Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Liyss🧚🏻 wrote:A ten barszcz ukraiński to taka mieszanka mrożona czy już normalnie gotowa zupa? 😁
Ja nic nie mówię nawet bo dalej rodzice mnie karmią 😂
Gotowa zupka 😛 Czasami jak nie mam czasu to kupuję i zjadam w sumie najczęściej na kolację 😉
nick nieaktualny, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
-
Ja się zaraz porycze... To chyba nie mogą być oszukańce
Dropsik, Zaczarowan, MummyYummy lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Speranza :) wrote:Zrobiłam pinka!!! Widzę cień... Trzęsie się...
!!! -
Hej dziewczyny ❤️
Jestem tu rzadziej, bo staram się nie rozkminiac wszystkiego z ciąża związanego 🤪 cieszyłam się, ze na tej okropnej luteinie nie mam pms, ale chyba mi się zaczął. Wczoraj biegałam, a dziś mega bola mnie piersi i trochę podbrzusze. W sobotę w pracy poczułam taki skurcz na samym dole jakby, trwało to 10s, oczywiście przypomniały mi się wpisy kobiet, które czuły u siebie implantację. Niby nie chce się nakręcać, ale to robię, dlatego chociaż forum sobie dozuje 🫣
@Mummy , @Smerfetka kciuki za wizyty🫶🫶🫶
@Zimozielona wiem co czujesz
choć w sumie ja niby wiem, czemu się nie udaje, ale kto wie czy to jedyny powód 
@Speranza!!! Kurde widzę kreski na obu testach! Wiec to nie są żadne oszukance!!! Czekam na wyniki bety ✊✊✊
nick nieaktualny, CoffeeDream, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Speranza :) wrote:https://ibb.co/TvLF4Yy
Ja też widzę! -
nick nieaktualny
-
Speranza widać na pinku !!!!❤❤🍀✊
-
nick nieaktualny
-
Speranza będę ryczeć!!! ♥️♥️♥️
Stawiam betę 39 🤞🏻🤪👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
MagicznaNuta wrote:muszę spróbować
skład pewnie mają w miarę ok?
Tak, właśnie składy tych zup są bardzo ok i w smaku też. Wiadomo, można sobie doprawić jak kto lubi. Ja z Lidla lubię krupnik i żurek. Pomidorowy krem jest pyszny, ale strasznie żrący mi gardło 😅 i go nie kupuję.
No, ale muszę zrobić jakiś krem sama. Może właśnie z kalafiora 🤔 Mąż wraca w czwartek to by miał pyszna niespodziankę.
Liyss🧚🏻, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja w to wszystko nie wierzę.. jeszcze staram się aż tak nie cieszyc. Pink po czasie jeszcze ściemniał. Jak Wy też widzicie coś na pinku, to znaczy że nie oszalałam i mi się nie śni... Co chwilę odświeżam diagnostykę. Jak dojadę do szpitala to pewnie będzie. Ciekawe co mój lekarz na to
Dropsik, elektro96, nick nieaktualny, Zaczarowan, MummyYummy, Gregorka lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
notsobadd wrote:Speranza będę ryczeć!!! ♥️♥️♥️
Stawiam betę 39 🤞🏻🤪
Notsobadd kochana, to będziemy razem ryczeć ❤️❤️❤️
notsobadd lubi tę wiadomość
A ja dzisiejszy obiad zawdzięczam @elektro ♥️
Podesłałaś ostatnio strogonowa drobiowego z Lidlomixa, a że ja wczoraj uprawiałam maraton po szpitalach to zleciłam mężowi i wyszło super, a i jeszcze na dziś zostało 😁 dumny jak paw chodził, że mu obiad wyszedł i że już 4 danie potrafi ugotować 😂
CoffeeDream, Liyss🧚🏻, Dropsik, elektro96, nick nieaktualny, Zaczarowan, Gregorka lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Speranza :) wrote:Ja w to wszystko nie wierzę.. jeszcze staram się aż tak nie cieszyc. Pink po czasie jeszcze ściemniał. Jak Wy też widzicie coś na pinku, to znaczy że nie oszalałam i mi się nie śni... Co chwilę odświeżam diagnostykę. Jak dojadę do szpitala to pewnie będzie. Ciekawe co mój lekarz na to
Dopuść do siebie tą radość, beta to tylko formalność. Mam jak @Dropsik, cieszę się jakby to conajmniej moje testy były 😂♥️
Speranza :), CoffeeDream, Malinowysorbet, Dropsik, Chmurka21, nick nieaktualny, Zaczarowan, MummyYummy, Gregorka lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻