Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
elektro96 wrote:Udało nam się dojechać pociągiem, ale wczoraj już miałam zalamke…
Ja już jestem po, wyniki za ok. tydzień 😊 czekam teraz na męża aż zrobi swoje i lecimy na krew 😁
Jeju, całe szczęście, że udało się dojechać 💪 Jak przeczytałam o zepsutym aucie, to aż mnie zmroziło... Taki wypad pociągiem też może być przyjemny, prawie jak spontaniczna randka 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2024, 10:34
elektro96, Speranza :) lubią tę wiadomość
-
notsobadd wrote:No i to mi się podoba, masz być spokojna i noszona na rękach 🤪
Nie wiem, korci zatestować w okolicy wtorku, ale nie czuję się w żaden sposób inaczej niż kiedykolwiek. Cykl jak każdy inny, więc efekt pewnie będzie ten sam.
Mam aktualnie totalny chill na słoneczku, chociaż w domu jest Bangladesz. Ale skoro kurz leży to i ja mogę poleżeć 😅🤭
Zapisuję sobie ostatnie zdanie jako sentencję życiową ♥️ -
notsobadd wrote:Dobra, filtr na TikToku mówi, że jestem w ciąży, będę sikać xD
Dzisiaj, teraz, zaraz???? ✊✊✊ TikTok może nie kłamać 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2024, 10:37
Zaczarowan, Anonim1992, elektro96, notsobadd, Speranza :), Gregorka, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
To koniecznie sikaj, to musi być jakiś znak! 😂😂🫣
We wtorek to jaki będzie dpo?notsobadd, Speranza :) lubią tę wiadomość
-
U nas dzisiaj kolejny raz weekendowa dezorganizacja 🥴 Ja kocham planować, mój Mąż lubi raczej iść na żywioł i ogólnie najczęściej udaje nam się znaleźć jakiś kompromis, ale ostatnio się rozmijamy.
Ale w końcu pogoda jest trochę bardziej przyjazna 🥰 U nas ciepełko umiarkowane, nadal na sukienkę, ale jednak wietrzyk przyjemnie powiewa ☀️🌬️ Lubię tak!
Miłego dnia ♥️ Widzę, że niektóre z Was mają ambitne plany zakupów i sprzątania, a inne mają gości, także powodzonka 💪😊 -
notsobadd, Speranza :) lubią tę wiadomość
29 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Nie, nie, 8 dpo to już by było barbarzyństwo 😃
Poczekamy do wtorku albo środy 😝👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
MummyYummy wrote:U nas dzisiaj kolejny raz weekendowa dezorganizacja 🥴 Ja kocham planować, mój Mąż lubi raczej iść na żywioł i ogólnie najczęściej udaje nam się znaleźć jakiś kompromis, ale ostatnio się rozmijamy.
Ale w końcu pogoda jest trochę bardziej przyjazna 🥰 U nas ciepełko umiarkowane, nadal na sukienkę, ale jednak wietrzyk przyjemnie powiewa ☀️🌬️ Lubię tak!
Miłego dnia ♥️ Widzę, że niektóre z Was mają ambitne plany zakupów i sprzątania, a inne mają gości, także powodzonka 💪😊
I co w końcu wyszło z waszego planowanego bezplanowania? Jakiś wyjazd rodzinny czy na spokojnie w domku? 😊👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
elektro96 wrote:Skrzydłowa cały czas Ci kibicuje 🤪🤣
Wyobrażam sobie właśnie Ciebie w stroju cheerleaderki 😂🫶🏻
Czy dzisiaj będziesz miała już jakieś wyniki z labu chociaż?elektro96 lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:Wyobrażam sobie właśnie Ciebie w stroju cheerleaderki 😂🫶🏻
Czy dzisiaj będziesz miała już jakieś wyniki z labu chociaż?
Właśnie tak sobie siedzimy z mężem i zrobiliśmy podsumowanie, że dzisiejszy wyjazd wyniósł nas ok. tysiąca złotych… To jest przerażające.Speranza :) lubi tę wiadomość
29 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Speranza :) wrote:Ja zamiast miłego wieczoru miałam kłótnie w domu. Zaczęło się od dostarczenia nam dzisiaj nowej pralki, oczywiście jak panowie zamontowali i wyszli to zauważyliśmy że pokrywa jest porysowana i niezbyt ładnie to wygląda. I się oboje wkurzylismy, od razu zdjęcia, reklamacja itd. Ja od wczoraj chyba przez hormony jestem jak bomba, wszystko mnie denerwuje. Narzeczony też nie ma najlepszych dni, bo w nowej pracy ma delikatnie mówiąc stajnie Augiasza do ogarnięcia. No i poszło. Powiedział coś głupiego, ja się popłakałam. On bardzo łatwo przejmuje mój zły humor, jakoś nie czuje tego wsparcia... Przynajmniej dzisiaj... A teraz poszedł na piwo do kolegi, a ja siedzę sama. Aaa też wkurzyłam się o to, że kolejny raz kupił wodę gazowana do domu. Cała zgrzewke. W ciąży nie mogę tego pić, bo czuję się potem jak balon i nie umiem tego wypić tyle, ile powinnam. Może to głupie powody kłótni, ale jakoś sobie nie radzę z emocjami od wczoraj. Sorki że Wam marudzę...
Kochana hormony ciążowe dają czasami w kość. Odpoczniecie przez weekend i się dogadacie ❤️
Moje dwie awantury do męża w ciąży przez które tak się popłakałam jak w największym nieszczęściu 🤣:
-zjadł ostatni plasterek szynki i musiałam jeść chleb z masłem 🤣
- podgrzał mi zupę kalafiorową a miał podgrzać rosół 🤣
elektro96, notsobadd, Speranza :), MummyYummy lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
elektro96 wrote:Tak, powinny być wieczorem 😊 dam znać.
Właśnie tak sobie siedzimy z mężem i zrobiliśmy podsumowanie, że dzisiejszy wyjazd wyniósł nas ok. tysiąca złotych… To jest przerażające.
😫😫😫 czasami się człowiek zastanawia skąd na to wszystko bierze pieniądze… gdybyście mieli pojechać gdzieś we dwoje i wydać tysiąc zł w jeden wieczór to pewnie byście 4 razy się zastanowili, a w niepłodności człowiek nie kwestionuje żadnych kosztów.
Ja mojemu nawet nie powiedziałam, że zamówiłam ten pakiet z testDNA, bo po drożności powiedział że na razie stop z badaniami i będziemy po prostu działać… a ja jak nie badam to czuję, że stoję w miejscu 🥹Dropsik, elektro96, MummyYummy lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Liyss🧚🏻 wrote:Kochana hormony ciążowe dają czasami w kość. Odpoczniecie przez weekend i się dogadacie ❤️
Moje dwie awantury do męża w ciąży przez które tak się popłakałam jak w największym nieszczęściu 🤣:
-zjadł ostatni plasterek szynki i musiałam jeść chleb z masłem 🤣
- podgrzał mi zupę kalafiorową a miał podgrzać rosół 🤣
Teraz mi głupio, bo takie aferki to ja bez ciąży robię, wystarczy okres 😂😂Liyss🧚🏻, MummyYummy lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Właśnie tak sobie siedzimy z mężem i zrobiliśmy podsumowanie, że dzisiejszy wyjazd wyniósł nas ok. tysiąca złotych… To jest przerażające.elektro96 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry i miłego dnia dziewczyny u 😘
Gregorka kuruj się!
Elektro dobrze, że udało się dojechać. Kciuki za wyniki i naprawę auta ✊🏻
Notsobad to czekamy na wtorek! Tik tok prawdę mówi 😂😘
Gregorka lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
-
notsobadd wrote:😫😫😫 czasami się człowiek zastanawia skąd na to wszystko bierze pieniądze… gdybyście mieli pojechać gdzieś we dwoje i wydać tysiąc zł w jeden wieczór to pewnie byście 4 razy się zastanowili, a w niepłodności człowiek nie kwestionuje żadnych kosztów.
Ja mojemu nawet nie powiedziałam, że zamówiłam ten pakiet z testDNA, bo po drożności powiedział że na razie stop z badaniami i będziemy po prostu działać… a ja jak nie badam to czuję, że stoję w miejscu 🥹29 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
notsobadd wrote:😫😫😫 czasami się człowiek zastanawia skąd na to wszystko bierze pieniądze… gdybyście mieli pojechać gdzieś we dwoje i wydać tysiąc zł w jeden wieczór to pewnie byście 4 razy się zastanowili, a w niepłodności człowiek nie kwestionuje żadnych kosztów.
Ja mojemu nawet nie powiedziałam, że zamówiłam ten pakiet z testDNA, bo po drożności powiedział że na razie stop z badaniami i będziemy po prostu działać… a ja jak nie badam to czuję, że stoję w miejscu 🥹
Jedno badanie zrobiłam a dwa następne już miałam w głowie 🤯 -
elektro96 wrote:Skrzydłowa cały czas Ci kibicuje 🤪🤣
Ja też! Ja też! Biorę drugie skrzydło 😃😃😃🍀elektro96, notsobadd lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Wiecie, że ja wczoraj w kinie miałam ze sobą swój prowiant 🤣 naleśniki z dżemem z obiadu, które mi zostały schowałam sobie do pojemniczka i wzięłam widelczyk, miałam jabłko i banana w razie czego.
Chciałbym normalnie funkcjonować a ja ciągle myślę o tych mdłościach, dacie wiarę 🙈
A dziś mam wychodne! Takie spotkanie rodzinne 🥹Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
-
Właśnie tak sobie siedzimy z mężem i zrobiliśmy podsumowanie, że dzisiejszy wyjazd wyniósł nas ok. tysiąca złotych… To jest przerażające.
Polubiłam za wyniki wieczorem, nie za wydatki.
Wydatki staraczkowe są przerażające... Czasem się zastanawiam nad ludźmi, którzy mało zarabiają, a mają takie problemy... Jak oni mają sobie poradzić? Straszne to jest i właściwie nic nie jest refundowane.elektro96 lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"