Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
CoffeeDream wrote:No proszę, płacą Wam za to? 😅 Reklama za reklamą na tym forum 😂
A tak serio, bardzo dużo soków robiłyśmy latem i do dziś mamy(trzeba końcówkę na allegro dokupić za ok 20zl) Na swoim bazarku za takie soczki naturalne 1l ok 30zl płaciłam,a wyprodukowanie samemu ok 5zl😁 Jak vos to zapraszam mam ze śliwki, winogron i aronii🤩🤗🥰
Szczególnie z aronii ratował mnie przy szkarlatynie 😄💜CoffeeDream, Prezesoowa, Majuna, notsobadd, elektro96 lubią tę wiadomość
-
Ja posiadam lidlomixa i osobiście służy mi do gotowania zup jak męża nie ma ( nie lubi kremow) ugniatania ciasta robienia duszonych buraczkow itp ( zakupiony jak rozszerzaliśmy dietę tj z 2,5 roku temu nie serwisowany , polecam tego typu sprzęty mamci TM działa z 15 lat
CoffeeDream, Majuna, Lauraa lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Majuna wrote:Coffe, jeśli Twoim marzeniem jest szybkie i czyste gotowanie serdecznie polecam Ci TM! Smacznie, szybko, prosto. A do tego kosztuje jedyne 6455 zł, lecz w tym otrzymujesz książkę kucharską oraz podstawowe akcesoria. Na hasło "Majuna" otrzymujesz 5% rabat na pierwsze zamówienie. 🤣🤣🤣
Zdecydowanie tą ceną mnie przekonałas 😆 Taka okazja często się nie zdarza 😅 i ten rabat... Biorę w ciemno!Prezesoowa, Majuna, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Łoooooo proszę o streszczenie ostatnich 10 stron!
Nie nadążam ale widzę, że kreseczki się podwoiły 😳🥰🥰
Cudne wieści!!!
Gratulacje dziewczyny 🥰
Prezesoowa, Suzie, Majuna, Vienna, Gregorka, Pati2804, MummyYummy, blob, Lauraa lubią tę wiadomość
-
W sumie to dziwne uczucie kiedy cieszysz się z faktu ze ktoś na Ciebie pluje i jeszcze się o to prosisz 😅
🤧chcemy tylko tak chorowac 🤧CoffeeDream, Prezesoowa, Majuna, notsobadd, Gregorka, Pati2804, blob, Lauraa lubią tę wiadomość
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 18:58
Zaczarowan, CoffeeDream, Prezesoowa, Gregorka, Pati2804, blob lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
A ja nie mam lidlomixa ani thermomixa, bo mam parowar i air fryer, i też obiad sam się robi
CoffeeDream, Majuna, Gregorka, Pati2804, blob lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, stymulacja owulacji
❌ hiperinsulinizm
✅ podstawowe badania krwi i wyrównane niedobory
✅ jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌IO, jelito drażliwe, łysienie androgenowe u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
📆 Kalendarz wizyt
04/02 - badania krwi
10/02 - ginekolog
18/02 - endokrynolog
03/03 - prenatalne 🧬
-
Paima wrote:Łoooooo proszę o streszczenie ostatnich 10 stron!
Nie nadążam ale widzę, że kreseczki się podwoiły 😳🥰🥰
Cudne wieści!!!
Gratulacje dziewczyny 🥰
Kejtka i Liyss wysikały dwie kreski, myślimy żeby do regulaminu wpisać jakie informacje zawrzeć w stopce, a dziewczyny przekonują Coffee do thermomixa/lidlomixa
A i czekamy na okres Majuny, aby podpisała regulamin krwią miesięczną 🤣CoffeeDream, Majuna, notsobadd, Gregorka, KejtKa, blob, Paima lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, stymulacja owulacji
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
📆 Kalendarz wizyt
04/02 - badania krwi
10/02 - ginekolog
18/02 - endokrynolog
03/03 - prenatalne 🧬
-
Suzie wrote:Kejtka i Liyss wysikały dwie kreski, myślimy żeby do regulaminu wpisać jakie informacje zawrzeć w stopce, a dziewczyny przekonują Coffee do thermomixa/lidlomixa
A i czekamy na okres Majuny, aby podpisała regulamin krwią miesięczną 🤣
… a tak poza tym to jesteśmy całkiem zdrowe psychicznie 😂
Sory, musiałam. Ale ten skrót brzmi jak wstęp do jakiegoś kabaretu 🤪Majuna, Suzie, Zaczarowan, Prezesoowa, elektro96, KejtKa, MummyYummy, blob, Pati2804, Zbuntowana, Lauraa lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:A ja mam tylko robot planetarny nad air fryerem się zastanawialiśmy, ale ogólnie dużo używamy piekarnika i jakoś nam to nie przeszkadza, więc na ten moment odpuściliśmy
Nasz piekarnik niestety jest średni. W sensie ciasta wychodzą itp., ale często nie dopiekał frytek czy ziemniaków. A tutaj są idealne i chrupiące. Robota też mam, ale to właśnie do wypieków.Majuna lubi tę wiadomość
👩29👨30
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
📆 Kalendarz wizyt
04/02 - badania krwi
10/02 - ginekolog
18/02 - endokrynolog
03/03 - prenatalne 🧬
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 18:59
Prezesoowa, CoffeeDream, notsobadd, elektro96, Gregorka, KejtKa, MummyYummy, blob, Pati2804 lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
Marzy mi się robot planetarny mój mąż zakupił air frajera 😅 i tak średnio z niego korzystam wolalabym planetarnego robota🤣
Prezesoowa, Suzie, Lauraa lubią tę wiadomość
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Prezesoowa wrote:A ja mam tylko robot planetarny nad air fryerem się zastanawialiśmy, ale ogólnie dużo używamy piekarnika i jakoś nam to nie przeszkadza, więc na ten moment odpuściliśmy
Ja na ten moment też tylko robot, ale z funkcją ścierania, krojenia, blendera i mielenia mięsa 😅 czyli prawie TM 🤪Majuna lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Robot planetarny to jest życie, naprawdę, jeden z lepszych zakupów w moim życiu
A jak szybko ciasto na pierogi się robiPrezesoowa, CoffeeDream lubią tę wiadomość
👩29👨30
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
📆 Kalendarz wizyt
04/02 - badania krwi
10/02 - ginekolog
18/02 - endokrynolog
03/03 - prenatalne 🧬
-
Prezesoowa wrote:Zdrowie psychiczne jest przereklamowane
Racja, fajnie być zdrowo pierd*lniętym 🤪Prezesoowa, CoffeeDream, blob lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻