Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Dropsik wrote:Taaa, straszenie porodem. A jak mówisz, że było w sumie spoko to jest takie WTF i pewnie ściemniasz albo nie chcesz się przyznać 😂 Szwagier mojego męża przed porodem straszył mojego, że krew się leje po ścianach i w ogóle trauma. A on to jest taki kozak, że przy dwóch porodach był, bo taki jest męski i odważny 😂😂 Mój mąż po naszym wspólnym porodzie (jak to brzmi 🙈) śmiał się z tego szwagra, że chciał się dowartościować mega. Przy tym oczywiście o swojej żonie w ogóle nie wspomniał i jej wysiłku tylko o sobie i siebie chwalił. Żenada.
Pewnie jeszcze sam odwalił parte. 🤣🤣🤣Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Dzień dobry w poniedziałek ☀️
Czeka nas kolejny podróżniczo intensywny tydzień 😃
Dzisiaj podróżujemy z @Suzie 🤞🍀 @Paima🤞🍀 i @Fermina 🤞🍀 na podgląd bobasa 👶🏻
Kciuki trzymamy za osikańca @Majlen 🤞
I ja też poproszę o pół kciuka, bo jadę na badanie proga, estradiolu i całej 5 tarczycowej. Najbardziej się boję przeciwciał, bo dawno nie badałam 😱
Trzymam!
Za wszystkie wizyty i za osikańca też! Niech tej 13ty będzie bardzo szczęśliwym dniem!Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry! Wrocilismy wczoraj późno i tylko nadrobiłam, rozdalam polubienia i poszłam spać 😂
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze badania i testy 🤞🏻
Prezesowa, mam nadzieję, że dzisiejsza noc była bez przygód :*Prezesoowa lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:No to opowiadaj, co tam wczoraj porabiałaś
Byliśmy u rodziny męża, w sumie 8h w samochodzie dwie strony, mam zakwasy pod udami 😂
W tym tygodniu pracuje tylko do środy i wzięłam sobie 2 dni urlopu, weszłam dzisiaj do pracy i stwierdziłam że muszę iść chociaż na krótki urlop, bo w poniedziałkowe poranki zaczyna się we mnie rodzić agresja i robi się niezdrowo xDPrezesoowa, Majuna, Malinowysorbet, elektro96, Liyss🧚🏻, Pati2804, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Hej, ja już jestem po pobraniu krwi. Teraz czekamy.
Majuna, Dropsik, notsobadd, Malinowysorbet, Leśneintro, Liyss🧚🏻, Zaczarowan, Pati2804, CoffeeDream, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry🌷
Test zrobiony, ale widać tylko biel ◻️. No, ale dziś 10dpo dopiero, powtórzę chyba za 2,3 dni.
Wy w pracy czy jakie macie plany na dziś?
Mi się zaczyna nocna zmiana w tym tygodniu, więc dziś mam wolne jeszcze w ciągu dnia i zamierzam iść na siłownię, wysprzątać auto i pojechać na jakiś szoping 😁♀️29 ♂️34
-tabletki anty 8 lat, brak owulacji 6msc, PCOS, AMH 9,
- wrześnień '24, start z stymulacją owulacji, drożność sono-hsg - jajowody drożne, dieta, wyrównane niedobory wit.
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️
- 1.03 beta hcg (13dpo) -- 222,70 --> 664,10 --> 1873,70
- 18.03 - 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
- 28.04 - 12+2 I prenatalne super 🥰 brak ryzyk 🥹
- 02.06 - 18cm i 200 gramów 🐻
- 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
- 16.07 - 23+3 663g 🎀
- 05.08 - 26+3 900g 🩷
- 26.08 - 29+3 1422g 🌸 III prenatalne - córeczka rozwija się prawidłowo ☺️
- 10.09 - 31+4 1946g💪
cytologia ✅️USG piersi ✅️brak cukrzycy ciążowej ✅️
- 01.10- wizyta
✨️2025 jest nasz!✨️ -
notsobadd wrote:Byliśmy u rodziny męża, w sumie 8h w samochodzie dwie strony, mam zakwasy pod udami 😂
W tym tygodniu pracuje tylko do środy i wzięłam sobie 2 dni urlopu, weszłam dzisiaj do pracy i stwierdziłam że muszę iść chociaż na krótki urlop, bo w poniedziałkowe poranki zaczyna się we mnie rodzić agresja i robi się niezdrowo xDnotsobadd lubi tę wiadomość
♀️29 ♂️34
- wrześnień '24, start z stymulacją owulacji, drożność sono-hsg - jajowody drożne, dieta, wyrównane niedobory wit.
- 16.07 - 23+3 663g 🎀
- 05.08 - 26+3 900g 🩷
- 10.09 - 31+4 1946g💪
- 01.10- wizyta
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Majuna wrote:No to super, że jest poprawa, a i sposoby się znalazły widzę na łagodzenie skutków. 😀
Już się właśnie zarejestrowałam i jestem pierwsza. Poniedziałki chyba nie sprzyjają przychodzeniu na badania. 🤣Majuna lubi tę wiadomość
-
Suzie wrote:Hej, ja już jestem po pobraniu krwi. Teraz czekamy.♀️29 ♂️34
- 16.07 - 23+3 663g 🎀
- 05.08 - 26+3 900g 🩷
- 10.09 - 31+4 1946g💪
- 01.10- wizyta
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Prezesoowa wrote:Czekam razem z Tobą, na Twoje i na moje
chociaż co do swoich to mam jakieś kiepskie przeczucia
Prezesoowa lubi tę wiadomość
♀️29 ♂️34
- 16.07 - 23+3 663g 🎀
- 05.08 - 26+3 900g 🩷
- 10.09 - 31+4 1946g💪
- 01.10- wizyta
✨️2025 jest nasz!✨️ -
nick nieaktualnyDzień dobry Kochane 🌸
Trzymam kciuki : Suzie, Prezesowa, Majuna, Paima
Fermina kciuki za podgląd bobasa
Majlen za test
Edit: Majlen tulę za biel.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2024, 10:13
Prezesoowa, Majlen, Fermina, Paima lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Dzień dobry w poniedziałek ☀️
Czeka nas kolejny podróżniczo intensywny tydzień 😃
Dzisiaj podróżujemy z @Suzie 🤞🍀 @Paima🤞🍀 i @Fermina 🤞🍀 na podgląd bobasa 👶🏻
Kciuki trzymamy za osikańca @Majlen 🤞
I ja też poproszę o pół kciuka, bo jadę na badanie proga, estradiolu i całej 5 tarczycowej. Najbardziej się boję przeciwciał, bo dawno nie badałam 😱Majlen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:O popieram, bardzo lubię ten pomysł
A jakie masz plany na te dni urlopowe?
Mam tyle roboty wokół domu, że pewnie jeszcze pożałuje ze wzięłam ten urlop 😂 Ale planuje też spędzić dzień z przyjaciółką i ogólnie to… wyspać się 🤭Prezesoowa, Dropsik, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:Dziś już trochę lepiej, ale na noc się obłożyłam termoforami i jakoś spałam, w aucie rano włączyłam grzanie fotela
A nie ustawiają się już w labie ludzie? U mnie o dziwo nie było wcale ludzi i 6:45 byłam już w pracy
6.45 już po pobraniu? To prognozuje, że od 9 zacznie się odświeżanie strony labu 🤪Prezesoowa, elektro96 lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Majlen wrote:Dzień dobry🌷
Test zrobiony, ale widać tylko biel ◻️. No, ale dziś 10dpo dopiero, powtórzę chyba za 2,3 dni.
Wy w pracy czy jakie macie plany na dziś?
Mi się zaczyna nocna zmiana w tym tygodniu, więc dziś mam wolne jeszcze w ciągu dnia i zamierzam iść na siłownię, wysprzątać auto i pojechać na jakiś szoping 😁
Czekam z Tobą na kolejne dni 🤞🏻pochwal się co ciekawego dorwiesz na zakupach, lubię ostatnio wasze inspiracje 😃Prezesoowa lubi tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
MagicznaNuta wrote:Mnie wczoraj nie bylo bo nawiedziła mnie z zaskoczenia bolesną @, nawet nie zdążyłam zatestowac.
Siadam do nadrabiania
Przytulam za małpiszona :* nowy cykl - nowa szansa 🤞🏻MagicznaNuta lubi tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻