Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Mgiełka wrote:Dzień dobry Dziewczyny 🌸
Jestem wzruszona czytając, że pamiętacie o mnie.
Jednocześnie smucę się, że sprawiłam Wam przykrość tym moim nagłym zniknięciem i usunięciem konta.
Zniknęłam z forum, żeby uporządkować sprawy osobiste. Napisałam krótki post i później bardzo mało wchodziłam na forum. Ale w moich myślach jesteście ciągle obecne. Bardzo Wam kibicuję. Coś mnie dziś tchnęło, żeby wejść na forum i akurat o mnie wspomniałyście. Musiałam napisać choć kilka słów. Nadal będę mniej obecna. Mam nadzieję, że będę mogła wrócić na stałe - choć pewnie wtedy całkiem przeniesiecie się na priv - widzę, że trochę się tutaj zadziało
Ściskam Was mocno🔸🔹Nie czekaj z wdzięcznością na nic wielkiego,
Bądź wdzięczny, a wszystko stanie się wielkie 🔹🔸 -
Vienna wrote:Ja właśnie czekam dalej na wyniki tych Kirów i przyznam że się trochę stresuje 😅 po wynikach trombofilii ucieszyłam się że zastrzyki z heparyną mnie ominą, a potem zaczęłam czytać o tych Kirach i tam też zastrzyki 🫣
Vienko, może też Cię ominą, bo kiry okażą się dobre Nie ma się co nastawiać. A nawet jeśli, to te zastrzyki nie były takie złe - do ogarnięcia i tylko dwa w miesiącu, więc co to jest. Wiadomo kiedy będziesz miała wyniki? 19 sierpnia drożność?Vienna lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Prezesoowa wrote:Na pewno na początku będzie Ci trudno bez synka, ale z każdym dniem będzie lepiej i będziesz mieć więcej czasu dla siebie :*mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Gregorka wrote:Accofil bym chętnie odkupiła,ale ja z Warszawy jestem,więc okolice do podjechania też pasują 😇😊🤔
Mam dwa zastrzyki, termin ważności to styczeń 2026 r. Jestem ze śląska, więc odbiór osobisty jest trochę trudny. Zastrzyki oddam za darmo, chyba że miałyby zostać wysłane, to za pokryciem kosztów wysyłki. Tyle, że latem nie chcę tego wysyłać, bo zastrzyki muszą być w lodówce przechowywane i nie będę ryzykować, że komuś coś się stanie...Gregorka lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Suzie wrote:Spoko, a co? Coś ci nie tak wyszło?
Wiesz co.. grzebałam w swoim profilu pacjenta i wynalazłam że ginekolog napisał że mam hiperinsulinizm ale nigdy nie zostało mi to wspomniane. Czekam teraz do września na wizytę aby o tym wspomnieć ale jeśli mogę coś wprowadzić w diecie czy coś to zawsze spoko.PCOS, hiperinsulinizm?, nadwaga, depresja, pod kontrolą onkologa
🔹️krew 2-5dc oddana
🔹️wizyta koniec października u ginekologa od problemów z płodnością - nie wypał ❌️
🔹️ starania od 02.2024
🔸️ 07.2020 👨👩👦💙
🔸️ 29.11.2019 - serducho ❤
🔸️ 20.11.2019 - widać kropkę 🥰
🔸️ 13.11.2019 - beta 228
🔸️ 13.11.2019 - dwie kreski ⏸️
🔸️ 04.2018 - nowotwór 🦀 -
Zbuntowana wrote:Pewnie tak...ale jak już się przyzwyczaję to będę. Ustala wrócić do pracy chyba że stanie due cud...
Trzymam kciuki za ten cud 🤞Zbuntowana lubi tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Kilkanaście stron temu był tu jakiś lek? polecany na zaparcia. Przypomni ktoś?PCOS, hiperinsulinizm?, nadwaga, depresja, pod kontrolą onkologa
🔹️krew 2-5dc oddana
🔹️wizyta koniec października u ginekologa od problemów z płodnością - nie wypał ❌️
🔹️ starania od 02.2024
🔸️ 07.2020 👨👩👦💙
🔸️ 13.11.2019 - beta 228
nick nieaktualny
-
Czyli zaopatrzona do boju?PCOS, hiperinsulinizm?, nadwaga, depresja, pod kontrolą onkologa
🔹️krew 2-5dc oddana
🔹️ starania od 02.2024
🔸️ 07.2020 👨👩👦💙
🔸️ 13.11.2019 - beta 228
nick nieaktualny
-
ellevv wrote:Kilkanaście stron temu był tu jakiś lek? polecany na zaparcia. Przypomni ktoś?
ellevv lubi tę wiadomość
-
Katsue wrote:Dokładnie 😁
I to najważniejsze 💪🏻💪🏻 a bojowe nastawienie jest? 🤪Katsue lubi tę wiadomość
PCOS, hiperinsulinizm?, nadwaga, depresja, pod kontrolą onkologa
🔹️krew 2-5dc oddana
🔹️ starania od 02.2024
🔸️ 07.2020 👨👩👦💙
🔸️ 13.11.2019 - beta 228
nick nieaktualny
-
Dzięki Prezesowa...
Prezesoowa lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017