Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Suzie wrote:Ciasto w lodówce, jutro pokażę. Jutro jeszcze kontynuacja sprzątania. No i w międzyczasie zamówiłam sobie dres jako prezent imieninowy ode mnie dla mnie. Nieważne że to za miesiąc 🤣
Suzie lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Pati wszystkiego najlepszego piękny prezencik od męża... spełnienia marzen
Pati2804 lubi tę wiadomość
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
CoffeeDream wrote:Hej 🌸 Miłego weekendu!
Ja jeszcze leżę, ale melduje, że nie siknelam. Raczej przygotowuje się już na @.
@Prezesoowa No ja też zdecydowanie kaca na studiach przechodziłam łagodniej, ale mimo to czasem zupka chińska wjechała 🤪
Teraz to tak jak mówisz... 2 drinki i pozamiatane 🙈
@notsobadd 🫂 Damy radę, maj będzie nasz!
Choć na maj najmniej liczę, bo owulka mi wypadnie pewnie w środku tygodnia, kiedy męża nie będzie 🙄 No, ale może coś zaskoczy 😅
Ale co do maja może.... mnie dzis ogarnal straszny dół że już się nie uda... ale już nie smece Pati imprezujemy dziś z tobą wszystkie się zapakujemy do pociągu... przytulam za dzisiejsze biele.. I wredne małpy mnie dzis chyba przemęczy... Prezesowa proszę o wpisanie małpy😶🌫️🙉Prezesoowa, elektro96, CoffeeDream lubią tę wiadomość
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
Dzień dobry dziewxzyny! 🥰 Pogoda nawet ładna, mam nadzieje, że u was również 😊
Pati baw się dobrze na imprezie urodzinowej! 😘🥳 Szarlotka wg mnie jest najlepszym ciastem..a jeszcze taka kwaśna to już BOMBA! 🥰 życzenia jutro dostaniesz! 😂
Dziewczyny przytulam mocno za biele.. bardzo mi przykro, maj będzie Wasz 😘
Dzisiaj widzę się z przyjaciółką, ale zanim to zrobię, to planuję jeszcze posprzątać..Pati2804, Prezesoowa, notsobadd, Malinowysorbet, MummyYummy, Gregorka, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za tulasy, ale chyba trzeba przestać się łudzić. Dobija mnie tylko, że coś jest ze mną nie tak. Niby PCOS się trochę uspokoiło, miałam naturalną owulację, ładne endometrium, dobrego proga i estradiol 7 dpo, a mimo to nic. Wiem, że to może być wina infekcji przed samą owu, ale mam w sobie taką intuicję, że jest we mnie jakiś gruby problem i to się po prostu nie uda.
No, posmęciłam to wstaje i się biorę do roboty 😂
@Pati, piękna niespodzianka ☺️ Zyczenia złożę Ci jutro w dzień urodzin 😜😘
@Zaczarowan chodź na priv na chwilkę jak możesz ♥️Pati2804 lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:A nie pytał dermatologa? Jak chcesz to możesz wrzucić nazwę substancji czynnej to poszukamy czy wpływa
najważniejsze, żeby się wyleczył
On nie pyta o takie rzeczy, bo nie pomyśli, że może mieć znaczenie 😅 powiedział mu tylko, żeby nie smarował od razu po seksie. Nie wiem co tam ma dokładnie, bo jeszcze nie wykupił, wiem tylko że jedna maść jest sterydowaPrezesoowa lubi tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle -stymulacja owulacji
❌ hiperinsulinizm
✅ podstawowe badania krwi i wyrównane niedobory
✅ jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌IO, jelito drażliwe, łysienie androgenowe u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
📆 Kalendarz wizyt
26/02 - PAPP-A
03/03 - prenatalne
10/03 - ginekolog
12/03 - USG tarczycy
-
Pati, się mąż postarał
Przytulam za biele(
Pati2804, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
📆 Kalendarz wizyt
26/02 - PAPP-A
03/03 - prenatalne
10/03 - ginekolog
12/03 - USG tarczycy
-
No i dzień dobry! Nie chce mi się wstać 🙈
Prezesoowa, Pati2804, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩29👨30
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
📆 Kalendarz wizyt
26/02 - PAPP-A
03/03 - prenatalne
10/03 - ginekolog
12/03 - USG tarczycy
-
@Suzie, no dokładnie, u nas na początku teściowa krzywo patrzyła, że Mąż dziecko przewija 🤭 Jakie ciacho? 😋
@notsobadd, cudowna.okolica, marzy mi się mieszkać w takim miejscu ♥️
@Liyss, rzeczywiście szaleństwo smakowe 🤤 Ale doczytałam, że i tak pizzerka wygrała 🤭
@elektro, mam nadzieję, że udało się przetrwać te dwie godzinki 😬 Pochwal się, co kupiłaś 🤤
@Pati, jeju, gdzie znalazłaś tyle energii? Ciacho wygląda pysznie 🥰 Trzymam kciuki, żeby pogoda dopisała ✊ No i łączę się w bólu - mnie też cholernie kusi zupka chińska 🤤🤤🤤 Ale walczę! Jaki kochany mąż ♥️♥️♥️
@Prezesoowa, udanego wypoczynku 😘 I szacun, że nigdy nie jadłaś zupki chińskiej 💪 To straszny syf! Ja przed ciążą pozwalałam sobie raz na jakiś czas na ser w ziołach z Knorra 🤤🤤🤤 Ale nadal syf....
@Vienna, super, że jest poprawa 🥰
@Leśneintro, ale sen... Oglądałaś ostatnio coś o tematyce wojennej?
@notsobadd, @Malinowysorbet, @Zbuntowana, tulam 🫂🫂🫂
Prezesoowa, Pati2804, Liyss🧚🏻, Vienna, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Dzięki dziewczyny za tulasy, ale chyba trzeba przestać się łudzić. Dobija mnie tylko, że coś jest ze mną nie tak. Niby PCOS się trochę uspokoiło, miałam naturalną owulację, ładne endometrium, dobrego proga i estradiol 7 dpo, a mimo to nic. Wiem, że to może być wina infekcji przed samą owu, ale mam w sobie taką intuicję, że jest we mnie jakiś gruby problem i to się po prostu nie uda.
No, posmęciłam to wstaje i się biorę do roboty 😂
@Pati, piękna niespodzianka ☺️ Zyczenia złożę Ci jutro w dzień urodzin 😜😘
@Zaczarowan chodź na priv na chwilkę jak możesz ♥️
Kochana, nie poddawaj się, walcz! Ja mocno wierzę, że Wam się uda! Wiem, że to jest demotywujące, że ciągle nie jest tak, jak powinno. Wcale nie musisz mieć grubego problemu 😘Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
U nas pogoda nie wygląda kusząco, ale jutro podobno ma być pięknie ♥️ Dzisiejszy dzień przeznaczamy na sprzątanie i regenerację po chorobie i ciężkim tygodniu, a jutro pełną parą wracamy do życia 😉
Udanej soboty 🥰notsobadd, Prezesoowa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
MummyYummy wrote:@Leśneintro, ale sen... Oglądałaś ostatnio coś o tematyce wojennej?
Ja do 13 dziś siedzę na szkoleniu a potem chyba jakiś długi spacer, bo pogoda jest piękna 🌞🌞Prezesoowa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczęta
Ufff, doczytałam Was.
@Vienna super przyrost. Niech kropuś rośnie.
@Speranza mocno 🫂 I nie myśl tak! Nie jest za późno. Ja za rok kończę 38 lat i nikt nie będzie mówił mi jak mam żyć. Nawet moja głowa 😘 Moja mama urodziła już sporo po 40. Więc nie można tak myśleć. Znam też babeczkę, która ma 2-letnie dziecko, a bliżej jej do 50., niż do 40. I tak, to późny wiek. Ale na marzenia i ich spełnianie nigdy nie jest za późno.
@Prezesoowa niezła akcja z tym okresem. Dobrze, że udało się wybrnąć z sytuacji. Jak tata?
@notsobadd też polecam, zarówno "Chłopki", jak i "Służące", które też bardzo często z chłopstwa się wywodziły.
@Zaczarowan no przystojniak z niego. Niech zdrowo rośnie w brzuszku mamusi.
@Malinowysorbet w kwestii ketchupu... Kiedyś mignęła mi zajawka "Chłopaków do wzięcia". I tam koleś robił pomidorówkę dodając ketchup do rosołu(zupki chińskiej).
@Pati2804 z ciekawości zapytam w kontekście tego L4 - czym zajmujesz się zawodowo? Super niespodzianka od męża 🥰 Udanej imprezki.
Ja poszłabym na L4 pewnie po trzech miesiącach. Mam stresującą pracę i jeszcze ta atmosfera w niej ostatnio...
Ja po tym inozytolu mało tego, że nie wstaję w nocy do toalety, to mam mniejszą ochotę na słodycze. W tym tygodniu jadłam tylko wczoraj, gdy wyszłam z roboty, zeszło ze mnie ciśnienie i przyszła świadomość, że mam 9 dni wolnego.
U mnie dziś już oficjalny spadek temp. na 36.62. Więc 🙈 nadchodzi. Ale będzie spóźniona. Bo powinna być jutro. A ja zawsze mam 3 dni plamienia przed 🙈. A nadal go nie ma. Ale piersi bolą równo. I jak tak dalej pójdzie, to czerwcowa królowa przyjdzie akurat, gdy będę w górach 🤬
Dziś chyba pojeżdżę po sklepach budowlanych i pooglądam meble ogrodowe. Wstąpię też do Jysk. Jak dobrze, że otworzyli rok temu na prowincji aż 3 sklepy tego typu 😁 Nosi mnie na nowe meble na taras ciągle. A @Gregorka polecała coś z Jysk.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2024, 09:18
Speranza :), Zaczarowan, Malinowysorbet, Vienna, Zbuntowana lubią tę wiadomość
🧑 37. 🧔 40
1 ciąża 2008 r.
17 cs o 🤱
AMH 7.02 przy normie 6.96
LH. 8.96
FSH. 5.55
4 cykl z Clo + Ovi+ Duphaston
_________
📅
20.04 badania 7 dpo ✅
6.05 godz. 8:45 wizyta na NFZ
9.05 godz. 8:15 wizyta prywatnie -
MummyYummy wrote:Dzień dobry!
U nas pogoda nie wygląda kusząco, ale jutro podobno ma być pięknie ♥️ Dzisiejszy dzień przeznaczamy na sprzątanie i regenerację po chorobie i ciężkim tygodniu, a jutro pełną parą wracamy do życia 😉
Udanej soboty 🥰
Nie przesadzaj ze sprzątaniem, postaw wszystko na regenerację 😜😘
Wysyłam trochę słonka, bo u mnie jest przepięknie ☀️☀️☀️☀️☀️MummyYummy, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Dobrego dnia dziewczyny!
Łącze się w bólu z wezystkimi bielami i 🐒 - MAJ MUSI BYĆ W KOŃCU NASZ!!!! ☺️
Pati - udanej imprezy urodzinowej, życzenia będą jutro
Miłej soboty kochane, jak to dobrze z Wami tu byćPrezesoowa, Pati2804, Zbuntowana lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Ja dzisiaj walczę z dniem 2 okresu i przy okazji mega przeziębienia. Także zamierzam podejść do sprzątania i innej pracy minimalistycznie
MummyYummy, Prezesoowa lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Speranza :) wrote:Ja dzisiaj walczę z dniem 2 okresu i przy okazji mega przeziębienia. Także zamierzam podejść do sprzątania i innej pracy minimalistycznie
Odpoczywaj 😘 Te przeziębienia to ostatnio jakaś zmora!Speranza :), Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Leśneintro wrote:Na dobranoc oglądałam film o zatonięciu promu Jan Hewelisz 😬ogólnie to ja jestem dość wrażliwa na takie straszne/smutne rzeczy, więc to pewnie stąd.
Ja do 13 dziś siedzę na szkoleniu a potem chyba jakiś długi spacer, bo pogoda jest piękna 🌞🌞
No ja niestety też jestem wrażliwa na takie filmy 😬 Mnie najbardziej odpręża niespecjalnie ambitne kino 😅
Zazdroszczę pogody 🥰 Ciekawe szkolenie? -
notsobadd wrote:Nie przesadzaj ze sprzątaniem, postaw wszystko na regenerację 😜😘
Wysyłam trochę słonka, bo u mnie jest przepięknie ☀️☀️☀️☀️☀️
To brzmi jak dobry plan 😎 Postaram się nie przemęczać, tak jak przez cały tydzień 😂
A dziękuję za słoneczko ♥️♥️♥️notsobadd lubi tę wiadomość