Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zimozielona wrote:Ja za to dziewczyny dzisiaj jestem wrakiem.
Pierwszy raz miałam ovitrelle. I to SonoHSG wczoraj…
Bez sił, mdliło mnie, nie miałam siły wstać, bolała mnie prawa strona i nagle miałam 37.5. Poty i rozgrzanie. Ledwo dzisiaj dałam radę.
Ile po zastrzyku macie owulację?
Z tego co pamiętam, to jakieś 24-48 h po podaniu
Nic dziwnego, że źle się czujesz po tym sonoHSG... Podziwiam Cię, że mimo bólu nie odpuscilisxie starań w tym cyklu. Naprawdę. Jesteśmy wszystkie takie dzielne ☺️👌🏻MagicznaNuta lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Prezesoowa kochana, jak tata?
W sprawie ciasta, to ja bym kupiła najtańsze i najgorsze, tak żeby mnie nikt już nigdy o to nie poprosił 😂 ale to ja... 😈Dropsik, MagicznaNuta, Suzie, Prezesoowa, Majuna lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Speranza :) wrote:Prezesoowa kochana, jak tata?
W sprawie ciasta, to ja bym kupiła najtańsze i najgorsze, tak żeby mnie nikt już nigdy o to nie poprosił 😂 ale to ja... 😈Speranza :), Prezesoowa, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Dropsik wrote:Mnie nikt o ciasto nie prosi, bo jakoś nie uchodzę za osobę uzdolnioną kulinarnie 🙈 Czasem biorę ciasto do teściów, ale rzadko ma branie 😆 No nie umiem ani gotować, ani piec 🤷♀️ Z kolei w mojej rodzinie tylko piernik na święta mogę robić, a tak to mam nic nie przywozić 🤣
Z dwojga złego lepiej mieć taką opinię i przynajmniej święty spokój 😂 A jak kiedyś coś wyjdzie to dopiero będzie szał 😁MagicznaNuta, notsobadd, Zaczarowan lubią tę wiadomość
Kupiłam komplet, ale niestety nie jestem usatysfakcjonowana, bo chciałam taki model koszuli z kołnierzykiem. Ten bez nie do końca mi leży. Zobaczę jeszcze jutro w innym pepco za kolorkiem oliwkowym 😊 najwyżej ten zwrócę 😄 No i kupiłam jeszcze taki kombinezon. Mam jeszcze w czarnym kolorze i nie wiem na który się zdecyduje 😄
MagicznaNuta, notsobadd, Prezesoowa, Majuna, Zaczarowan, Speranza :), Dropsik, KejtKa, Gregorka, Leśneintro, Pati2804 lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
nick nieaktualnyelektro96 wrote:Kupiłam komplet, ale niestety nie jestem usatysfakcjonowana, bo chciałam taki model koszuli z kołnierzykiem. Ten bez nie do końca mi leży. Zobaczę jeszcze jutro w innym pepco za kolorkiem oliwkowym 😊 najwyżej ten zwrócę 😄 No i kupiłam jeszcze taki kombinezon. Mam jeszcze w czarnym kolorze i nie wiem na który się zdecyduje 😄
ładne te rzeczy
elektro96 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDropsik wrote:Mnie nikt o ciasto nie prosi, bo jakoś nie uchodzę za osobę uzdolnioną kulinarnie 🙈 Czasem biorę ciasto do teściów, ale rzadko ma branie 😆 No nie umiem ani gotować, ani piec 🤷♀️ Z kolei w mojej rodzinie tylko piernik na święta mogę robić, a tak to mam nic nie przywozić 🤣
Dropsik lubi tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Kupiłam komplet, ale niestety nie jestem usatysfakcjonowana, bo chciałam taki model koszuli z kołnierzykiem. Ten bez nie do końca mi leży. Zobaczę jeszcze jutro w innym pepco za kolorkiem oliwkowym 😊 najwyżej ten zwrócę 😄 No i kupiłam jeszcze taki kombinezon. Mam jeszcze w czarnym kolorze i nie wiem na który się zdecyduje 😄
No ewidentnie gotowa na ciepełko, ale jesteś laska ♥️
Oliwkowy komplecik z tymi klapeczkami by super wyglądał 👌elektro96, Majuna, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:Tata mnie niepokoi, bo trochę tej wody mu ściągnęli, ale okropnie kaszle i nie wiem czy złapał jakąś infekcję, bo słychać, że coś mu się tam odrywa albo od tego, że na tym oddziale nie robią mu inhalacji. Ciagle też otwierają tam okno i robią przeciągi, a tata jest na to wrażliwy
zobaczymy co bedzie jutro. Najważniejsze, żeby przy tym zabiegu nie było komplikacji i zeszła ta woda, potem jakoś sobie poradzimy..
A z ciastem mąż załatwił, bo napisał księżniczce, że ma bezpośrednio do mnie w tej sprawie napisać, więc po sprawie 😃😂
O nie, żeby tylko faktycznie mu nie dołożyli jakiegoś dziadostwa w jego stanie, dobrze że trzymasz rękę na pulsie 🙄
Rozumiem, że zrezygnowała z usług cukierniczych? 😅Prezesoowa lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
elektro96 wrote:Kupiłam komplet, ale niestety nie jestem usatysfakcjonowana, bo chciałam taki model koszuli z kołnierzykiem. Ten bez nie do końca mi leży. Zobaczę jeszcze jutro w innym pepco za kolorkiem oliwkowym 😊 najwyżej ten zwrócę 😄 No i kupiłam jeszcze taki kombinezon. Mam jeszcze w czarnym kolorze i nie wiem na który się zdecyduje 😄
No eleganckie te ubrania 🥰 Super!MagicznaNuta lubi tę wiadomość
-
No i chyba namówiłaś mnie żeby skoczyć jutro do Pepko
Kochana a jak z materiałem, nie prześwitują spodenki?MagicznaNuta lubi tę wiadomość
-
Kurcze, no daliby spokój z tym wietrzeniem, co to ma być.. ostatnie czego Twojemu ta od tak potrzeba to jakaś infencja
Prezesoowa lubi tę wiadomość
Smerfetkaa wrote:No i chyba namówiłaś mnie żeby skoczyć jutro do Pepko
Kochana a jak z materiałem, nie prześwitują spodenki?Smerfetkaa, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
KejtKa wrote:W kontrze do tych wszystkich dobrych wieści - ja ich nie mam. Niestety jajo jest puste, brak rozwoju… mam odstawić proga i czekać na okres, a za 7 - 10 dni zgłosić się na kontrolę. Serce pękła mi na milion kawałków, jedyne na co mam teraz ochotę to upić się i umrzeć…2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
KejtKa wrote:W kontrze do tych wszystkich dobrych wieści - ja ich nie mam. Niestety jajo jest puste, brak rozwoju… mam odstawić proga i czekać na okres, a za 7 - 10 dni zgłosić się na kontrolę. Serce pękła mi na milion kawałków, jedyne na co mam teraz ochotę to upić się i umrzeć…
Jaki masz duży ten pęcherzyk? Ja miałam z córką puste jajo 5+6 i lekarz mówił, żeby się nie cieszyć z ciąży. Teraz mi corka biega po domu. Mi kazał gin przyjść za tydzień. Może też jeszcze poczekasz?Gregorka, Speranza :), MagicznaNuta, Leśneintro, Majuna, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
@Kejtka zobacz, wklejam Ci moj post sprzed 5 lat
"Wczoraj miałam pierwsze USG (wg OM 5t6d). Nie było ani zarodka ani ciałka żółtego, ale sam pęcherzyk był dość duży - miał 16 mm. Beta robiona w poniedziałek (trzy dni przed USG) - 6900 i w stosunku do wcześniejszych podwaja się co ok 24h. Nie mogę nigdzie znaleźć takiego przypadku. Może któraś z Was miała podobny? Teraz czekam na kontrolę za 2 tygodnie."
Tydzień później było serduszko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2024, 21:10
elektro96, Speranza :), Liyss🧚🏻, MagicznaNuta, Leśneintro, Majuna, MummyYummy, Gregorka, CoffeeDream, Pati2804, Prezesoowa, Paima lubią tę wiadomość
-
Fajny ten komplet 😁 a sama bym poszła do pepco, może męża wyślę. Ja na stronie widziałam właśnie zielone i różowe, nawet nie wiedziałam, że są inne!elektro96, MagicznaNuta, damrade lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️