Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja słuchajcie leciałam za 1 razem do Egiptu 4 czy 5 godzin jak miałam 18 lat (to był
Moj prezent na 18 właśnie) i mega się boję latać. Nie przełamałam lęku, ale moja mama zarezerwowała na sierpień Rzym 🥰 Może przełamie ten lęk i zabiorę też mojego przyszłego męża ❤️ On też się na Maxa boiPaima, notsobadd, Dropsik, blob lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
11 cs
8 cykli naturalnych ❌
2 cykle stymulowane Clo + duphaston ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶4 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
29.12 - 🩸
12.01 - 🥚
26.01 - testowanie - ❄️
🔜
10.02 - drożność
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Paima wrote:Ja mam stracha po locie do Grecji na Korfu.
Samolot przed samym lądowaniem zawracał o 180 stopni tak nisko nad ziemią 🙈
Ale uważam, że dla odpoczynku warto się przełamać ☺️
Mieszkam 15km od morza ale to jednak nie to samo, co inne kraje ❤️
Ja kocham polskie morze bo jak byłam młoda i gniewna hah to się na dwa lata wyprowadziłam do Władysławowa 😅 Ale Władek mój drugi dom, kocham tam wracać ❤️Gregorka, blob lubią tę wiadomość
11 cs
8 cykli naturalnych ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶4 lata
29.12 - 🩸
12.01 - 🥚
26.01 - testowanie - ❄️
🔜
10.02 - drożność
Prezesowa nie puszczam kciuków za Tatę ✊🏻✊🏻
Prezesoowa lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
@Prezesoowa 🫂♥️ Mam nadzieję, że będzie lepiej.
🧑 37. 🧔 40
1 ciąża 2008 r.
17 cs o 🤱
AMH 7.02 przy normie 6.96
LH. 8.96
FSH. 5.55
4 cykl z Clo + Ovi+ Duphaston
_________
📅
20.04 badania 7 dpo ✅
6.05 godz. 8:45 wizyta na NFZ
9.05 godz. 8:15 wizyta prywatnie -
Prezesoowa wrote:Tata źle niestety. Leki, nawet te najdroższe i słabo dostępne nie działają, bo on w organizmie ma po prostu powódź i nic się nie wchłania. Mamy nadzieję, że jutro go przeniosą na oddział intensywnej terapii i spróbują ściągnąć z niego tę wodę mechanicznie poprzez dializy. Mieli go wziąć dzisiaj, ale totalnie nie biorą pod uwagę naszych porad, bo przecież wiedzą lepiej, a tata musi mieć leki przeciwkrzepliwe dobierane codziennie na podstawie bieżącego wyniku INR i oni robili po swojemu przez co jest przesycony lekami i anestezjolog nie podejmie się założenia wkłucia centralnego przy tak rozrzedzonej krwi...
-
Prezesoowa wrote:Tata źle niestety. Leki, nawet te najdroższe i słabo dostępne nie działają, bo on w organizmie ma po prostu powódź i nic się nie wchłania. Mamy nadzieję, że jutro go przeniosą na oddział intensywnej terapii i spróbują ściągnąć z niego tę wodę mechanicznie poprzez dializy. Mieli go wziąć dzisiaj, ale totalnie nie biorą pod uwagę naszych porad, bo przecież wiedzą lepiej, a tata musi mieć leki przeciwkrzepliwe dobierane codziennie na podstawie bieżącego wyniku INR i oni robili po swojemu przez co jest przesycony lekami i anestezjolog nie podejmie się założenia wkłucia centralnego przy tak rozrzedzonej krwi...
Jejku.. tak mi przykro jesteśmy z tobą! Dużo zdrowia i siły dla taty.. 🫂 -
@Prezesowa kochana, bardzo mi przykro z powodu taty… i jestem wściekła na lekarzy, że lekceważą wasze sugestie 🤬
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Paima wrote:Ja też uwielbiam nasze morze.
Ale przyjeżdżam tu na sobotnią kawę, nie na wakacje ☺️
Dlatego lubię wyjechać gdzieś dalej ❤️
Mówisz młoda i gniewna? 😜😈🤫🤫
A no 😎 Kiedyś to było 😅
Byle moje dzieci nie były takie jak mama i tata 😅Paima lubi tę wiadomość
11 cs
8 cykli naturalnych ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶4 lata
29.12 - 🩸
12.01 - 🥚
26.01 - testowanie - ❄️
🔜
10.02 - drożność
Prezesoowa, pomodlę się za Twojego tatę, żeby wydobrzał i żeby w końcu lekarze zaczęli słuchać... Bardzo dużo masz na głowie ostatnimi czasy... Dziękuję, że jeszcze chce Ci się forum ogarniac
notsobadd, Prezesoowa, blob, MummyYummy lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Prezesoowa wrote::* a jak Twoja babcia? Udało się zrobić to badanie?
Udało się, markery nowotworowe w normie. Mocno poza normą wynik dotyczący reumatoidalnego zapalenia stawów, więc chyba mamy winowajcę. Udało mi się umówić ją prywatnie do reumatologa, ale jaka była przeprawa, żeby się zgodziła pójść 😤Prezesoowa, Dropsik, Gregorka, elektro96, Malinowysorbet, Pati2804, blob, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
grazka0022 wrote:A ja słuchajcie leciałam za 1 razem do Egiptu 4 czy 5 godzin jak miałam 18 lat (to był
Moj prezent na 18 właśnie) i mega się boję latać. Nie przełamałam lęku, ale moja mama zarezerwowała na sierpień Rzym 🥰 Może przełamie ten lęk i zabiorę też mojego przyszłego męża ❤️ On też się na Maxa boi
Mój mąż się boi, ale zamawiamy dwie butelki wina na pokładzie i udajemy, że jedną wypije ja 🤣🤣 On tylko odlicza do czasu aż zaczną sprzedawać żarcie i napoje 🙈 Na lądowanie jest znieczulony i idzie gładko.
Nie wiem czy polecam ten sposób, ale jest to jakieś rozwiązanie 😁Prezesoowa, blob lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa, elektro96 lubią tę wiadomość
-
Majuna wrote:Proponuję główne hasło naszego wątku: po prostu wyluzuj i odpuść!!! 🤣🤣🤣🤣🤣
Tylko co my wtedy poczniemy, jak wszystkie na raz dzięki temu w ciąży będziemy. 😂
Hahaaa, idealne hasło No uwielbiam te teksty, odpuść I jedzcie na wakacje ale my niemądre jesteśmy, że wcześniej na to nie wpadlysmyPrezesoowa, blob lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"