Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRozmawialiśmy i mówił, że specjalnie tak powiedział, żebyśmy się przestały śmiać. Żebym się poczuła jak on. I powiedział, ze zadziałało.
Wiem, ze przesadziłyśmy, ale sama mordka mi się uśmiechała
później wręcz odwracałam wzrok, żeby się nie uśmiechać 
I teraz tak rozmyślam, czy on mnie do końca akceptuje czy jednak te małe piesi mu przeszkadzają. Chyba raczej jest tak jak powiedział. Ale wiecie jak to jest w głowie kobiety
-
A mam wrażenie, że czasami faceci nie pomyślą a coś palną 🙈
Ja też mam małe piersi i mam wrażenie, że nawet w ciąży mi nie urosną 😂 Chociaż ja mam wrażenie, że często inni wręcz wmawiają kobietom z małym biustem, że to ich kompleks. Ja uwielbiam swój sportowy biust i spanie na brzuchu, mogę założyć każdy ciuch i czuję się ok ze swoim ciałem. Dlatego często nie rozumiem przytyków w rozmiar piersi 🙈
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MummyYummy wrote:Dziewczyny, bankowo będzie spore opóźnienie, bo przede mną są jeszcze dwie osoby i ja razie kolejka się nie rusza. Dam znać 😘
Czekamy!!
nick nieaktualny, MummyYummy lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Speranza :) wrote:Odświeżam cały czas diagnostykę... I myślę tylko o tym, co ja zrobię jak ta beta będzie ujemna... Po dwóch latach starań w nic już nie dowierzam...
Nic nie zrobisz, bo będzie dodatnia. Ja wierzę!
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
MummyYummy wrote:Dziewczyny, bankowo będzie spore opóźnienie, bo przede mną są jeszcze dwie osoby i ja razie kolejka się nie rusza. Dam znać 😘
No to robię herbatę dla wszystkich w takim razie
Zaczarowan, Liyss🧚🏻, nick nieaktualny, Malinowysorbet, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Czekamy na wieści od Mummy i na wynik Sperenzy. W poniedziałek nie próżnujemy
nick nieaktualny, CoffeeDream, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Tak bardzo wypoczęliśmy mino że to tylko weekend był 😁😅😘 cienkie ciasto , sos robiony , składniki bardzo dobrej jakości (ser, szynka itd) 😊🤤Zaczarowan wrote:Pati czyli wypoczęłaś? 🥰 Co było wyjątkowego w tej pizzy? 😊 aż sama narobilaś z samego rana 😜
nick nieaktualny, Liyss🧚🏻, Zaczarowan lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana bierz progesteron i może to jednak nie jest @Zimozielona wrote:U mnie za to dziewczyny okres dziwny. Ciemno brązowe plamienie ale takie ciemne ze to dziwna ta krew. Pink pokazał kreskę ledwo widoczną na zdjęciu. A był już biały. Z drugiego moczu. Gin kazał nie przestawać brać progesteronu.
-
W ogóle ostatnio rozmawiałam z moją psiapsi tak bardzo na luzie, ale mają problem, bo szukają opieki nad swoim synkiem, bo niestety żłobek u niego to niezbyt dobre wyjście. I na koniec rzuciła, że brali jeszcze jedno wyjście z tej sytuacji, że zajdzie w ciążę i nie będzie musiała pracować. Oczywiście zeszło na to, że to nie jest wyjście z sytuacji itd. Ale ja od razu pierwsze co w głowie miałam to to, że skąd ta pewność, że tak szybko by im się udało... Oczywiście nie wchodziłam na ten temat. W pierwszą ciążę udało im się dość szybko chyba zajść, więc pewnie i tu wydało się normalne, że zaskoczyło by od razu.
Życzę jej jak najlepiej , ale chodzi mi tu o ten tok myślenia, że staraczką już całkiem inaczej myśli 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2024, 11:01
-
nick nieaktualny
-
Zimozielona ale dziwne faktycznie.. 🫂🍀😘
Speranza czekamy..✊🍀❤
MummyYummy jestem ❤
MummyYummy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCoffeeDream wrote:W ogóle ostatnio rozmawiałam z moją psiapsi tak bardzo na luzie, ale mają problem, bo szukają opieki nad swoim synkiem, bo niestety żłobek u niego to niezbyt dobre wyjście. I na koniec rzuciła, że brali jeszcze jedno wyjście z tej sytuacji, że zajdzie w ciążę i nie będzie musiała pracować. Oczywiście zeszło na to, że to nie jest wyjście z sytuacji itd. Ale ja od razu pierwsze co w głowie miałam to to, że skąd ta pewność, że tak szybko by im się udało... Oczywiście nie wchodziłam na ten temat. W pierwszą ciążę udało im się dość szybko chyba zajść, więc pewnie i tu wydało się normalne, że zaskoczyło by od razu.
Życzę jej jak najlepiej , ale chodzi mi tu o ten tok myślenia, że staraczką już całkiem inaczej myśli 🙈
ja bym chyba też tak jak Ty pomyślała, masz rację, ze staraczki myślą zupełnie inaczej
CoffeeDream lubi tę wiadomość
-
Rozmowa z mężem wyszła lepiej niż gołąbki, ale w tym wypadku to chyba dobrze 😉 widzę że mocno go to wszystko przeczołgało też, ale nie takie rzeczy razem przechodziliśmy, więc myślę, że damy radę 😉MagicznaNuta wrote:Platynova a jak tam Twoje gołąbki ? I czy udało się porozmawiać jeszcze z mężem?
CoffeeDream, nick nieaktualny, Dropsik, Vienna lubią tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
nick nieaktualnyPewnie, że dacie radę, najważniejsze, ze macie siebiePlatynova55 wrote:Rozmowa z mężem wyszła lepiej niż gołąbki, ale w tym wypadku to chyba dobrze 😉 widzę że mocno go to wszystko przeczołgało też, ale nie takie rzeczy razem przechodziliśmy, więc myślę, że damy radę 😉
Platynova55 lubi tę wiadomość
-
Nie daje rady wszystkiego dzisiaj czytać. Szukam tylko informacji od Speranzy i Mummy. Myślę o Was cały czas dziewczyny. 😊
notsobadd, CoffeeDream, Suzie, Liyss🧚🏻, nick nieaktualny, Platynova55, MummyYummy lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺