Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati kciuki za babcie 🤞🍀
Liyss namówiłaś mnie, muszę zaktualizować apke i zobaczyć co tam się wyprawia 😅 chociaż też nie za bardzo lubię robić tam zakupy no ale jak cebulostwo się odpali no to może... 🤣
Liyss🧚🏻, Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Majlen wrote:Ile dziś zamierzasz trzasnąć km? 😁
A u nas już zaczyna grzać 🥵, więc na dworze tylko na leżaczku, ale przed tym lecimy na siłkę 😊
Ok. 20 😁 -
Sorbecik, ja wolę Lidl, pewnie dali mi w biedrze kupon bo tam nie chodzę 😂
Malinowysorbet lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynotsobadd wrote:Dzień dobry, ale mi się pospało dzisiaj, prawie 10h 🙈👀
@Majlen, czekamy na wyniki 🤞🏻 pochwal się to będziemy coś wróżyć 🤪
@Prezesowa, czy Twój mąż ma dziś urodziny? 🤔
Miłego dnia, ja wstaje i się ogarniam, bo dzisiaj kawałek trasy przed nami. Mój chrześniak ma drugie urodziny🥳
Muszę jeszcze spakować prezent, a totalnie nie umiem w pakowanie w papier 😝
Tak, mój stary dzisiaj jest jeszcze starszy 🥳🥰
Speranza :), Dropsik lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Tak, mój stary dzisiaj jest jeszcze starszy 🥳🥰
Noo, to wszystkiego najlepszego!🥳💋 zadbaj tam dzisiaj ładnie o niego 🤪
super, oboje jesteście lipcowi 😃
Prezesoowa lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prezesowa 100 lat dla męża! Świętujcie 🤩
-
Katsue wrote:Ja dostałam 😅 tylko kurde, lipa akurat wszystko mam 🤣 chyba że piwko 0 % by się zrabatowało 🤔
Na alko raczej nie wchodzi nawet te 0% tak mi się wydaje 🙈
Ja też nic nie potrzebowałam to wysłałam męża po papier toaletowy hahaha 😂 jak za darmo to bierę!! 😂
MummyYummy, Malinowysorbet lubią tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Dziękuję, że pytasz. Dziś znowu słabiej, te mdłości kiedyś odpuszczą tak całkowicie? 😂 Ja już serio nie pamiętam jak to jest się dobrze czuć i normalnie funkcjonować. Tęsknię za moim poprzednim samopoczuciem. Już przysięgłam, że nigdy nie będę narzekać na swoje samopoczucie 😂
A Ty kochana jak się czujesz?😘
Myślę, że lada moment powinny odpuścić 🫂 Wiem, że to jest bardzo męczące... Już niedługo poczujesz się lepiej, Kochana 😘 I na pewno maluszek zrekompensuje Ci gorsze samopoczucie ♥️
Ja leżakuję, choć już mnie bolą boki 🤪 Ale rzeczywiście czuję różnicę - nie wiem, czy to luteina, czy odpoczynek, czy NoSpa, ale od tygodnia nie miałam tak rozluźnionego podbrzusza. Nie jest jeszcze w 100% normalnie, ale widzę, że wdrożone działania przynoszą efekty i jest mi z tym lepiej psychicznie 🙂
Prezesoowa, Liyss🧚🏻, Paima, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Być może to dzięki luteinie 🤔 przed ostatnia wizyta zastanawiałam się czy mam brac przed usg i ostatecznie wzięłam i gin mi powiedziała, że dobrze ze wzięłam bo dzięki temu mam miękka i rozluzniona maciceMummyYummy wrote:Myślę, że lada moment powinny odpuścić 🫂 Wiem, że to jest bardzo męczące... Już niedługo poczujesz się lepiej, Kochana 😘 I na pewno maluszek zrekompensuje Ci gorsze samopoczucie ♥️
Ja leżakuję, choć już mnie bolą boki 🤪 Ale rzeczywiście czuję różnicę - nie wiem, czy to luteina, czy odpoczynek, czy NoSpa, ale od tygodnia nie miałam tak rozluźnionego podbrzusza. Nie jest jeszcze w 100% normalnie, ale widzę, że wdrożone działania przynoszą efekty i jest mi z tym lepiej psychicznie 🙂
MummyYummy lubi tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
nick nieaktualny
-
MummyYummy wrote:Myślę, że lada moment powinny odpuścić 🫂 Wiem, że to jest bardzo męczące... Już niedługo poczujesz się lepiej, Kochana 😘 I na pewno maluszek zrekompensuje Ci gorsze samopoczucie ♥️
Dziękuję mummy 🥹
No to się cieszę, że Ci lepiej 🥹 Odpoczywaj i się relaksuj. Może jakiś serial albo książka to fajne do rozerwania się i nie myślenia o codzienności 😁
MummyYummy lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla męża 🥰Prezesoowa wrote:Tak, mój stary dzisiaj jest jeszcze starszy 🥳🥰
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH