Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati2804 wrote:Zmieniłam i zalałam 🙂
Ale walczyłam ze sobą żeby nie zwymiotowac.. 🤢 dawno tego nie piłam a wiadomo że pierwszy raz najgorszy.. jutro już będzie lepiej 🙈😅
Całe ziarenka jak zalewam, to się robi taki żółtawy kisiel i to jest dobre do wypiciaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2024, 08:10
♀️28 ♂️33
Styczeń 2024 - odstawienie tabl.anty po 8 latach
Marzec 2024 - początek starań
• brak owulacji ok.7 msc, PCOS, liczne niedobory, brak suplementacji, niezdrowe jedzenie
⬇️
• aktywność fizyczna, dieta, suplementacja, wyrównane niedobory, odpowiedni lekarz
- badanie nasienia ✅️
➡️Starania "na poważnie "
• październik 2024
- 3 cykle lametta + duphaston ❌️
- styczeń 2025 - drożność sono-hsg ✅️
- 4 cykl - lametta + duphaston 🤞🍀
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Pati2804 wrote:Mąż codziennie je owsianke i dorzuca tam miarkę siemienia zawsze i z owocami , jak Wy możecie jeść taką pacie? 🙈 podziwiam , ja nie dałam rady zjeść 🤢 wolę zalać i wypic z sokiem 😅
Nieeee ja jem taką paćkę z taką przyjemnością, jak Ty pijesz dziś ten koktajl 😜🤢
Nie lubię strasznie takich rzeczy...
Ale jak ma pomóc ... 😐Pati2804 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaima wrote:Dzień dobry 😉
U nas dziś deszczowo.
Planujemy za to zabrać małą na basen.
Może chociaż tam będzie cieplutko.
Amira 🫂🫂
Kejtka i jak tam, już po badaniu? 😄
Grazka22 🤞🤞🤞 z całych sił!
Dziewczynki, co jemy na śniadanko? 🤔😄
Nie 🙈 czekam w kolejce. Najpierw nie umiałam znaleźć wejścia do szpitala 🙈 bo wiecie, to jest cały kompleks, ale na szczęście pan ochroniarz mnie pokierował, a potem labirynt w szpitalu 😅 i mam pytanie, czy będzie to problem jak w poniedziałek zrobię powtórkę 2 h wcześniej? O 7? Bo nie będzie problemu, że zacznę o 7.30 pracę, ale po 9 to już lipa.
Dropsik lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Z tego co czytałam, to siemię powinno się zmielić, bo tak to te ziarna tylko przez nas przelatują i nie zostawiają wszystkich cennych składników
Potwierdzam. Też to wyczytałam i dlatego piję zmielone, ponieważ mają wtedy lepszą wchłanialność.Pati2804, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Same mielicie to siemię czy już takie gotowe ze sklepu jest zmielone?"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"
-
Dzień dobry 🌸
Ja dziś pospalam. Jeszcze leżę, ale trzeba wstać, bo już czuję głód 😁 Dziś na śniadanie naleśniki 😍
@Amira tulę za biel... 🫂 Wiem jak to boli, gdy masz jeszcze nadzieję 🙁
@Grazka Czekamy ✊
@KejtKa Trzymam kciuki 🍀Pati2804, Prezesoowa, KejtKa lubią tę wiadomość
-
Paima wrote:Dzień dobry 😉
U nas dziś deszczowo.
Planujemy za to zabrać małą na basen.
Może chociaż tam będzie cieplutko.
Amira 🫂🫂
Kejtka i jak tam, już po badaniu? 😄
Grazka22 🤞🤞🤞 z całych sił!
Dziewczynki, co jemy na śniadanko? 🤔😄
Ja w maczku, zaraz wyślę foto 😁Prezesoowa, Majuna, Paima, Rachelka23, Pati2804, notsobadd, elektro96 lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, stymulacja owulacji
❌ hiperinsulinizm
✅ podstawowe badania krwi i wyrównane niedobory
✅ jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌IO, jelito drażliwe, łysienie androgenowe u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
📆 Kalendarz wizyt
04/02 - badania krwi
10/02 - ginekolog
18/02 - endokrynolog
03/03 - prenatalne 🧬
-
Pati2804 wrote:Dziewczyny u mnie pada śnieg 😳🤯⁉️🌨❄🌬
Cooo? 🫣👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, stymulacja owulacji
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
📆 Kalendarz wizyt
04/02 - badania krwi
10/02 - ginekolog
18/02 - endokrynolog
03/03 - prenatalne 🧬
-
nick nieaktualnyJa już po! Betka ma być za parę godzin, progesteron w poniedziałek 🙄 teraz muszę zaznałeś samochód, bo zaparkowałam go na pobliskim osiedlu i nie pamiętam gdzie 🤣
Suzie, CoffeeDream, MummyYummy, Prezesoowa, Majuna, Paima, Pati2804, notsobadd, elektro96, ultramaryna_, Liyss🧚🏻, Gregorka, Vienna, blob lubią tę wiadomość
-
KejtKa wrote:Ja już po! Betka ma być za parę godzin, progesteron w poniedziałek 🙄 teraz muszę zaznałeś samochód, bo zaparkowałam go na pobliskim osiedlu i nie pamiętam gdzie 🤣
Czekamy 🤞KejtKa lubi tę wiadomość
👩29👨30
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
📆 Kalendarz wizyt
04/02 - badania krwi
10/02 - ginekolog
18/02 - endokrynolog
03/03 - prenatalne 🧬
-
Pati2804 wrote:Mąż zawsze mi kazał przed śniadaniem wiec tak piłam 🙈 chyba za bardzo się go słucham 🤪 czy wszystko ze mną dobrze ? 🙈😅
Hahah myślę że w tych kwestiach możesz go śmiało się słuchać, jak ma wyjść na zdrowie to okej 🤩Pati2804 lubi tę wiadomość
-
My już w drodze, jedziemy poznać bobo mojej przyjaciółki. prawie 4 godziny jazdy. Czuję ekscytację, bo się dowiedziałam o jej ciążę od razu jak zrobiła test, wiedziałam przed jej mężem 🥹
Majuna, CoffeeDream, Smerfetkaa, Zaczarowan, Pati2804, Prezesoowa, KejtKa, MummyYummy, notsobadd, ultramaryna_, Gregorka, Liyss🧚🏻, Vienna, Dropsik, PaulaG, blob lubią tę wiadomość
👩29👨30
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
📆 Kalendarz wizyt
04/02 - badania krwi
10/02 - ginekolog
18/02 - endokrynolog
03/03 - prenatalne 🧬
-
elektro96 wrote:
Piękne 😍 cudowny gest 🙌elektro96 lubi tę wiadomość
-
Gregorka wrote:My dziś aktywnie jedziemy na zakupy po wypoczynek na balkon i doniczki,a wieczorem imprezkę u znajomych 😁 aktywny dzień,a od rana mega pada i sąsiadów sunia ma cieczkę,więc nasze pieski mocno szaleją 🙈 wyja i wyja. A Wy jakie plany?❤️🤗
Melduję, że dałam sobie upuścić krew na badania 7 dpo. Pierwszy raz byłam w tym labie. Na kartce info, że wyniki są zazwyczaj po 24 h 😏Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2024, 09:31
elektro96, Gregorka lubią tę wiadomość
🧑 37. 🧔 40
1 ciąża 2008 r.
17 cs o 🤱
AMH 7.02 przy normie 6.96
LH. 8.96
FSH. 5.55
4 cykl z Clo + Ovi+ Duphaston
_________
📅
20.04 badania 7 dpo ✅
6.05 godz. 8:45 wizyta na NFZ
9.05 godz. 8:15 wizyta prywatnie -
Pati2804 wrote:Tak , meldowałam rano że wypity na czczo 😁
Ja chyba nie dam rady 😀 jem śniadanie i to na siłę 💪🏻 może w ciągu dnia spróbuję wypić te siemię lniane 😅Pati2804 lubi tę wiadomość