Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
O kurcze ale informacje od rana 😁
Speranza trzymam mocno kciuki za betę, ale coś czuję że będzie wysoka 😉
@Zimozielona przytulam mocno 🫂
@notsobadd mam nadzieję, że i z mamą i z babcią wszystko będzie dobrze i nie będziesz się musiała biedna tak stresować
Speranza :) lubi tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
Dziewczyny, zapraszam do pociągu, jedziemy do Mummy 🥳 ja już siedzę ze swoim pysznym bajglem 😁
Dropsik, Speranza :), Zaczarowan, nick nieaktualny, Malinowysorbet, Liyss🧚🏻, Pati2804, Vienna, elektro96, Gregorka, MummyYummy, PaulaG lubią tę wiadomość
-
Zimozielona - przytulam... U mnie ovi trzymał do 14 dni czasem nawet i też było mi ciężko potem biel zobaczyć... Wiem co czujesz. Który to cykl starań?"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"
-
Ja będę jednym okiem zerkać, bo muszę wyjść akurat, więc nie wiem czy dam radę pisać, ale będę czytać 😉Suzie wrote:Dziewczyny, zapraszam do pociągu, jedziemy do Mummy 🥳 ja już siedzę ze swoim pysznym bajglem 😁
nick nieaktualny, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOd 2 lat nosi brodę i wie, że bardzo mi się w niej podoba
Rano się delikatnie pokłóciliśmy, ale nie jakoś mocno, zwykła wymiana zdań. A on później na złość mi zgolił brodę. Wiem, że głupota i że odrośnie, ale jakoś tak mi się przykro zrobiło, że zrobił to po złości. Ale jak tak pomyślę to chyba bardziej sobie zrobił na złość- bo korzystniej wygląda z 
Jak na niego patrzyłam to niby byłam zła, ale tak mi się śmiać chciało, bo tak inaczej wyglądał, córka też nie mogła powstrzymać śmiechu. I trochę go tym uraziłyśmy.
Więc odpowiedział mi, że on się ze mnie nie śmieje, że mam małe cycki. Trochę zabolało, bo nie mam wpływu na rozmiar. Ja je akceptuje i w sumie, ciężko mi sprawić przykrość komentując je- bo wiem jakie są.
Ale też niepotrzebnie się śmiałam - to co się dziwię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2024, 10:08
-
Suzie wrote:Dziewczyny, zapraszam do pociągu, jedziemy do Mummy 🥳 ja już siedzę ze swoim pysznym bajglem 😁
A ja siedzę z kaszką manną 😎 Mummy a to wizyta na NFZ czy prywatna?
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MagicznaNuta wrote:Od 2 lat nosi brodę i wie, że bardzo mi się w niej podoba
Rano się delikatnie pokłóciliśmy, ale nie jakoś mocno, zwykła wymiana zdań. A on później na złość mi zgolił brodę. Wiem, że głupota i że odrośnie, ale jakoś tak mi się przykro zrobiło, że zrobił to po złości. Ale jak tak pomyślę to chyba bardziej sobie zrobił na złość- bo korzystniej wygląda z 
Jak na niego patrzyłam to niby byłam zła, ale tak mi się śmiać chciało, bo tak inaczej wyglądał, córka też nie mogła powstrzymać śmiechu. I trochę go tym uraziłyśmy.
Więc odpowiedział mi, że on się ze mnie nie śmieje, że mam małe cycki. Trochę zabolało, bo nie mam wpływu na rozmiar. Ja je akceptuje i w sumie, ciężko mi sprawić przykrość komentując je- bo wiem jakie są.
Ale też niepotrzebnie się śmiałam - to co się dziwię
Hmm.. ale to było już chamskie z tymi piersiami 🫡🫡 a co to duże piersi to jakiś wyznacznik atrakcyjności? Wiem, że mógłby pomyśleć tak samo z brodą, ale no nie wiem.. też bym się zezłościła. Omówiliście to z mężem?
notsobadd, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Magicznanutka - oj gumowy młotek by mu się przydał.....
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Magicznanutka, pewnie się zdenerwował, że się śmiałyście ale skoro byłby pewny tego jak wygląda bez brody to pewnie by nie był złośliwy w stosunku do Ciebie, zwłaszcza, że na piersi nie ma się wpływu a na zarost już tak.
Myślę, że nie raz ktoś coś mówił pod wpływem emocji. Ważne, że przeprosił 🥹
Chociaż mnie by mąż wkurzył jakby mi mówił o moich cyckach 😂Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
Ja już jestem z tik takami i wodą 🤪
Zaczarowan, nick nieaktualny, MummyYummy lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
05.03 156 g dzidziusia 🥰

-
Odświeżam cały czas diagnostykę... I myślę tylko o tym, co ja zrobię jak ta beta będzie ujemna... Po dwóch latach starań w nic już nie dowierzam..."Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"
-
Speranza a zrobiłaś kolejny test? Ja też odświeżam forum i czekam z Tobą ✊🏻♥️
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
05.03 156 g dzidziusia 🥰

-
Liyss🧚🏻 wrote:Speranza a zrobiłaś kolejny test? Ja też odświeżam forum i czekam z Tobą ✊🏻♥️
Nie, jeszcze nie. Dopiero za 15 minut wychodzę z pracy i wtedy kupię.
Zaczarowan, nick nieaktualny, Liyss🧚🏻, CoffeeDream, Dropsik lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Speranza :) wrote:Odświeżam cały czas diagnostykę... I myślę tylko o tym, co ja zrobię jak ta beta będzie ujemna... Po dwóch latach starań w nic już nie dowierzam...
Wiem kochana, jednak „przyzwyczailiśmy” (dziwnie to brzmi) się po części do tej jednej kreseczki i jak nagle pojawiła się druga to jest takie 🤯🤯😂 Wierz kochana, wierz.. My czekamy z Tobą 🥰 malutkie szczęście 🌞
Speranza :), nick nieaktualny, Platynova55 lubią tę wiadomość
-
MagicznaNuta oj będzie bacik dla męża, tak nie można
Rozumiem, że mogło go ukłuć, że śmiałyście się z córą, ale nie powinien atakować w drugą stronę i szukać słabego punktu u Ciebie, masz prawo na mini foszka 😁
PS. Mój mąż błysnął w podobny sposób w sobotę. On nienawidzi powiększanych ust, a ja dla żartów rzuciłam że zrobiłabym sobie górną wargę. Na co on, że ewentualnie cycki sobie mogę zrobić. Niby żart, ale zakłuło więc mordke krzywą miałam przez parę godzin 😂🙈👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Mój ostatnio podobnie zrobił, w sensie tak, że też zakuło 😂 Jestem posiadaczką małych piersi, no teraz jak jestem w ciąży, to wiadomo.. są trochę większe, ale nie jest to miseczka D 😂 No i niemąż do mnie mówi, że „Teraz to masz dojce”… chciało mi się śmiać, ale też mnie to zakuło. Nagle teraz się obudził?