Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati2804 wrote:Nikt o tym nie pisał na listopadowym oprócz jednej dziewczyny także zaczynałam się martwić że to jednak nie jest normalne.. 🙄 chyba czas naprawdę zaczac się oszczędzać, ostatnio dużo robiłam za nianie i pewnie teraz odbija się to .. czas powiedzieć STOP I trochę zwolnić 🤔🤪
No lepiej przystopuj nawet dla własnego poczucia spokoju 😘KejtKa, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Mąż też mi truje duże żebym pila ale też mi nie smakuje.. no chyba że z sokiem własnej roboty z piwnicy , to wtedy mogę pić 🤪
Od kiedy zaczynamy akcje picie gluta ? 🤣🙈
Haha od poniedziałku? 😀 Tylko jak najdą mdłości to ja nie wiem Pati jak to wypijemy 😀 -
Cieszę się na maxa, że podjęłyśmy decyzję o naszym wątku zbiorowym, bo naprawdę czuję się z Wami jak z prawdziwymi przyjaciółkami przy wineczku 🥰
Mamy szczęście, że omijają nas wszystkie niepotrzebne dramy.notsobadd, Smerfetkaa, Majuna, Zaczarowan, Prezesoowa, CoffeeDream, Dropsik, Pati2804, Speranza :), Leśneintro, Vienna, Suzie, MummyYummy, Chmurka21, Malinowysorbet, blob, Lauraa lubią tę wiadomość
29 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
notsobadd lubi tę wiadomość
29 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Mamy szczęście, że omijają nas wszystkie niepotrzebne dramy.
Podzielam Twoje zdanie to była najlepsza rzecz jaką mogłyśmy zrobić - założyć wątek zbiorowy 🥰 Miło „widziec” ciągle znajome twarzeelektro96, Zaczarowan, Prezesoowa, KejtKa, Speranza :), Pati2804, Majuna, Vienna, MummyYummy, Chmurka21, blob lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Może spróbuj do niej napisać prywatną wiadomość?
A jakieś rozmowy o wątku majowym już są czy na razie nic?
Dodałam do przyjaciółek... zobaczę czy odpisze..
Nie ma rozmów o maju.. ja go nie założę to akurat pisałam. Ja odchodzę z forum przynajmniej na jakiś czas. Teraz tam jestem tylko bo zaczęłam wątek.... czekam 2 tygodnie i wyłączam.. nie wiem czy odpiszczam starania czy tylko forum ale nie mam siły.🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
💊 euthyrox, bisocard, insulina, acard, clexane
23.01 doppler
30.01 skan+ diablo
13.02 skan
16.02 🏥 wywołanie porodu
[/url] -
elektro96 wrote:Cieszę się na maxa, że podjęłyśmy decyzję o naszym wątku zbiorowym, bo naprawdę czuję się z Wami jak z prawdziwymi przyjaciółkami przy wineczku 🥰
Mam to samo odczucie, tu jest tak comfy ♥️♥️♥️
Tak dzisiaj pędzicie, że w ogóle nie nadążam i nie wiem do kogo się chciałam odnieść 😂
@Prezesowa, dziewczyny mają rację. Masz za dużo na głowie, wspominałaś coś o L4 na regenerację i wydaje mi się, że to już jest ten moment, żeby z tego skorzystać. Jesteś superbohaterką i wszystkie o tym wiemy, ale nawet Ty potrzebujesz na chwilę odłożyć pelerynkę :*
Umawiaj fryzjera i nie myśl w kategoriach pogrzebowych, wiem że to jest z tyłu głowy ale nie możesz się podświadomie na to przygotowywać, tata walczy i to jest najważniejsze w tym momencie 🫶🏻elektro96, Zaczarowan, Prezesoowa, CoffeeDream, Speranza :), Pati2804, Rachelka23, Majuna, Vienna, MummyYummy, Dropsik, blob, Lauraa lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Pati2804 wrote:Tak sobie myślę że u mnie jest problem z zaparciami i ogólnie jelitami więc to może być od tego , a jelita są tak nisko że mogę to odczuwać jako ból macicy a to będą jelita.. chyba naprawdę zacznę pić siemie lniane 🙄
Dziękuję za pocieszenie ❤
Jedz jabłuszka też! Ja akurat dzisiaj w drugą stronę miałam z tymi jelitami. Nie polecam nadużywania żucia gum!!! 🤣Pati2804 lubi tę wiadomość
-
PaulaG wrote:W pierwszej ciąży prawie całą ciążę mnie pobolewało zwłaszcza I i II trynestr... rozciaganie macicy... potem miałam skurcze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2024, 21:22
PaulaG lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
PaulaG wrote:Dodałam do przyjaciółek... zobaczę czy odpisze..
Nie ma rozmów o maju.. ja go nie założę to akurat pisałam. Ja odchodzę z forum przynajmniej na jakiś czas. Teraz tam jestem tylko bo zaczęłam wątek.... czekam 2 tygodnie i wyłączam.. nie wiem czy odpiszczam starania czy tylko forum ale nie mam siły.
Wydaje mi się, że niestety na kwietniowym wątku zostały prawie same nowe dziewczyny i będzie problem ze stworzeniem majowego Ja się niestety nie podejmę, bo ledwo ogarniam ten a maj/czerwiec będzie u mnie intensywny. Ale szkoda by było gdyby nie powstał, jednak tam dołącza najwięcej nowych osóbek które szukają tu swojego miejsca.PaulaG lubi tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
https://ibb.co/34B9H8h Pati mówiłaś obtrukawkach nie wytrzymałam i drozdzowy z truskawkami.. częstujcie się....zapraszam...
elektro96, CoffeeDream, Prezesoowa, Zaczarowan, Liyss🧚🏻, Pati2804, Majuna, MummyYummy, Dropsik, blob lubią tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Pati2804 wrote:Tak sobie myślę że u mnie jest problem z zaparciami i ogólnie jelitami więc to może być od tego , a jelita są tak nisko że mogę to odczuwać jako ból macicy a to będą jelita.. chyba naprawdę zacznę pić siemie lniane 🙄
Dziękuję za pocieszenie ❤
Pati, moja przyjaciółka miała identycznie już od 7 tc. Straszne zaparcia i rozpierający ból brzucha. I niestety zaparcia towarzyszą jej do dziś, a to już 23 tc.
Spróbuj z siemieniem, mam nadzieję że pomoże 🤞🏻CoffeeDream, Pati2804 lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Zbuntowana wrote:https://ibb.co/34B9H8h Pati mówiłaś obtrukawkach nie wytrzymałam i drozdzowy z truskawkami.. częstujcie się....zapraszam...
Ale pyszności 🤤Zbuntowana lubi tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Zbuntowana wrote:https://ibb.co/34B9H8h Pati mówiłaś obtrukawkach nie wytrzymałam i drozdzowy z truskawkami.. częstujcie się....zapraszam...
Zbuntowana lubi tę wiadomość
29 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Wiem, że mogę napisać o swoich obawach, o podejrzeniach ciąży i, że mnie nie wyśmiejecie tylko , że to normalne 😗elektro96, CoffeeDream, Zbuntowana, KejtKa, Pati2804, Majuna, MummyYummy, Dropsik, blob lubią tę wiadomość
♀️28 ♂️33
Styczeń 2024 - odstawienie tabl.anty po 8 latach
Marzec 2024 - początek starań
• brak owulacji ok.7 msc, PCOS, liczne niedobory, brak suplementacji, niezdrowe jedzenie
⬇️
• aktywność fizyczna, dieta, suplementacja, wyrównane niedobory, odpowiedni lekarz
- badanie nasienia ✅️
➡️Starania "na poważnie "
• październik 2024
- 3 cykle lametta + duphaston ❌️
- styczeń 2025 - drożność sono-hsg ✅️
- 4 cykl - lametta + duphaston 🤞🍀
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Prezesoowa wrote:niee, boli jak diabli i siniak będzie od łokcia do barku, ale to już trudno, przeżyję śmiałam się do męża, że jestem taka piękna, że już mi nic nie zaszkodzi
Ewentualnie doda uroku 😘Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻