Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Rachelka23 wrote:A ja cieszyłam się jak dziecko, że mi pranie pięknie schnie na balkonie, bo słoneczko świeci. A już teraz zaczyna się chmurzyć. Od jutra faktycznie spadek temperatury 😔.
U nas też pranie na balkonie, słoneczko świeci, ale wieje okropnie 🫣
Młoda u dziadków, więc na spokojnie ukręciłam schabowe 🤭
Ta pogoda w kratkę jest, raz 25* a raz 10* 🤨Rachelka23 lubi tę wiadomość
~ patience -
elektro96 wrote:My właśnie wróciliśmy ze spacerku, ale niestety zaczęło strasznie wiać i pogoda się psuje. Chyba faktycznie prognozy się sprawdza i od jutra będzie totalna pogodowa beznadzieja 😩
https://www.instagram.com/reel/C5vMr-FoebV/?igsh=Njl6MmgwMGg3b3hs
Właśnie wyświetliło mi się na insta. Proste, ale wygląda pysznie 🥰
Zapisuje! Halloumi to moja nowa miłość 😋elektro96, Prezesoowa lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Rachelka23 wrote:Sprawdzałam. Czasem 7 dpo już nic nie było. A w poprzednim cyklu psikus i było 9 dpo widać. Ale miałam 1 zastrzyk, a teraz 2. I zastanawiam się, czy to będzie miało jakikolwiek wpływ.
Ja miałam raz w życiu ovitrelle i był widoczny na teście 13 dni po. Nie byłam w ciąży nie było takiej możliwości więc to na 100% był zastrzyk.Rachelka23 lubi tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
💊 euthyrox, bisocard, insulina, acard, clexane
23.01 doppler
30.01 skan+ diablo
13.02 skan
16.02 🏥 wywołanie porodu
[/url] -
Miłego dnia kobietki 🥰🥰🥰
Jak mamy tu wolnego strzelca to wpiszcie mnie proszę. Nie czuje sie owulacyjnie a apka pokazuje dzisiaj...
Jestem na bieżąco uf. 4 dni walczylam bo zatrzymałam sie najpierw na 50 stronie gdzie bylo już ponad 120... a potem 70-90 a tu prosze juz 200... ale dobra jestem.
Słonecznego dnia i samych dwóch kreseczek wszystkim życzę 🥰🥰🥰🥰Gregorka, Rachelka23, Vienna, Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
💊 euthyrox, bisocard, insulina, acard, clexane
23.01 doppler
30.01 skan+ diablo
13.02 skan
16.02 🏥 wywołanie porodu
[/url] -
grazka0022 wrote:Norma na żelazo: 33.0-193.00 a ja mam 99.6
Żelazo (SI): 5.8-34.5 a ja mam 17.8
I Ferrytyna 15-150 a ja mam 50
To tak wygląda jakby wszystko było na środku 😅Zimozielona, grazka0022, Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
U mnie dziewczyny cykl znowu psiukus. Owulacja wczoraj/dzis. A to dopiero…7dzien cyklu!
Gadałam z ginem i jak robiłam USG w poprzednim cyklu w 27dc to widać było jak jajniki do owu się przygotowywuja. Obraz wskazuje na po okresie w przygotowaniu do owulacji bo na każdym jajniku po dwa szykujące się jajeczka!
Także kosmos:)Rachelka23, Majuna, Gregorka, Prezesoowa, Liyss🧚🏻, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Hej,
Ja melduję że zaczęłam krwawić, więc zaczynam nowy cykl starań. Nie mam zamiaru czekać i planuje szybko zajść w zdrową ciążę, tyle w temacie.
Wszelkie badania zrobiłam, jestem zdrowa, mąż też. Ogólnie pozostaje mi czekać na zdrową ciążę bo medycznie wszystko jest ok.
Czuję, ze będzie mnie tu mniej niż wcześniej, ale jak już następna ciąża wyjdzie to napewno wracam. Patrze pozytywnie, ufam że zdrowa ciąża przyjdzie niedługo. Musze trochę oczyścić głowę, nie myśleć o ciąży. Czeka mnie super wyjazd i na tym się skupiam.
Powiem Wam, że ze wszystkich poronień to jest fizycznie najłatwiejsze, dosłownie jak miesiączka, co mnie cieszy bo chyba tym razem obejdzie się bez omdleń z powodu utraty krwi i hormonalnie chyba wszystko wróci szybko do normy. Lepiej być nie mogło, ten Biochem spowodował tygodniowe opóźnienie w naszych staraniach.
Pozdrawiam Was, przesyłam dużo pozytywnych myśli dla tych z Was które też czekają na ciążę i dla tych które już w są w ciąży. Nie jestem w stanie śledzić Waszych historii. Jakby któraś chciała się podzielić jakąś pozytywną historią ciąży po poronieniach to chętnie poczytam Wierzę, że jestem blisko końca tej trudnej drogi.Rachelka23, Gregorka, Prezesoowa, ellevv, Zaczarowan, Eniana, Majuna, Liyss🧚🏻, Chmurka21, Platynova55, PaulaG, Pati2804, Lauraa lubią tę wiadomość
Start starań: Czerwiec 2023
4 x 💔
W domu 2 zdrowych dzieci -
Witam was u nas dziś tak wieje że ciężko cokolwiek zrobić ale spacerki zaliczone i znalazłam taki wybryk natury 🤣 wieczorkiem was nadrobię to się odniosę co tam popisalyscieelektro96, NiedoszlaWielodzietna, notsobadd, KejtKa, Gregorka, MummyYummy, Prezesoowa, Rachelka23, Zaczarowan, Majuna, Liyss🧚🏻, Pati2804, Lauraa lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Niedoszlawielodzietna trzymam kciukaski żeby wyszło w najbliższym cyklu kiedy będziesz gotowa, dobrze ze w miarę szybko zaczęło się oczyszczac 🫂🫂
NiedoszlaWielodzietna lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
@Anonim ja jestem gotowa teraz, tylko czekam na koniec krwawienia, aby ruszyć do działania (lekarz nie podziela mojego entuzjazmu, bo każe odczekać do pierwszej miesiączki, ale ja już nie umiem czekać, bo czekam od roku). Jak mój organizm nie jest gotowy to nie zajdzie w ciążę, tak uważam.
Był tydzień załamki, ale już jest lepiej. Wierzę, że się uda i tym razem po prostu będzie dobrze. Jeszcze jest szansa na malucha na początek Roku (styczeń/luty). No chyba, że cykl będzie bezowulacyjny…Dropsik, Majuna lubią tę wiadomość
Start starań: Czerwiec 2023
4 x 💔
W domu 2 zdrowych dzieci -
Hej dziewczyny jako nowicjuszka staraczka witam się z Wami
Za nami bądź w trakcie pierwszy cykl. Dzisiaj teoretycznie 10 dpo, oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test- bladziutko 🙈 kolejny zrobię dopiero w dniu spodziewanej @ czyli 19.04 i zobaczymy ☺️
Od wczoraj czuję dziwne kłucie w lewym jajniku i takie dziwne rozpierania… ciekawe ciekawe, standardowo takich akcji nie mam 🙈
Trzymajcie kciukiRachelka23, Majuna lubią tę wiadomość
-
@NiedoszlaWielodzietna cieszę się, że masz takie pozytywne nastawienie do sprawy. Grunt to pozytywne myślenie. Wierzę, że na pewno szybko Wam się uda 🫂
🧑 37. 🧔 40
1 ciąża 2008 r.
17 cs o 🤱
AMH 7.02 przy normie 6.96
LH. 8.96
FSH. 5.55
4 cykl z Clo + Ovi+ Duphaston
_________
📅
20.04 badania 7 dpo ✅
6.05 godz. 8:45 wizyta na NFZ
9.05 godz. 8:15 wizyta prywatnie -
NiedoszlaWielodzietna wrote:Hej,
Ja melduję że zaczęłam krwawić, więc zaczynam nowy cykl starań. Nie mam zamiaru czekać i planuje szybko zajść w zdrową ciążę, tyle w temacie.
Wszelkie badania zrobiłam, jestem zdrowa, mąż też. Ogólnie pozostaje mi czekać na zdrową ciążę bo medycznie wszystko jest ok.
Czuję, ze będzie mnie tu mniej niż wcześniej, ale jak już następna ciąża wyjdzie to napewno wracam. Patrze pozytywnie, ufam że zdrowa ciąża przyjdzie niedługo. Musze trochę oczyścić głowę, nie myśleć o ciąży. Czeka mnie super wyjazd i na tym się skupiam.
Powiem Wam, że ze wszystkich poronień to jest fizycznie najłatwiejsze, dosłownie jak miesiączka, co mnie cieszy bo chyba tym razem obejdzie się bez omdleń z powodu utraty krwi i hormonalnie chyba wszystko wróci szybko do normy. Lepiej być nie mogło, ten Biochem spowodował tygodniowe opóźnienie w naszych staraniach.
Pozdrawiam Was, przesyłam dużo pozytywnych myśli dla tych z Was które też czekają na ciążę i dla tych które już w są w ciąży. Nie jestem w stanie śledzić Waszych historii. Jakby któraś chciała się podzielić jakąś pozytywną historią ciąży po poronieniach to chętnie poczytam Wierzę, że jestem blisko końca tej trudnej drogi.NiedoszlaWielodzietna, Majuna lubią tę wiadomość
-
Zimozielona wrote:U mnie dziewczyny cykl znowu psiukus. Owulacja wczoraj/dzis. A to dopiero…7dzien cyklu!
Gadałam z ginem i jak robiłam USG w poprzednim cyklu w 27dc to widać było jak jajniki do owu się przygotowywuja. Obraz wskazuje na po okresie w przygotowaniu do owulacji bo na każdym jajniku po dwa szykujące się jajeczka!
Także kosmos:)Zimozielona lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 18:47
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____