Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
CoffeeDream wrote:Jak Twoje samopoczucie ogólnie? 😊
Wczoraj wieczorem szorowalo po dnie. Niestety, ale progesteron robi ze mną cuda... Potrafię zrobić aferę o byle drobiazg. Nie wiem jak niemaz to wytrzymuje... Wczoraj już się pokłóciliśmy, bo on też teraz mnóstwo frustracji związanych z tą nową, beznadziejna praca. Przez to mam wrażenie, że oboje jesteśmy momentami w kryzysie, przez co nikt nie jest w stanie pomóc tej drugiej osobie. No ale to było wczoraj, bo dzisiaj znowu mam inny humor i wszystko jest dobrze. Szczerze powiedziawszy to chyba zasługa mojego dzisiejszego snu... Śnił mi się nasz synek, taki już raczkujący, jak sobie siedzi i bawi się klockami. Był przeuroczy i patrzyłam na niego w tym śnie i czułam, że go tak mocno kocham. Bardzo byl realny ten sen 🥰🥹 Tak jakby przyszedł do mnie się pokazać i mnie uspokoić. Wiem, że dla niego muszę się postarać być spokojniejsza i się nie martwić drobiazgami. ☺️
Coffee, a co u Ciebie? Jak nastrój?Majlen, Zbuntowana lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Platynova55 wrote:Hej, ja chyba oficjalnie powoli wracam do starań, bo byłam zrobić badania w kierunku trombofilii i to co zleciła mi moja ginekolog. 10 probówek krwi na to poszło, myślałam że tam zejdę 😝 no ale teraz czekam na wyniki i zobaczymy co dalej. Powiem Wam, że tak jak wcześniej bardzo chciałam żeby starać się jak najszybciej tak teraz podchodzę do tego z dużo większym spokojem, ale może to dlatego że dużo różnych zawirowań życiowych zaliczylismy i trochę starania zeszły na dalszy plan. Miłego i spokojnego weekendu Wam życzę 🌞
Platynova55 lubi tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Platynova55 wrote:Hej, ja chyba oficjalnie powoli wracam do starań, bo byłam zrobić badania w kierunku trombofilii i to co zleciła mi moja ginekolog. 10 probówek krwi na to poszło, myślałam że tam zejdę 😝 no ale teraz czekam na wyniki i zobaczymy co dalej. Powiem Wam, że tak jak wcześniej bardzo chciałam żeby starać się jak najszybciej tak teraz podchodzę do tego z dużo większym spokojem, ale może to dlatego że dużo różnych zawirowań życiowych zaliczylismy i trochę starania zeszły na dalszy plan. Miłego i spokojnego weekendu Wam życzę 🌞
Jej, dziesięć probówek 🥴 szacun, że dałaś radę. Jakie badania robiłaś? Przy tej ilości to już jestem mega ciekawa ☺️ Tak w ogóle to bardzo miło Cię widzieć na forum ☺️ Cieszę się, że masz spokojniejsza głowę, to bardzo ważne"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Speranza :) wrote:Wczoraj wieczorem szorowalo po dnie. Niestety, ale progesteron robi ze mną cuda... Potrafię zrobić aferę o byle drobiazg. Nie wiem jak niemaz to wytrzymuje... Wczoraj już się pokłóciliśmy, bo on też teraz mnóstwo frustracji związanych z tą nową, beznadziejna praca. Przez to mam wrażenie, że oboje jesteśmy momentami w kryzysie, przez co nikt nie jest w stanie pomóc tej drugiej osobie. No ale to było wczoraj, bo dzisiaj znowu mam inny humor i wszystko jest dobrze. Szczerze powiedziawszy to chyba zasługa mojego dzisiejszego snu... Śnił mi się nasz synek, taki już raczkujący, jak sobie siedzi i bawi się klockami. Był przeuroczy i patrzyłam na niego w tym śnie i czułam, że go tak mocno kocham. Bardzo byl realny ten sen 🥰🥹 Tak jakby przyszedł do mnie się pokazać i mnie uspokoić. Wiem, że dla niego muszę się postarać być spokojniejsza i się nie martwić drobiazgami. ☺️
Coffee, a co u Ciebie? Jak nastrój?Speranza :), Zbuntowana lubią tę wiadomość
27 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Platynova55, Zbuntowana lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️
19.04 beta 122,90 🤞🏻
22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 pierwsza wizyta 0,58 cm bobo z bijącym serduszkiem 🥹
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma już 6 cm 😍 🩷?
26.06 badania prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷?
10.07 wszystko dobrze u bobo🥹🩷?
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II badania prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III badania prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm 🥹
🔜 19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
🔜03.12 KTG + wizyta
🔜 17.12 KTG + wizyta
🔜 poród 🥰
-
Elektro zdecydowałaś co z tą instruktorką? Będziesz się na to decydować? Jak w ogóle sytuacja u Was? Mąż zaczął antybiotyk?"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"
-
Speranza :) wrote:Elektro zdecydowałaś co z tą instruktorką? Będziesz się na to decydować? Jak w ogóle sytuacja u Was? Mąż zaczął antybiotyk?
Mąż bierze antybiotyk i bromergon - na razie 1/4 tabletki, a za tydzień zwiększymy dawkę do 1/2. Czuje się dobrze, a to najważniejsze 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia, 08:32
Speranza :), Liyss🧚🏻, Zaczarowan lubią tę wiadomość
27 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Speranza :) wrote:Wczoraj wieczorem szorowalo po dnie. Niestety, ale progesteron robi ze mną cuda... Potrafię zrobić aferę o byle drobiazg. Nie wiem jak niemaz to wytrzymuje... Wczoraj już się pokłóciliśmy, bo on też teraz mnóstwo frustracji związanych z tą nową, beznadziejna praca. Przez to mam wrażenie, że oboje jesteśmy momentami w kryzysie, przez co nikt nie jest w stanie pomóc tej drugiej osobie. No ale to było wczoraj, bo dzisiaj znowu mam inny humor i wszystko jest dobrze. Szczerze powiedziawszy to chyba zasługa mojego dzisiejszego snu... Śnił mi się nasz synek, taki już raczkujący, jak sobie siedzi i bawi się klockami. Był przeuroczy i patrzyłam na niego w tym śnie i czułam, że go tak mocno kocham. Bardzo byl realny ten sen 🥰🥹 Tak jakby przyszedł do mnie się pokazać i mnie uspokoić. Wiem, że dla niego muszę się postarać być spokojniejsza i się nie martwić drobiazgami. ☺️
Coffee, a co u Ciebie? Jak nastrój?
Mega wzrusz 🥰Speranza :) lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
- 1 stymulacja - 2 pęcherzyki ❌️
- 2 stymulacja - w toku ⏳️
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Speranza :) wrote:Jej, dziesięć probówek 🥴 szacun, że dałaś radę. Jakie badania robiłaś? Przy tej ilości to już jestem mega ciekawa ☺️ Tak w ogóle to bardzo miło Cię widzieć na forum ☺️ Cieszę się, że masz spokojniejsza głowę, to bardzo ważne
elektro96 lubi tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️ -
Platynova55 wrote:Cały zestaw na trombofilie, antykoagulant tocznia, białko c i s, chyba tyle. Kupę kasy mnie to kosztowało i stresu jak zobaczyłam te 10 probówek😂 ale teraz już tylko czekanie na wyniki mi zostało😊 też się cieszę że tu wracam do Was ❤️
To rzeczywiście sporo tych badań ☺️ Trzymam kciuki za dobre wyniki, ewentualnie znalezienie puzelka, który powodował niepowodzenia 🤞🏻
Dobrego dnia dziewczyny! My wróciliśmy z zakupów i robimy kawkę (dla mnie lure 😅). Wspólnie stwierdziliśmy, że nic nam się nie chce , więc nie wiem jak będzie że sprzątaniem 🤣Platynova55 lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Speranza :) wrote:To rzeczywiście sporo tych badań ☺️ Trzymam kciuki za dobre wyniki, ewentualnie znalezienie puzelka, który powodował niepowodzenia 🤞🏻
Dobrego dnia dziewczyny! My wróciliśmy z zakupów i robimy kawkę (dla mnie lure 😅). Wspólnie stwierdziliśmy, że nic nam się nie chce , więc nie wiem jak będzie że sprzątaniem 🤣Speranza :), Zbuntowana lubią tę wiadomość
27 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
@Platynova, mocne kciuki za badania ✊ I za starania ✊😘
@Speranza, cudowny sen ♥️ U mnie też progesteron odbija się na samopoczuciu niestety... Z czasem objawy się trochę zmniejszają, czego i Tobie życzę 😘 Wierzę, że sytuacja z pracą męża jest frustrująca, ale nadal trzymam kciuki, żeby to się szybko rozwiązało ✊Speranza :), Platynova55, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Gregorka wrote:Hejka 🤗
Ja już po inseminacji🙈 zadzwoniono do mnie o 9:30 czy mogę teraz wpaść (wiedzą,że mam 500m do klinki 😊) od razu poszlam. Na usg wyszło,że mam 2 pecherzyki 19mm i 20mm, a endo 8,3mm. Moja pani zadecydowala,ze od razu IUI robimy,bo jutro ciężko bedzie z czasem,a miala obawy,ze w pn juz bedzie po owulce.Tak że szybko zastrzyk i telefon do meza(bo jak na złość dziś pracował) o 11:40 oddał nasienie,a o 12:20 weszłam ja(byłam 3 dziewczyna w kolejce do IUI) od dziś acco,
i od środy cyglogest profilaktycznie🍀
Wg naszych wyliczeń jutro wieczorem powinna być owulka🤞🍀❤️
W nagrodę zjadłam dziś maczka i nie żałuję 🤭❤️
Miłego weekendu dziewczynki!🥰Zbuntowana, Gregorka lubią tę wiadomość
27 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Ja już po inseminacji🙈 zadzwoniono do mnie o 9:30 czy mogę teraz wpaść (wiedzą,że mam 500m do klinki 😊) od razu poszlam. Na usg wyszło,że mam 2 pecherzyki 19mm i 20mm, a endo 8,3mm. Moja pani zadecydowala,ze od razu IUI robimy,bo jutro ciężko bedzie z czasem,a miala obawy,ze w pn juz bedzie po owulce.Tak że szybko zastrzyk i telefon do meza(bo jak na złość dziś pracował) o 11:40 oddał nasienie,a o 12:20 weszłam ja(byłam 3 dziewczyna w kolejce do IUI) od dziś acco,
Miłego weekendu dziewczynki!🥰
Mega kciukasy!!! 🤞🏻🍀🤞🏻🍀❤️Gregorka lubi tę wiadomość
Gregorka wrote:Hejka 🤗
Miłego weekendu dziewczynki!🥰Gregorka lubi tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️ -
Grzegorka kciuki i ode mnie
Gregorka lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Hej dziewczyny co za piękna pogoda w ten weekend 🥰 mam nadzieję, że korzystacie i miło go spedzacie. My wczoraj mieliśmy grilla a dzisiaj chyba pójdziemy na sauny, potrzebuje się wygrzać bo mam chore zatoki w sierpniu, masakra 😫. Robi któraś z was może bondingowe rzęsy ? Ja wczoraj nakładałam i jestem zakochana w efekcie i łatwości aplikacji , tylko przy myciu buzi wszystkie odpadły …. Nie wiem co robię źle , może któraś z was ma jakiś klej do polecenia albo wie co robię źle ?
-
Hej, ostatnio pochwaliłam się, że skróciły mi sie pięknie cykle, więc tym razem jak na złość 14dc i na temat owulki nie słychać zupełnie nic 😆
Miłego dnia! ♥️27 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Miłego weekendu dziewczynki!🥰
Brzmi bardzo obiecująco! :*Gregorka lubi tę wiadomość