Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
KejtKa wrote:No, na olx bym się bała, allegro wydaje się bezpieczniejsze, bo hajs od razu.
Liyss, Prezesoowa 🍀🍀🍀
U mnie dalej temp. 37. Ale ciągle mam kaszel. Gdy zaszłam w pierwszą ciążę, też byłam chora. Szukam znaków 🤣
Siknęłam właśnie dla sportu, żeby zobaczyć, czy jeszcze Ovi widać na teście( 9 dpo i 10 po zastrzyku) i jest cień cienia. A planowo miałam testować jutro ( 10 dpo i 11 po zastrzyku) 😏. Nie wiem, czy jest sens.
@Zimnozielona 🫂
Dobrego dnia, dziewczęta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2024, 07:08
KejtKa, Dropsik lubią tę wiadomość
🧑 37. 🧔 40
1 ciąża 2008 r.
17 cs o 🤱
AMH 7.02 przy normie 6.96
LH. 8.96
FSH. 5.55
4 cykl z Clo + Ovi+ Duphaston
_________
📅
20.04 badania 7 dpo ✅
6.05 godz. 8:45 wizyta na NFZ
9.05 godz. 8:15 wizyta prywatnie -
@Zimozielona tulę 🫂🫂🫂
@Amira ja tak jak mówi ultramaryna bym poszła na betę, bo to może być cień a może być po prostu testowa. Coś delikatnie przebija, ale ciężko określić czy to toAmira, Prezesoowa, Speranza :) lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualnyKrew już spuszczona. Beta za pare godzin powinna być… gdyby nie ten sen to bym się tak nie stresowała, a tak to nie potrafię myśleć o niczym innym… prog pod wieczór, bo jak się okazało nie robią go na miejscu
Dropsik, elektro96, Prezesoowa, Zaczarowan, Pati2804, ultramaryna_, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Amira beta wszystko wyjaśni jak dziewczyny pisały 🥹
Kejtka, ja dziś jechałam do labu jak na ścięcie 🙈 kurde robiłaś w ślą? Ciekawe, że tyle się czeka na proga może przez to, że w sobotę robiłaś? Bo ja w pt miałam betę i proga w tym samym czasie. A dziś też badalas proga?
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
KejtKa wrote:Krew już spuszczona. Beta za pare godzin powinna być… gdyby nie ten sen to bym się tak nie stresowała, a tak to nie potrafię myśleć o niczym innym… prog pod wieczór, bo jak się okazało nie robią go na miejscu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2024, 07:32
Prezesoowa lubi tę wiadomość
🧑 37. 🧔 40
1 ciąża 2008 r.
17 cs o 🤱
LH. 8.96
FSH. 5.55
_________
📅
20.04 badania 7 dpo ✅
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 19:24
Liyss🧚🏻, Gregorka, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
nick nieaktualnyLiyss🧚🏻 wrote:Amira beta wszystko wyjaśni jak dziewczyny pisały 🥹
Kejtka, ja dziś jechałam do labu jak na ścięcie 🙈 kurde robiłaś w ślą? Ciekawe, że tyle się czeka na proga może przez to, że w sobotę robiłaś? Bo ja w pt miałam betę i proga w tym samym czasie. A dziś też badalas proga?
Nie, w diagnostyce U mnie ŚLA było w sobotę zamknięte więc pojechałam do diagnostyki, która jest jest całodobowa, jeszcze się dziś na ceny dyżurowe załapałam, bo nie mogalam wytrzymać 🙈 bo powtórkę chyba lepiej w tym samym labo robić 🤔 nooo babka mówiła, że przez to, że w weekend badałam, bo prog jedzie w świat, a beta u nich jest sprawdzana 🙄 no wzięłam od razu proga…
Liyss, musimy wytrzymać🍀 choc już widzę moje skupienie na pracy dzisiaj 🙈 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 19:24
Liyss🧚🏻, Rachelka23, Prezesoowa, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
nick nieaktualnyMajuna wrote:@KejtKa @Liyss @Platynova trzymam za Was dziś kciuki. ✊
@Zimozielona przykro mi... 🫂
@Amira ja niestety nie widzę, ale jeśli na żywo coś widzisz, to nie ma co sobie przedłużać niepewności i zrobić betę.
Dobrego dnia!
Ja dziś niechętnie do pracy, bo czeka mnie beznadziejne spotkanie z firmą, która miała nam oddać gotowy projekt w czerwcu ubiegłego roku, a oddali totalne gów**. Od tamtej pory nikt nie ma ochoty ze sobą już współpracować, ale trzeba. Nie mają ani wiedzy, ani narzędzi by zrobić to tak, jak należy, ale to mogli nam powiedzieć wcześniej i to przeanalizować, a nie po roku od podpisania umowy. 🙈 Niestety nie ode mnie zależy, że współpraca nadal trwa... Ja to bym nawet na starcie ich nie wybrała. Już każda strona chce to mieć za sobą i się pożegnać. 😑
Dzięki za kciuki dla męża. Już pojechał, za godzinę ma badanie. Niestety na wynik poczekamy do przyszłego poniedziałku, myślałam, że każda klinika zapewnia szybki wynik, wiem, że w Bocianie tak jest. Robi w INVICTA jak coś.
Szok, że tak długo 😳 Mąż właśnie w bocianie miał chyba po 3 - 4 godzinach 😳Majuna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRachelka23 wrote:Zobaczysz, że będzie zupełnie inaczej. Że snami często jest tak, że ani nam się zupełnie inaczej. Ja miałam tak z badaniami 7 dpo. A wyniki wyszły dobre.
Oby, oby. Aczkolwiek te ⏸️ też mi się przyśniły 🙈 co za kombo, moja głowa jest straszna…Rachelka23, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Majuna wrote:@KejtKa @Liyss @Platynova trzymam za Was dziś kciuki. ✊
@Zimozielona przykro mi... 🫂
@Amira ja niestety nie widzę, ale jeśli na żywo coś widzisz, to nie ma co sobie przedłużać niepewności i zrobić betę.
Dobrego dnia!
Ja dziś niechętnie do pracy, bo czeka mnie beznadziejne spotkanie z firmą, która miała nam oddać gotowy projekt w czerwcu ubiegłego roku, a oddali totalne gów**. Od tamtej pory nikt nie ma ochoty ze sobą już współpracować, ale trzeba. Nie mają ani wiedzy, ani narzędzi by zrobić to tak, jak należy, ale to mogli nam powiedzieć wcześniej i to przeanalizować, a nie po roku od podpisania umowy. 🙈 Niestety nie ode mnie zależy, że współpraca nadal trwa... Ja to bym nawet na starcie ich nie wybrała. Już każda strona chce to mieć za sobą i się pożegnać. 😑
Dzięki za kciuki dla męża. Już pojechał, za godzinę ma badanie. Niestety na wynik poczekamy do przyszłego poniedziałku, myślałam, że każda klinika zapewnia szybki wynik, wiem, że w Bocianie tak jest. Robi w INVICTA jak coś.
Mojego męża w invicta wstępne były już po godzinie 😳
Kilka parametrów po 4h.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2024, 07:30
Majuna lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
KejtKa wrote:Nie, w diagnostyce U mnie ŚLA było w sobotę zamknięte więc pojechałam do diagnostyki, która jest jest całodobowa, jeszcze się dziś na ceny dyżurowe załapałam, bo nie mogalam wytrzymać 🙈 bo powtórkę chyba lepiej w tym samym labo robić 🤔 nooo babka mówiła, że przez to, że w weekend badałam, bo prog jedzie w świat, a beta u nich jest sprawdzana 🙄 no wzięłam od razu proga…
Liyss, musimy wytrzymać🍀 choc już widzę moje skupienie na pracy dzisiaj 🙈
Tak masz rację też słyszałam, żeby w tym samym miejscu robić. Ja nawet nie patrzałam gdzie taniej tylko pojechałam do ślą gdzie mam blisko i są fajne babeczki 😂
Ja już pół godziny w pracy i co zrobiłam? Obejrzałam 100 razy nasze reakcje na test hahahah
Zaraz odkładam tel i będę pewnie odświeżać później 🍀Majuna, Malinowysorbet, Zbuntowana, notsobadd, KejtKa, Prezesoowa, Pati2804, CoffeeDream, MummyYummy lubią tę wiadomość
11cs 🍀
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
-
Majuna kciuki za męża! To faktycznie długo się czeka ciekawe czemu no ale pewnie każda klinika ma inaczej. Najważniejsze, że poszedł i będzie z głowy i teraz kciuki za wyniki 😁✊🏻
Majuna lubi tę wiadomość
11cs 🍀
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
-
Majuna wrote:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2024, 07:36
Majuna lubi tę wiadomość
🧑 37. 🧔 40
1 ciąża 2008 r.
17 cs o 🤱
LH. 8.96
FSH. 5.55
_________
📅
20.04 badania 7 dpo ✅
Liyss🧚🏻 wrote:Dzień dobry dziewczyny. Nie śpię od 5 🙈
To będzie dobry dzień! Kciuki za wszystkie potrzebujące ✊🏻
Kejtka! ✊🏻✊🏻
Ja dziewczyny muszę wyluzować, tak bardzo wierzę w naszego kropka, biorę leki, heparynkę i proga więc już bardziej nie mam wpływu co będzie..
Ja miesiąc temu wróciłam z urlopu a dalej mam tryb wakacyjny na Vinted 😂
Udanego dnia ❤️
Co do sprzedaży to jestem rozczarowana też mam pate fajnych kiecek prawie nowych i ciężko że sprzedażą albo się targują na v usunelam konto bo zero zainteresowania na olx parę bolerek dprzedalam że śmieszne pieniądze... miałam ogloszony zamek na olx ale gość niby nie umiał sobie z tym poradzić chciał przez kuriera no i poszukałam odebrali skasowali 40zl za przesyłkę gość zapłacił przy odbiorze ale firma kurierska to oszuści i do dziś nie oddali kasy 3 razy reklamowałam...wybierzkuriera.pl uważajcie na to bo wysyłać paczki szybko to robią ale kasy brak u mnie już 3mc się z nimi boksuje
Trzymam za was kciuki kochana @Kejtka .. @Lissy
...
Armia jak nslpa nie przyjdzie to nie raz po tygodniu od małpy dopiero wychodzi... czasem testy mało czule a czasem fałszywki ciężko powiedzieć... tule jak to mówią puki małpy nie ma piłka w grze...
Prezesowa trzymam kciuki nie zmiennie za tate... I za ciebie kochana bo to kosztuje cie sporo nerwow...
Platynowa kciuki za wizytę... I jeśli jeszcze któraś potrzebuje też trzymam....Liyss🧚🏻, Rachelka23, Majuna, Amira, Prezesoowa lubią tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Majunka, mój mąż robił za pierwszym razem w Invimedzie i czekaliśmy tydzień, a teraz w Bocianie i były po niecałych 3 godzinach. Chyba mimo wszystko następnym razem wrócimy do Invimedu, bo tamte wyniki były jakby bardziej przejrzyste. Tak samo polecił androlog 😊
Majuna, Prezesoowa lubią tę wiadomość
30 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Majuna, Liyss🧚🏻, Prezesoowa, Pati2804, CoffeeDream, MummyYummy lubią tę wiadomość
30 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Zbuntowana wrote:Dzien dobry ja też się dziś obudziłam o 5 i jakoś nie mogę spać... od kilku dni jak kładę się do łóżka spać muszę sie dodatkowo czymś przykryć bo mi zimno i dreszcze... nie ma temperatury... pewnie zbliża się małpa... czy któraś z Was tak miała?
Co do sprzedaży to jestem rozczarowana też mam pate fajnych kiecek prawie nowych i ciężko że sprzedażą albo się targują na v usunelam konto bo zero zainteresowania na olx parę bolerek dprzedalam że śmieszne pieniądze... miałam ogloszony zamek na olx ale gość niby nie umiał sobie z tym poradzić chciał przez kuriera no i poszukałam odebrali skasowali 40zl za przesyłkę gość zapłacił przy odbiorze ale firma kurierska to oszuści i do dziś nie oddali kasy 3 razy reklamowałam...wybierzkuriera.pl uważajcie na to bo wysyłać paczki szybko to robią ale kasy brak u mnie już 3mc się z nimi boksuje
Trzymam za was kciuki kochana @Kejtka .. @Lissy
...
Armia jak nslpa nie przyjdzie to nie raz po tygodniu od małpy dopiero wychodzi... czasem testy mało czule a czasem fałszywki ciężko powiedzieć... tule jak to mówią puki małpy nie ma piłka w grze...
Prezesowa trzymam kciuki nie zmiennie za tate... I za ciebie kochana bo to kosztuje cie sporo nerwow...
Platynowa kciuki za wizytę... I jeśli jeszcze któraś potrzebuje też trzymam....Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2024, 07:42
Zbuntowana, Prezesoowa lubią tę wiadomość
🧑 37. 🧔 40
1 ciąża 2008 r.
17 cs o 🤱
LH. 8.96
FSH. 5.55
_________
📅
20.04 badania 7 dpo ✅
Witam się z Wami, dzień dobry 😊 u nas dzisiaj straaasznie zimno.
Od wczorajszego wieczora urosły mi maleńkie skrzydełka, chyba w końcu doszłam do siebie i przetrawiłam wszystkie informacje. Siedzę w anglojęzycznych publikacjach naukowych i układam plan na najbliższe 3 miesiące 😁
Oczywiście wszystkie informacje pokrywają się z Twoimi zaleceniami suplementacji, Prezesowa. Dziękuję Ci jeszcze raz i podziwiam za ogromną wiedzę 🌸
Musimy wjechać z porządną suplementacją, bo tylko w ten sposób jest możliwość, aby poprawić tą nieszczęsną morfologię… Mam dzisiaj luźny dzień w pracy, więc postaram się to jakoś rozsądnie ułożyć i zrobić zakupy. A w maju zweryfikujemy to razem z dietetyczka 😊
Także tak!
Miłego dnia ♥️Rachelka23, notsobadd, Majuna, Liyss🧚🏻, Zbuntowana, Dropsik, Prezesoowa, Pati2804, Speranza :), CoffeeDream, ultramaryna_, MummyYummy lubią tę wiadomość
30 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Może jutro( 10 dpo i 11 po zastrzyku) z ciekawości też siknę i zobaczę jak wygląda test. Dziś taki.
Zaczarowan lubi tę wiadomość
🧑 37. 🧔 40
1 ciąża 2008 r.
17 cs o 🤱
LH. 8.96
FSH. 5.55
_________
📅
20.04 badania 7 dpo ✅