Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Suzie wrote:Ciasto w lodówce, jutro pokażę. Jutro jeszcze kontynuacja sprzątania. No i w międzyczasie zamówiłam sobie dres jako prezent imieninowy ode mnie dla mnie. Nieważne że to za miesiąc 🤣
Oo, marzę o nowym wyjściowym dresiku 😊 Skąd zamawialas?Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Oo, marzę o nowym wyjściowym dresiku 😊 Skąd zamawialas?
Z 4F, jeszcze kod rabatowy był na -20% 😅Pati2804, grazka0022 lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle -stymulacja owulacji
❌ hiperinsulinizm
✅ podstawowe badania krwi i wyrównane niedobory
✅ jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌IO, jelito drażliwe, łysienie androgenowe u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
📆 Kalendarz wizyt
26/02 - PAPP-A
03/03 - prenatalne
10/03 - ginekolog
12/03 - USG tarczycy
-
Pati2804 wrote:Ja też mam czarny z 4f 😁
Ja będę mieć błękitny. Mąż mnie zainspirował, kupił dzisiaj brązowy komplet i tak super w tym wygląda, że też zachciałam 😅Zbuntowana lubi tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
📆 Kalendarz wizyt
26/02 - PAPP-A
03/03 - prenatalne
10/03 - ginekolog
12/03 - USG tarczycy
-
Druga zmywarka wstawiona, reszta jutro, już w łóżeczku 💪
Zbuntowana lubi tę wiadomość
👩29👨30
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
📆 Kalendarz wizyt
26/02 - PAPP-A
03/03 - prenatalne
10/03 - ginekolog
12/03 - USG tarczycy
-
Pati2804 wrote:Ojj zapraszam, jedzenia starczyłoby dla wojska 🙈😅 zawsze chce zrobić mało a wychodzi jak zawsze , mam to po mamie niestety.. ale moi goście to sami najbliżsi więc będą dojadać w niedzielę albo w poniedziałek 😂 bo i tak są co weekend u nas 🤪 nie pamiętam kiedy mieliśmy wolna niedzielę 🙈 zawsze jest szwagier i jeden i drugi z rodziną na obiedzie- czytaj 12 osób 😅
Pati2804 lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Dzień dobry ☺️
Nie mogłam już spać, więc wstałam i siknęłam, no ale bielsze nie będzie. 11 dpo, więc myślę, że to już ostatnie testowanie. Gdyby coś miało być to byłby już chociaż cień, a tu nic.
Zycze Wam dobrego weekendu, korzystajcie z pogody 😘
@Coffee trzymam za Ciebie kciuki, bo chyba dziś testujesz. @Majlen @Malinowysorbet za powtórki 🤞🏻🤞🏻🤞🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2024, 06:11
Majlen, CoffeeDream, Zbuntowana, elektro96, Gregorka lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
U mnie temperatura nareszcie odbiła w górę, ale nie wiem czy to nie zasługa tego, że obudziłam się przerażona, bo śniło mi się, że miałam zostać rozstrzelana chyba podczas wojny. Okropny sen 🥹
*Zmierzyłam jednak jeszcze raz po 20 minutach ochłonięcia i już mam znów na niższym poziomie. Apka już twierdzi, że nie miałam owulacji 😒Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2024, 06:33
-
Prezesoowa wrote:Przytulam Cię mocno 😘 maj bedzie nasz 🍀 ale jakby 🐵 nie przyszła to jeszcze powtórz ✊🏻✊🏻✊🏻
My jesteśmy na podobnym etapie po owulce, u mnie dziś 12dpo i dopiero od wczoraj coś się zaczęło dziać. Także nie ma co się zniechęcać na biel 😘Zbuntowana, Gregorka lubią tę wiadomość
♀️28 ♂️33
Styczeń 2024 - odstawienie tabl.anty po 8 latach
Marzec 2024 - początek starań
• brak owulacji ok.7 msc, PCOS, liczne niedobory, brak suplementacji, niezdrowe jedzenie
⬇️
• aktywność fizyczna, dieta, suplementacja, wyrównane niedobory, odpowiedni lekarz
- badanie nasienia ✅️
➡️Starania "na poważnie "
• październik 2024
- 3 cykle lametta + duphaston ❌️
- styczeń 2025 - drożność sono-hsg ✅️
- 4 cykl - lametta + duphaston 🤞🍀
✨️2025 jest nasz!✨️ -
notsobadd wrote:Dzień dobry ☺️
Nie mogłam już spać, więc wstałam i siknęłam, no ale bielsze nie będzie. 11 dpo, więc myślę, że to już ostatnie testowanie. Gdyby coś miało być to byłby już chociaż cień, a tu nic.
Zycze Wam dobrego weekendu, korzystajcie z pogody 😘
@Coffee trzymam za Ciebie kciuki, bo chyba dziś testujesz. @Majlen @Malinowysorbet za powtórki 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🫂
-
Prezesoowa wrote:A jakbyś zaznaczyła, żeby apka ignorowała temperaturę z 1dc?
Widziałam w kilku miejscach, że powinno się mierzyć już po miesiączce, zwłaszcza że niektórym osobom temperatura spada dopiero w trakcie miesiączki
Ja tak chyba zrobię, że mierzę cały cykl, ale te tempki przy okresie oznaczę, żeby ignorowała. Jeszcze dziś mi wyszło 36,7, więc pewnie bierze mnie jakies przeziębienie:(
Trzymam kciuki żebyś nie rozłożyła się na majówkę, bo z tego co pamiętam, to plany masz super 🌼Zbuntowana, Speranza :), Gregorka, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Witajcie 😊
Notsobad niestety witaj w klubie dzisiejszej bieli 🫂
Kolejny sik na test i jest rażąco biało. Ale juz dzisiaj bez płaczu, wytaplałam się we łzach poprzednie 2 dni 😜
Ostatnio tez budzę się o 5-6 i nie mogę już spać, gdzie zawsze spałam do 7-8 bez problemu 🤨
Miłego dnia i trzymam kciuki za kolejne testujące ✊️
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Witam was ja dziś powinnam dostać 🙊czekam bo chce wszystko zaplanować zrobić badania itd bo to że progesteronem to jakaś porażka była w tym cyklu to już wiem ale myślę co dalej. Pieką-palą wręcz mnie piersi czuje się mega dziwnie ale skoro była juz biel to nie liczę że nagle dane bedzie mi ujrzeć kreseczki... coś podziało się w tym cyklu chce go skończyć i ruszyć w majówkę z jakimiś planem, mąż od dziś zaczyna urlop więc w końcu coś posiedzimy razem (pokłóciliśmy się dwa dni temu ale wyszło w kłótni że poprostu sobie nie radzi z tym że wszystkie znaki na ziemi mówią że będzie drugi bobas a go nie ma i dlaczego... no właśnie dlaczego ?
Hmmm muszę wam powiedzieć że jestem niesamowicie szczęśliwa że na was trafiłam mimo że nie udzielam się ostatnio za bardzo to myślę o was nieustannie😍😍😍nawet ostatnio jak stałam na światłach to coś tam lajkowalam bo łatwiej mi tak zareagować 🫂🫂🫂tule was wszystkie mocno za biele trzymam kciuki za wszystkie potrzebujace 🤞🤞🤞w wolniejszej chwili może coś skrobnę jak mi się uda bo czeka nas intensywna majówka 😅Zbuntowana, Rachelka23, Gregorka lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
I nie wiem jak wam ale apka oszalala i nic mi nie działa więc wersje premium chyba ostatni raz używam 😅🤣
CoffeeDream, Prezesoowa, Vienna, Gregorka, ariete lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Hej 🌸 Miłego weekendu!
Ja jeszcze leżę, ale melduje, że nie siknelam. Raczej przygotowuje się już na @.
@Prezesoowa No ja też zdecydowanie kaca na studiach przechodziłam łagodniej, ale mimo to czasem zupka chińska wjechała 🤪
Teraz to tak jak mówisz... 2 drinki i pozamiatane 🙈
@notsobadd 🫂 Damy radę, maj będzie nasz!
Choć na maj najmniej liczę, bo owulka mi wypadnie pewnie w środku tygodnia, kiedy męża nie będzie 🙄 No, ale może coś zaskoczy 😅Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Malinowysorbet wrote:Witajcie 😊
Notsobad niestety witaj w klubie dzisiejszej bieli 🫂
Kolejny sik na test i jest rażąco biało. Ale juz dzisiaj bez płaczu, wytaplałam się we łzach poprzednie 2 dni 😜
Ostatnio tez budzę się o 5-6 i nie mogę już spać, gdzie zawsze spałam do 7-8 bez problemu 🤨
Miłego dnia i trzymam kciuki za kolejne testujące ✊️
🫂
Ja też przebudzam się o 5. Podobno to może być wina podwyższonych hormonów na tym etapie cyklu. Ja w tamtym też tak miałam i budziłam się Nawet wcześniej 🤪 o 4. -
Prezesoowa wrote:Każdy osikaniec się liczy! Jesteś pewna, że to małpa? przytulam Cię mocno Kochana :*
Speranza :) lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..