- nie mam pojęcia. Siedzi mi w głowie dziewczynka 😂 ale ile w tym prawdy będzie? Zawsze marzyłam o chłopcu 😂 teraz to dla mnie bez znaczenia, byle by zdrowe 😘
MummyYummy- jesteśmy z Tobą! ❤️
@Prezesoowa. Ale jak to koniec? Jeśli chcesz to napisz, zawsze możesz się wygadać. Od tego jesteśmy. 🫂
@Phoebe46 🤞
@Majuna, ja przy naturalnych owulacjach miałam delikatny ból piersi. Pierwszy cykl stymulowany duży ból, w drugim praktycznie nic. Teraz trzeci cykl. Dziś biorę ostatnią tabletkę Clo.
Dziewczęta, kiedy u Was nastąpiła poprawa śluzu po wiesiołku? U mnie pierwszy cykl, w sumie stosuję dopiero tydzień i już widzę/czuję zmiany. Możliwe to?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2024, 08:39
Majuna, Zaczarowan lubią tę wiadomość
🧑 37. 🧔 40
1 ciąża 2008 r.
17 cs o 🤱
AMH 7.02 przy normie 6.96
LH. 8.96
FSH. 5.55
4 cykl z Clo + Ovi+ Duphaston
_________
📅
20.04 badania 7 dpo ✅
6.05 godz. 8:45 wizyta na NFZ
9.05 godz. 8:15 wizyta prywatnie -
Dzień dobry:)
Wczorajszy dzień był tak zalatany że nie miałam siły wieczorem się odezwać, ale nadrobiłam:p
Trzymam kciuki za przyrosty bety i nadchodzące wizyty 🤞
Miłego dnia dziewczyny 😘Majuna, notsobadd, Pati2804, Rachelka23, MummyYummy lubią tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 18:32
Rachelka23, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
Majuna wrote:Ja mam pytanko do bardziej zaawansowanych. 😀 Mam za sobą pierwszą stymulację. Przy cyklach naturalnych po owulacji od razu na następny dzień ból piersi, dla mnie to był znak, że koniec dni płodnych i już po owulce. Teraz zastrzyk na pęknięcie miałam w czwartek. W czwartek/piątek była owulacja sądząc po moich objawach. No a piersi nic, a nic. Ktoś ma na to wytłumaczenie?
Moim zdaniem Twój organizm dopiero się uczy tej indukcji owulacji. Dobrze przeczytałam i rozumiem, że to pierwszy twój cykl stymulowany? To tylko moja teoria nie poparta żadnymi źródłami naukowymi 😂😂Majuna lubi tę wiadomość