Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja osobiście bym nie przekładała 😊 to nie ma wpływuAnonim1992 wrote:Przez powłoki brzuszne
Anonim1992, Zaczarowan lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium?
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2024, 16:22
elektro96, Anonim1992, Liyss🧚🏻, Majuna, Zaczarowan, Suzie, Eniana, Dropsik, ultramaryna_, MummyYummy, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Majuna miłego odpoczynku 🥰 pięknie tam 😍😘
Majuna lubi tę wiadomość
-
Pati smacznego!😋
Majuna ale widoki, odpoczywajcie 🥹
Majuna, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Nie no, nie mogę doczekać się jutra, aż sobie zrobię 🤪
Dałaś sosik czosnkowy ?
Pati2804 lubi tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium?
💁🏽
❌ hla-c C2
Majuna, elektro96, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Ja też wierzę, że to po prostu przykry przypadek, że tak się stało…Majuna wrote:W sierpniu rozpoczynam kolejną serię z zaleceniami immuno. Będę u gina, to może już zapobiegawczo włączymy też progesteron. Pozostaje mi tylko wierzyć i modlić się, że uda się na stymulacji, jak ostatnio, a stratą wpisaliśmy się jedynie w niemiłą statystykę. ☹️🤞🏻 Immuno kazała nam sprawdzić przez to kir u mnie i HLA-C u męża, ale wyszło ideolo, więc z tego, co ją zrozumiałam, na ten moment już chyba nie ma tam dalej czego szukać. Będę u niej jeszcze, bo nie chcę się sama diagnozować...
Może to głupio zabrzmi, ale przynajmniej „zaskoczyło”. Trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie w najbliższym czasie 😘
Majuna lubi tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium?
💁🏽
❌ hla-c C2
Anonim1992 lubi tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium?
💁🏽
❌ hla-c C2
Może brzmi to przerażająco ale coś w tym jest ważne że już jest postęp że coś pykło. U nas też lekarka powiedziała że skoro pyklo to nie mówimy do końca o niepłodnościelektro96 wrote:Ja też wierzę, że to po prostu przykry przypadek, że tak się stało…
Może to głupio zabrzmi, ale przynajmniej „zaskoczyło”. Trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie w najbliższym czasie 😘
elektro96, Majuna lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Oczywiście 🤤😁 na dole kapusta pekińska, kurczak, sos czosnkowy i ketchup, papryka czerwona świeża, ogórek kiszony, sos czosnkowy, ogórek zielony, pomidorki koktajlowe, cebula czerwona, kapusta pekińska, sos czosnkowy i szczypiorek 😁elektro96 wrote:Nie no, nie mogę doczekać się jutra, aż sobie zrobię 🤪
Dałaś sosik czosnkowy ?
elektro96, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
-
Mam te wyniki, i cukier chyba w normie? Tak mi się wydaje 🤔 ale... anty-TG, to martwi mnie ten wynik, bo według laboratorium, to mam grubo ponad normę, a znowu jak szukałam w internecie, to piszą, że prawidłowe stężenie nie powinno przekraczać 100-115 IU/ml. No i moje samopoczucie jest w normie, czuję się dobrze, nie jestem zmęczona ani senna.
Wrzucam też wczesniejsze wyniki tarczycy.
Zobaczcie same :

♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Majlen, niestety nie znam się, nie pomogę… ale sprawdziłam, że u mnie w labie była taka sama norma - do 4,11Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium?
💁🏽
❌ hla-c C2
Też się nie znam, ale wysłałam już te wyniki do mojego endokrynologa, ciekawe jakie da zaleceniaelektro96 wrote:Majlen, niestety nie znam się, nie pomogę… ale sprawdziłam, że u mnie w labie była taka sama norma - do 4,11♀️29
PCOS
Krzywa jest ok moim zdaniem 🤔
Ale to anty-tg faktycznie dziwnie -
Zaczarowana, pociąg czeka pod gabinetem jak coś!
Anonim1992 lubi tę wiadomość
-
Majlen a masz hashimoto?Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Nie mam, miałam usg ponad tydzień temu, to tam niby było widać takie "kropeczki ", ale nawet endokrynolog nie wskazał tego, jako hashimoto, wtedy, być może teraz to już inaczej wygląda. No ale nie przytyłam ostatnio ani nic, schudłam też nie wielce jak bardzo, bo z 2-3kg, czuję się dobrze, nie wiem o co chodziAnonim1992 wrote:Majlen a masz hashimoto?♀️29
PCOS
Jestem już po! ❤️ wszystko dobrze dziewczyny, jak wrócimy to wyślę foteczki!
Suzie, Anonim1992, elektro96, Katsue, Majlen, Malinowysorbet, Eniana, Leśneintro, Dropsik, ultramaryna_, Speranza :), MummyYummy, Liyss🧚🏻, Pati2804, Zbuntowana, PaulaG lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH