Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze nie wiem, ale już gotuję wodę.elektro96 wrote:Nigdy nie piłam 🤔
Jak to w ogóle smakuje? Jak herbata?
Ta większa paczka jest o smaku kaktusa i w saszetkach jak herbata, reszta w suszu. I zrobiłam narazie z saszetki.
Z tego co wiem, to słodzić też można, wydaje mi się, że to jak herbata właśnie, tylko ma mnóstwo dobrego w sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2024, 13:09
elektro96 lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Paflina wrote:Hej dziewczyny:) kiedy otwarcie wątku na testowanie w sierpniu? 😁😁😁
Musisz się zapytać na miesięcznym.
Paflina, Speranza :), MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Nie zdecydowaliśmy nadal 🤣 ale z tych dwóch co mieliśmy w głowie ustaliliśmy,że jedno jednak nie 😂 więc albo jeszcze pokopiemy albo zostanie to co było😁ultramaryna_ wrote:Dropsiku, czy ja przegapiłam informację o tym, na jakie imię się zdecydowaliście? 🫣 Patrzę na Twój suwaczek i jestem w szoku 😅
ultramaryna_, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Paflina wrote:Hej dziewczyny:) kiedy otwarcie wątku na testowanie w sierpniu? 😁😁😁
Hej, my tego wątku nie zamykamy,mamy go kilka miesiecy. Pod koniec lipca bedzie inny wątek typowo sierpniowy
Paflina lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Przez to że tak wałkujecie to też będę musiała zrobić ten gyros 😅🤣 bo smaka mi zrobiliście ale to jak się poczuje lepiej i bede miała meble w domu.. podłoga nadal mokrą więc kolejny dzień będę żyć na ogrodzie..
Co kawy to ja teraz pije z mlekiem migdałowym i bez cukru.. jezu jak dziwnie smakuję kawa z normalnym mlekiem ale mam pytanie do dziewczyn które mają te ekspresy do kawy.. raczej nie będzie problemu jak wleje mleko migdałowe? Nic się raczej nie powinno stać?PCOS, cykle bezowulacyjne, nadwaga, wysokie TSH (4,34), 3 lata na AH, starania od 02.2024
🔹️09.12.2025 - 2927 gram, 36t+3d
🔹️11.11.2025 - 1979 gram, 32t+3d
🔹️09.10.2025 - 1166 gram, 27t+5d
🔹️14.08.2025 - 305 gram pannicy, 19t+5d, łożysko na przedniej ścianie
🔹️01.07.2025 - CRL 82.37mm, 82 gram, 13t+3d
🔹️27.05.2025 - CRL 19.41mm, 8t+3d
🔹️16.05.2025 - CRL 5.9mm
🔹️11.05.2025 - CRL 3.87mm, serduszko puka w rytmie cza-cza
🔹️27.04.2025 - nadal dwie kreski, druga mocniejsza ⏸️
🔹️26.04.2025 - dwie kreski ⏸️

🔸️ 07.2020 👨👩👦💙
🔸️ 29.11.2019 - serducho ❤️
🔸️ 13.11.2019 - beta HCG 228
🔸️ 13.11.2019 - dwie kreski ⏸️
🔸️ 04.2018 - nowotwór 🦀 -
Dzisiaj serwuje na obiad zupę krem z warzyw i do tego grzanki! 😋 Mam nadzieję, że będzie smaczne!
Pati2804, elektro96, Liyss🧚🏻, Dropsik, Anonim1992, ultramaryna_, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Ja mam ekspres automatyczny i osobno pojemnik na kawę do spieniania i jak wlewam teraz mleko owsiane do tego pojemnika to ładnie spienia 🙂ellevv wrote:Przez to że tak wałkujecie to też będę musiała zrobić ten gyros 😅🤣 bo smaka mi zrobiliście ale to jak się poczuje lepiej i bede miała meble w domu.. podłoga nadal mokrą więc kolejny dzień będę żyć na ogrodzie..
Co kawy to ja teraz pije z mlekiem migdałowym i bez cukru.. jezu jak dziwnie smakuję kawa z normalnym mlekiem ale mam pytanie do dziewczyn które mają te ekspresy do kawy.. raczej nie będzie problemu jak wleje mleko migdałowe? Nic się raczej nie powinno stać?
ellevv lubi tę wiadomość
-
A ja dzisiaj zjadłam już dwie jagodzianki, udko z rożna z bułką no i niedługo zabieram się za robienie tego gyrosa i tej tortilli 🤤😁
Zaczarowan, Liyss🧚🏻, Dropsik lubią tę wiadomość
-
Majlen wrote:Tyle tego jest na rynku ,czy to fryzjer, makijażystka czy od pazów, a problemy z zapisami
A to fakt ale ja kiedyś chodziłam co paznokcie do kogoś innego to mi zniszczyli 🙈 Wolę mieć jedno sprawdzone miejsce.
Dowiedziałam się, że na naturalnych dłuższych paznokciach nie powinno się robić samej hybrydy bo obciąża to paznokieć. I teraz robię żel na naturalnej płytce i jest o wiele lepiej niż jak miałam hybrydę. A wcześniej nikt mi tego nie zaproponował 😁 -
Elektro na zdrowie !😁
Ja niestety przypalałam się na tym, że w ogóle wody nie piję tylko ta zimna herbatę. Jakoś nie wchodzi mi sama woda 💧
elektro96 lubi tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:A to fakt ale ja kiedyś chodziłam co paznokcie do kogoś innego to mi zniszczyli 🙈 Wolę mieć jedno sprawdzone miejsce.
Dowiedziałam się, że na naturalnych dłuższych paznokciach nie powinno się robić samej hybrydy bo obciąża to paznokieć. I teraz robię żel na naturalnej płytce i jest o wiele lepiej niż jak miałam hybrydę. A wcześniej nikt mi tego nie zaproponował 😁
Taaak, mi też pani mówiła, ze jak chcę długie to musi być żel, bo się będzie łamać
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
Ja w ogóle cały czas jestem Głodna, jak jem lepiej się czuję, nie mogę się doprowadzać do głodu ale też ile można jeść 🙈 Już nie wiem co mam podjadać.
Zjem obiad i za 2h muszę coś zjeść. I nie ważne czy jem dużo białka i warzyw, czy jem tłuszcze czy węgle zawsze mam tak samo. -
Ja miałam to samo 🙈 Teraz trochę mniej, ale nadal jem dużo, więc nie mam na to rady 😜Liyss🧚🏻 wrote:Ja w ogóle cały czas jestem Głodna, jak jem lepiej się czuję, nie mogę się doprowadzać do głodu ale też ile można jeść 🙈 Już nie wiem co mam podjadać.
Zjem obiad i za 2h muszę coś zjeść. I nie ważne czy jem dużo białka i warzyw, czy jem tłuszcze czy węgle zawsze mam tak samo.
Liyss🧚🏻, Zaczarowan lubią tę wiadomość
-
Dropsik a na czczo czułaś się zawsze ok?
Bo ja się zastanawiam kiedy na czczo będę się dobrze czuć 🥹 -
Nieee, jak jadłam to czułam się zdecydowanie lepiej. Szczególnie jak miałam mdłości to ciągle coś miałam w buzi 😂 Teraz na czczo czuję się ok, ale jestem po prostu głodna, że muszę coś zjeść, bo mi żołądek marsza gra.Liyss🧚🏻 wrote:Dropsik a na czczo czułaś się zawsze ok?
Bo ja się zastanawiam kiedy na czczo będę się dobrze czuć 🥹
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 20:57
Zaczarowan, Suzie, elektro96, notsobadd, Dropsik, Katsue, Gregorka, Vienna, Anonim1992, Pati2804, Liyss🧚🏻, ultramaryna_, ellevv, MummyYummy lubią tę wiadomość
"A nadzieja zawieść nie może..."🍀 -
Piękne widoki. Myślałam dziś, co u Ciebie 😊Majuna wrote:
Odpoczywaj i zresetuj głowę ♥️
Majuna lubi tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium?
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Pięknie tam masz! Udanego wypoczynku 😊♥️
Majuna lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH