Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Vienna wrote:To ten drugi
https://ibb.co/KmBdVSM
Tutaj też widzę!Eniana, Vienna lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, stymulacja owulacji
❌ hiperinsulinizm
✅ podstawowe badania krwi i wyrównane niedobory
✅ jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌IO, jelito drażliwe, łysienie androgenowe u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76 cm 😍
📆 Kalendarz wizyt
12/02 - cytologia
18/02 - endokrynolog
24/02 - USG piersi
26/02 - PAPP-A
03/03 - prenatalne
10/03 - ginekolog
-
Zimozielona wrote:Droga Komisjo do spraw Cieni Cieni.
Czy wg Was coś prześwituje czy jest biało?
https://ibb.co/YcDZ859
Jak dałam pod światło to jakby coś bardzo lekko prześwitywało, ale nie wiem...👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, stymulacja owulacji
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
10/02 9+4, CRL 2,76 cm 😍
📆 Kalendarz wizyt
12/02 - cytologia
18/02 - endokrynolog
24/02 - USG piersi
26/02 - PAPP-A
03/03 - prenatalne
10/03 - ginekolog
-
Dropsik wrote:Ja jeszcze nie wyjrzałam za okno i leżę w ciepłym łóżeczku 🥰 Ale po waszych wpisach widzę, że dzisiaj wesoło za oknem 🥶 No u nas od kilku dni śnieg, śnieg z deszczem i temperatury od -1 do +2, więc nic mnie nie dziwi.
Ale dzisiaj popołudniu mamy lot na wakacje i tam będzie koło +20🏖️ Dla nas ideolo 🥰 Ucieknę na tydzień, nie wiem czy uda mi sie podczytywać, ale na pierwszej stronie wypatrzę nowe brzuszki po powrocie 😍
Miłego wypoczynku ☀️Dropsik lubi tę wiadomość
👩29👨30
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
10/02 9+4, CRL 2,76 cm 😍
📆 Kalendarz wizyt
12/02 - cytologia
18/02 - endokrynolog
24/02 - USG piersi
26/02 - PAPP-A
03/03 - prenatalne
10/03 - ginekolog
-
Dzień dobryyyy 😘 dobrego dnia!
Vienna trzymam kciuki! 🫂
Dropsik jejku jak super! Miłego odpoczynku! Gdzie dokładnie do Grecji lecicie? 🌞🌞✈️
Notsobadd trzymam kciukasy za piękną owulację😘Dropsik, Vienna lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Zróbcie z nimi porządek jak najszybciej, bo jak już złożą jajka to po sprawie.. My w pracy się tak bujamy od kilku lat z gołębiami, ciągle wracaja..
U nas było to samo, więc założyliśmy siatke na balkonie 🙈Prezesoowa lubi tę wiadomość
👩29👨30
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
10/02 9+4, CRL 2,76 cm 😍
📆 Kalendarz wizyt
12/02 - cytologia
18/02 - endokrynolog
24/02 - USG piersi
26/02 - PAPP-A
03/03 - prenatalne
10/03 - ginekolog
-
Eniana wrote:Hej, dziś wizyta , dzięki za kciuki stresik jest, a z drugiej strony ( już o tym pisałam) jest takie przeczucie że nic z tego... dziś 6+0 pewnie może nie być jeszcze widać serduszko ale wizyty przed majówką to jakiś koszmar.
Cukier w kosmos codziennie powyżej 100, mimo diety... wiec czeka mnie szybką insulina.
Wizyta na NFZ 6.05 tam to będzie ciekawie (jak doczekam)
Dziewczyny ja widzę te kreseczki coś tam się dzieje i w końcu się wysypią na wątku
🤞Eniana lubi tę wiadomość
👩29👨30
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
10/02 9+4, CRL 2,76 cm 😍
📆 Kalendarz wizyt
12/02 - cytologia
18/02 - endokrynolog
24/02 - USG piersi
26/02 - PAPP-A
03/03 - prenatalne
10/03 - ginekolog
-
Dzisiaj mam krejzi dzień. Chłop ma lekarza, ja idę na wykład o sitcomach, a potem idziemy do kina na sekretny pokaz (dowiemy się jakie to film dopiero jak go włączą), więc będzie wesoło. 😄
Plus lekki stresuj związany z tatą, bo tydzień temu miał słabe wyniki krwi i nie dostał leków, dzisiaj miał przyjechać znowu, oby przed tydzień się poprawiło 🥲Dropsik, Rachelka23, Vienna lubią tę wiadomość
👩29👨30
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
10/02 9+4, CRL 2,76 cm 😍
📆 Kalendarz wizyt
12/02 - cytologia
18/02 - endokrynolog
24/02 - USG piersi
26/02 - PAPP-A
03/03 - prenatalne
10/03 - ginekolog
-
Zaczarowan wrote:Nic nie ma..
widzę drugą biało-szarą, która mówi o kresce testowej.. jak masz różowa kreseczkę to wtedy można już mieć nadzieje 😘🫂
A masz jeszcze jeden test? 😂 ale innej firmy np? Ufam tym facelle 😂 tak się przyglądam i jest jakaś kreseczka, ale nierównomiernie wybarwiona.. 🤔🤔😅Eniana lubi tę wiadomość
-
Eniana wrote:Hej, dziś wizyta , dzięki za kciuki stresik jest, a z drugiej strony ( już o tym pisałam) jest takie przeczucie że nic z tego... dziś 6+0 pewnie może nie być jeszcze widać serduszko ale wizyty przed majówką to jakiś koszmar.
Cukier w kosmos codziennie powyżej 100, mimo diety... wiec czeka mnie szybką insulina.
Dziewczyny ja widzę te kreseczki coś tam się dzieje i w końcu się wysypią na wątku
Kciuki! 🫂😘Eniana lubi tę wiadomość
-
Vienna wrote:Dziewczyny zobaczyłam cień cienia na teście ale to raczej testowa 🥲 teraz żałuję że wylałam mocz z kubeczka zaraz po zrobieniu testu bo byłam pewna że tam nic nie będzie i nie mam jak powtórzyć 😓
Wiem że lubicie oglądać cienie 🤣
https://ibb.co/FDNXVzz
https://ibb.co/MpQFSNCVienna lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry, dzieje się tu od rana 😁
Vienna czekamy na betę ✊️
Notsobadd również czekamy na wyniki ✊️😊
Zimozielona test do powtórki, trzymam kciuki✊️
Eniana kciuki za wizytę ✊️
Suzie oby wszystko dobrze się skończyło ✊️
Lecę do pracy, bede zerkać w ciągu dnia co tam u Was słychać 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2024, 08:02
Prezesoowa, notsobadd, Suzie, Eniana, Vienna lubią tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Hej Wszystkim 🌸
Spuściłam krew na badanie proga i estradiolu i marzę już, żeby wypić kawę i zjeść śniadanie 🙄
@Dropsik to udanego wypoczynku 🩷☀️
@Vienna Czekamy na wyniki! 🤞🍀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2024, 08:04
Zaczarowan, Prezesoowa, Gregorka, Leśneintro, Suzie, Pati2804, Dropsik, Rachelka23, Vienna, Majuna lubią tę wiadomość
-
No u mnie biały ten test jest. Przez chwilę myślałam że coś widać ale biały. Udanego dnia dziewczyny! Do jutra! Ja dziś muszę zagiąć czasoprzestrzeń totalnie bo ilość rzeczy co muszę zrobić jechać i w pracy i w prywacie jest tak duża żebym tylko dała radę i nie zasłabła nigdzie. Ostatnio dziwnie się czuję. Kciuki za bety i za wizyty!!! Mocno trzymam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2024, 08:02
Leśneintro, CoffeeDream lubią tę wiadomość
-
Wstyd dziewczyny się przyznać, ale dzisiaj śniły mi się jakieś orgie.. masakra! Byłam tam ja, mój narzeczony, mój ex, moi rodzice, brat 😂😂
Nie chce przeklinać, ale ogólnie to pojebane 😂🤪CoffeeDream, notsobadd, Suzie, Pati2804, Zbuntowana, elektro96, MummyYummy, Dropsik, Liyss🧚🏻, Platynova55, Vienna, Majuna lubią tę wiadomość
-
Majuna wrote:@Zbuntowana 🫂🫂🫂 emocje ochłoną, jutro będzie nowy dzień i na pewno się dogadacie. Tulę. 🫂
Zimozielona plan skaplikowany alecdasz radę też masz drżenie niestety nie doczytałam jeszcze jak długo ale to też martwi trzymam za ciebie kciuki.. I za wszystkie z nas Pati jak tam się czujesz?mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Dziewczyny ja widzę te kreseczki coś tam się dzieje i w końcu się wysypią na wątkuZbuntowana, Eniana lubią tę wiadomość
-
Zimozielona wrote:No u mnie biały ten test jest. Przez chwilę myślałam że coś widać ale biały. Udanego dnia dziewczyny! Do jutra! Ja dziś muszę zagiąć czasoprzestrzeń totalnie bo ilość rzeczy co muszę zrobić jechać i w pracy i w prywacie jest tak duża żebym tylko dała radę i nie zasłabła nigdzie. Ostatnio dziwnie się czuję. Kciuki za bety i za wizyty!!! Mocno trzymam!
-
Vienna wrote:Dziewczyny zobaczyłam cień cienia na teście ale to raczej testowa 🥲 teraz żałuję że wylałam mocz z kubeczka zaraz po zrobieniu testu bo byłam pewna że tam nic nie będzie i nie mam jak powtórzyć 😓
Wiem że lubicie oglądać cienie 🤣
https://ibb.co/FDNXVzz
https://ibb.co/MpQFSNCVienna lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024