Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, chyba na weeeknd zniknę z radaru, a na pewno dzisiaj. Dobrze że testowałam dzisiaj, a nie wczoraj. Najgorsze że okresu też nie mam jeszcze. Dzięki za tulaski ❤️ A co do wątku kwietniowego to faktycznie atmosfera tam siadła od jakiegoś czasu.. Miłego weekendu wam życzę. Trzymajcie się ❤️
Lauraa, Vienna, Prezesoowa, Dropsik, Gregorka, Zbuntowana, Amira, Majuna, Pati2804 lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
11 cs
8 cykli naturalnych ❌
2 cykle stymulowane Clo + duphaston ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶4 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
29.12 - 🩸
12.01 - 🥚
26.01 - testowanie - ❄️
🔜
10.02 - drożność
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
nick nieaktualnyDropsik wrote:To dotyczy tylko nabiału z niepasteryzowanego mleka. Ja jem wszystko tylko patrzę jakie mleko było użyte i 9/10 to pasteryzowane, więc problemu nie ma w sumie. Normalnie kupuje parmezan albo jakiś ser parmezan podobny.
Właśnie przy fetach widzę, że jest pasteryzowane (choć na ten, która miałam w domu było napisane tylko „mleko”), a teraz przeglądam sobie stronę Auchana i rzeczywiście sporo jest tych dojrzewających opisanych jako pasteryzowane, część jako niepasteryzowane, ale przy wielu nie jest nic napisane 😳🙄 🙈 -
nick nieaktualnyultramaryna_ wrote:Tutaj racja, ale nie ma tego złego - na sali poporodowej sobie odbijesz i mąż zrobi Ci ucztę samych ulubionych rzeczy 🤣 🥰
Sushi też, laski, możecie, ale pieczone lub smażone, nie to z surową rybą 😊
Najgorzej, moja ulubiona kombinacja to ta z surowym łososiem 🤣 -
nick nieaktualny
-
Gregorka wrote:Jedziemy do mrowki,a jak nie znadziejmy tam to w jysk,bo chce też mieć miejsce na suszarkę z pranskiem😁 słuchaj bardzo,o polecam bezowy zestaw z jysk, mają wysoki stół, zaraz podeślę,bo moi rodzice mają ten zestaw tylko za późno zauważyli,że są też z wyższym. Często jest na promocji i dam znać jak w mrówce 😎😁
Trzymam kciukasy za proga🤞❤️
To jest wypoczynek,który mają moi rodzice tylko, że z niższym stołem,a tutaj jest z wyższym 🤗
A w mrówce był bardzo podobny tylko szary i w tej samej cenie 😁 My kupiliśmy szary z małą sofka, ława i 2 fotelami🤗🤗🤗🤗Rachelka23 lubi tę wiadomość
-
Gregorka wrote:https://jysk.pl/ogrod/zestawy-z-sofa/zestaw-wypoczynkowy-agermose-6-miejs-naturalny?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwz42xBhB9EiwA48pT72VOUbC-wCAyjb7CqPYBaz7JVSaesxCpm4u5l0gDdHeZT9p_nbKjWhoCPxkQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
To jest wypoczynek,który mają moi rodzice tylko, że z niższym stołem,a tutaj jest z wyższym 🤗
A w mrówce był bardzo podobny tylko szary i w tej samej cenie 😁 My kupiliśmy szary z małą sofka, ława i 2 fotelami🤗🤗🤗🤗🧑 37. 🧔 40
1 ciąża 2008 r.
17 cs o 🤱
AMH 7.02 przy normie 6.96
LH. 8.96
FSH. 5.55
4 cykl z Clo + Ovi+ Duphaston
_________
📅
20.04 badania 7 dpo ✅
6.05 godz. 8:45 wizyta na NFZ
9.05 godz. 8:15 wizyta prywatnie -
grazka0022 wrote:Dziewczyny, chyba na weeeknd zniknę z radaru, a na pewno dzisiaj. Dobrze że testowałam dzisiaj, a nie wczoraj. Najgorsze że okresu też nie mam jeszcze. Dzięki za tulaski ❤️ A co do wątku kwietniowego to faktycznie atmosfera tam siadła od jakiegoś czasu.. Miłego weekendu wam życzę. Trzymajcie się ❤️
Przytulam 🫂 i rozumiem ten smutek z bezsilności. Wiem, że się uda w końcu!! Odpoczywaj i wracaj jak będziesz czuła, że chcesz. Buziaki od psiary ❤️ -
Rachelka23 wrote:Bardzo ładny. Właśnie w Brico taki jest. Tzn. podobny za 1999 zł. Ale kolor odpada 😔 moje sierściuchy szybko by zniszczyły.
Rachelka23 lubi tę wiadomość
-
Gregorka wrote:Dobra oferta! A moze bedą miec w innych kolorkach 🤔 My kupiliśmy z wystawki i za niecałe 900zł. Moi rodzice też z wystawki i 500zl taniej wyszło,bo cena od 3 lat widzę,że utrzymuje,ale często robią fajne rabaciki 🤗🤭 a jak wiadomo to moja ulubiona cena hihi🤭😁
Gregorka lubi tę wiadomość
🧑 37. 🧔 40
1 ciąża 2008 r.
17 cs o 🤱
LH. 8.96
FSH. 5.55
_________
📅
20.04 badania 7 dpo ✅
Prezesoowa wrote:Babcia pewnie nie ma nic złego na myśli tylko mówi tak z pojętej wg siebie troski. Przytulam Cię za to, bo pomimo, że rozumiesz to pewnie i tak gdzieś kłuje.
Przykre jest to, że starania izolują nas od ludzi, mam podobnie. Już nie mówiąc o ludziach z dziećmi albo spodziewającymi się dzieci. Dziś zaprosili nas kolejni znajomi i się wybieramy, ciekawe czy też się dowiem o kolejnej ciąży... Zauważyłam, że mąż widzi, że to bolesny temat, bo nie namawia i nie dopytuje, bo chyba się boi, że mu czymś rzygnę
Mam dokładnie tak samo... W naszej paczce jest jeszcze kilka osób, które nie mają dzieci i za każdym razem, jak jest spotkanie, zastanawiam się, czy ktoś poinformuje o ciąży... Smutne to, ale prawdziwe.Prezesoowa, Dropsik lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Najlepszejest to, że ja im tej ciąży życzę, ale no mogliby smsem poinformować, żebym mogła ochłonąć, a nie jak z liścia pysk
Prezesoowa, CoffeeDream, notsobadd, Zbuntowana, Majuna, Pati2804 lubią tę wiadomość
29 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Nie żebym co chwilę nie sprawdzała mimo że babka mówiła o poniedziałku 🤣Prezesoowa, elektro96, notsobadd, Majuna, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Jaki trening wykonujesz w ciąży? 😉
Wieczorami robię trening z Ola Żelazo i Izą Dembińską jako takie wyciszenie po całym dniu. Jeszcze jakiś stretching chce zamiennie robić, ale nie mam do polecenia jeszcze fajnego. Szukam wciąż
Chciałabym też na jogę chodzić, ale musze się zorientować czy ta, na którą kiedyś chodziłam jeszcze działa.Zaczarowan, Majuna, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Dziewczęta, mam wyniki proga i estradiolu 7dpo
Może nie powinnam robić tego badania po Ovitrelle(podany 8 dni temu) 🫣🤦🤦 Bo w głowie miałam tylko Dupka. A o Ovi zapomniałam.
🧐🧐Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2024, 17:20
🧑 37. 🧔 40
1 ciąża 2008 r.
17 cs o 🤱
LH. 8.96
FSH. 5.55
_________
📅
20.04 badania 7 dpo ✅
nick nieaktualnyPrezesoowa wrote:@Anonim ja też małopolska, ale daleko od stolycy województwa
Widziałam też temat siemienia - są badania naukowe, które mówią, że spożywanie od 100g siemienia dziennie mogą wywoływać skutki uboczne w postaci zatrucia cyjanowodorem i to przy dłuższym stosowaniu
Nadrobiłam i lecę dalej :* byłam u taty z mężem i był taki słaby, że po godzinie kazał nam iść, bo zasypiał na siedząco. Mam nadzieję, że to ta pogoda Idę się szykować do znajomych, chyba się zrelaksuję przy kilku drinkach, o ile nie strzelą mi w twarz ciążowym brzuchem
@Grazka Kochanie odpocznij i wróć, czekamy na Ciebie :*
@Platynowa - odezwij się! Martwię się
@Eniana - jesteś! Jak dobrze jak się czujesz? Czekamy na Twoją wizytę we wtorek
🫂🫂🫂
Ja teraz trochę z drugiej strony, bo zbliża się panieński mojej kumpeli i organizujemy m.in. dojazd. Co prawda już dużo wcześniej deklarowałam, że mogę być autem, no i jedna z koleżanek (z tych co wiedzą, że się staramy) już zaczęła dopytywać czy na serio czy nie będę pić. Dyplomatycznie odpisałam, że raczej nie (a wiadomo - kategorycznie nie) i mam wrażenie, że coś podejrzewa 🙈 kurde no 🙈 Współtwórca nie wie to nie będę tego dalej puszczać 🤣 bo wy to wiadomo 🤣Rachelka23, Prezesoowa, Majuna lubią tę wiadomość